Nytt försök

Jag har kanske fyra bloggar jag följer och är inne på ett antal andra rätt ofta.
Och jag kände nu att något saknades i mitt liv: Min blogg.

Därför gör jag nu ett nytt försök. Det är ju typ inga som läser här, men jag hoppas att någon kanske fastnar här. Typ Nathalie eller något? Haha.

Sen sist jag skrev här har det hänt rätt mycket. Skolan går bra, jobbet går bra, fritiden går sådär. Vi började ju simma i höstas, jag, Sara och Caroline. Det håller vi på med än, var lite halvhjärtat under jul, men nu är vi igång igen, förutom denna veckan. Jag har inte rört på mig mer än promenaderna med hunden denna veckan. KATASTROF! Till råga på allt så är vi bjudna på bröllop i april, och tills dess ska jag vara pingla! Natha åker till Egypten i mars(typ 26?) och tills dess sak vi gått ner tio kilo hahaha. Hell yeah. Nej men vi ska komma i form i vår. Vi bestämde att vi ska köra soppdiet. Måste ta upp detta med henne igen! Vi ska börja äta soppa ihop!
Annars: 3 par av våra kompisar har under senaste veckan fått barn, två flickor och en pojk har sett dagens ljus och alla paren mår bra!

Veckans roliga: Jennie!! Min älskade Jennie, med dig har man ALLTID kul! (Igår hade hon ringt mig klockan 20 i elva och ville spela Wii)
Veckans tråkiga: Jag är trött. Jag orkar knappt gå upp på morgonen. Misstänker starkt att detta har med simningen att göra, jag MÅSTE träna. Nya tag nästa vecka, så mitt träningskort ska fixas med!
Veckans spännande: I morgon är vi fyra-fem tjejer som intar en lägenhet för ommålning under dagen i morgon innan Tilda och hennes spelevink ska flytta dit på lördag. Vi ska grymt kul medans vi, iförda målarkäder ska riva, spackla och måla! KUL!

Helgen blir i övrigt lugn tror jag, om vi inte far iväg någonstans. Caroline fyller år i morgon och likaså Nicklas! GRATTIS!


RSS 2.0