Avtrillad broms och mammor utan några barn

Denna helgen har gått i alkoholens tecken den med. Fredagen bjöd på kaske den sista grillkvällen för i år hos Liine. Vi var 9 hungriga tjejer som pratade, drack vin, åt god mat och spelade spel. Sussie och Hanna hade ju kommit hem från USA och berättade om allt roligt dom upplevt. Thilda och lille Theo var med såklart, så Theo var med på sin första tjejfest=)

Lördagen blev rätt tung, eftersom vi kom  hem vid tre(Mathias och Gadde kom bort där någong gång sen blev det mer öl och mer spel...). På kvällen var vi inbjudna till invigning av Mathias och deras kunders nya lokaler. Jag trodde väl vi skulle vara där en liten sväng bara, att det skulle vara rätt segt och lagom god mat. FEL!
Kvällen var otrolig. Det bjöds på välkomstdrink först med snittar och mingel. Efter det var det buffé bde efterrätt och varmrätt, samtidigt som en söt tjej kom och försåg oss med vin och snapsar och öl och cider och vatten. Och dukade av efter oss. Efter detta blev det kaffe med kaka och whiskey och conjac och baileys. Och öppen bar med då med massa öl vin cider och drinkar av alla de slag. Allt detta ackompnajerades av ett superbra band! Tre tjejer och en kille med band som var supergrymma!!

Igår blev då en rätt lugn dag, rensade ut så nu finns INGA flyttlådor kvar i lägenheten(Jo dom som ska ner i källaren står i hallen tills ikväll!) och allt är hyffsat i ordning! Igår kväll blev det pizza och Ensam mamma söker med Jennie. Mitt under programmet säger Tias(på tv:n visar dom ett inslag med en av mammorna som sitter och pratar med en kille): Men, hade hon barn med eller??
Jag och Jennie tittar på varandra och viker oss dubbla av skratt, Men vaddå då? SÄger Tias ca tre gånger innan jag får ut mig: Men älskling, vi tittar på Ensam MAMMA söker??? Vad tror du?
Han glömde helt enkelt bort sig en stund vad det var vi tittade på=)

I dag blir det mkt plugg och sen ska vi köpa nya bromsar till bilen, då en av skivorna faktiskt trillade av(??) i fredags, så nu kör vi lånade bilar hit och dit=)

Take care!

Veckan som gått

Veckan som gått har gått väldigt fort den med, lite lite jobb, plugg, skola och umgänge med diverse roliga människor.  Veckans höjdpunkt var fan igårkväll i Lasses soffa, TITTANDES PÅ IDOL!!
Jag har inte vart något jättefan av idol innan så, men igår tyckte jag det var så spännande!! Nu hade man ju lärt känna några av de som är med och fått sina favvisar, och då skulle man se vilka man skulle få se i TV-rutan emr sen, sjungandes lite mer uppiffade och tränade på sång och dans! Fy sjutton vad kul!
Jag blev besviken att Alexandra och Alexander åkte ut, dom var väldigt stora favoriter. Men jag är fruktansvärt glad att Loulou gick vidare!! Vilken röst!! Och vilket gung hon får mig att känna när hon sjunger, ballad som något annat. Hon är en av mina favoriter! Sen tycker jag annars att Jenny, Linda(som har världens coolaste hår!!) och Lars. Sen går det inte neka till att Robin B har de finaste ögonen i hela idol=)

Ikväll blir det tjejmiddag hos Liine, vi blir typ sex stycken som ska göra sommaren sista grillning och spela spel och mysa. Det ska bli superkul. Sussie och Hanna kommer och dom har vart i USA nu, så har väl itne träffat dom på 2-3 veckor så det ska bli supersuper kul!
Imorgon ska vi på invigning hos en kund till Mathias jobb, blir bjudna på mat, dricka och underhållning, ska bli kul!!

En stor kram till J och E!!!!!

Nu ska jag läsa lite, sen ska jag till skolan och äta med Natha sen på föreläsning!


Sanna vänner kan man lita på

Jag vet, nu skrattar Lotti och Erika och Jennie åt mig. Men det är ju så. Sanna vänner kan man lita på.

Tack Natha och Erika för era upplyftande kommentarer idag, det behövdes, ni är underbara! Kärlek till er. Hoppas din kväll blir kul Natha, hade jag orkat hade jag kommit och quizzat=)

Jag har vart ute i Paradiset en stund och gått en sväng i skogen med min svart fara och mamma. Det var skönt. Solen lyste så fint över kalhyggena nu när den höll på att gå ner och var alldeles orange och jag fick lite mer kraft.

Nu ska jag ta en låååång vaaaaarm dusch sen ska jag krypa ner i soffan med en filt och lite te och titta på idol.
Mathias är och spelar tennis så han kommer nog när som, så han kommer nog joina mig i soffan med te han med! Han är nog inte svårövertalad nu när han med är rastad=)

Var och hälsade på Tias mamma innan med, hur längesen som helst jag träffade henne, men hann bara vara där i två minuter för hon skulle iväg, men vi ska dit på mysmiddag i morgon så då hinner jag prata mer med henne!

Ha en mysig kväll!


Warwick Avenue

Ibland blir man ledsen långt in i hjärtat och man vill bara att det ska gå sönder så man kan limma ihop det igen och glömma. Idag är en sån dag då jag skulle kunna trampa på en mask och börja lipa för att jag skadat den lille stackaren. Idag borde itne jag utsätta folk för mig. Jag blir ledsen av allt. Idag ser jag bara svrt och vitt, eller egentligen bara svart.

Jag borde gömmas längst in i en garderob och inte tas fram mer idag.
Och om någon frågar mig varför jag känenr såhär idag, så önskar jag att kag kunde trycka fram två av sakerna som känns fel idag. Men det är inte två saker som är fel idag. ALLT är fel idag. Jag är inlåst i ett ljudisolerat rum och jag vet inte vilken vägg jag ska börja banka på för att lättast komma ut, och skriker det gör jag hela dagen, men ingen hör ju mig.

Thank God for Duffy och Warwick Avenue.

Ford Focus?

Jag kommer från en liten by ca en mil söder om stan. Det är en supermysig by, som mina föräldrar flyttade till ca 3 månader innan jag föddes. Så jag har liksom alltid bott där. Huset ligger en bit innan byn i från stan sett, och jag älskar stället huset ligger på. Det är superfint, och dessutom har min pappa byggt huset och gamla stallet och allt där själv.

Den lilla byn är nog mest som små byar är. Där finns en jättefin kyrka som ligger precis vid den lilla sjön, en skola precis jämte och en bygdegård längre ner i byn. Det bor en hel del äldre människor kvar i husen, men det har också flyttat dit en hel del nytt och ungt folk. Och alla vet allt om alla. Som det ska vara i små byar, en del av charmen om ni frågar mig.

I ett av husen som ligger mellan mina föräldrars och själva byn så bor det ett original som kallas för Wassberg, för han är så lik honom(ni vet skidåkaren?). Han bor i ett halvt förfallet hus med sin mamma(jag har stt henne EN gång på lååångt håll under 22 år). Han är väl i ålder med min pappa, eller ja han är nog äldre, han är nog närmre 60-65, och hans mamma över 80 iaf. Han har alltid bott där och jag vet inte vart hans pappa tog vägen(han lär ju vara död sen långt tillbaka), jag vet inte om han har några syskon eller någon släkt eller något sånt. Det jag vet är att han åker runt på en flakmoped, alla barn är rädda för honom för han säger aldrig något och att han brukade slänga ut kräftskal i skogen bakom vårt hus. Jag har också på omvägar hört att han föder upp råttor på sin övervåning som han säljer till folk med ormar och att han hjälper folk i byn klyva ved, stapla ved och så vidare mot att han får typ lite pengar kanske och mat? Jag har aldrig sett en bil vid deras hus ens.

Förens igår. Då stod det en Ford Focus i deras trädgård. Och med ens täker jag: Hemtjänsten. Vet ni varför? Jo för förra stället vi bodde på hade Hemtjänsten för det området som grannar, och alla dom körde Ford Focus, och jag vet andra ställen i stan som med har det. Så, därför drog jag den slutsatsen.
Har alla hemtjänster Ford Focus?


Vid ensamma stunder

Vid ensamma stunder får han mig att må bra.
När jag är ledsen är han ledsen med mig.
När jag vill glömma något jobbigt, hjälper han mig att komma på andra tankar.
När jag vill deppa så deppar han med mig.
När jag vill vara glad är han mer än gärna glad med mig.

När jag vill vara mystisk är han det med mig.

Jag älskar honom och hans musik.

Cornelis Vreeswijk


Precis så här jag vill komma ihåg honom, gubbfet, med hängselbyxor,
rökandes, skäggig och lite alkoholiserad. Han är så jävla bra!

Entrocôte och pommes

Jag tjatade till mig Entrocote ikväll till middag. Erika och Janne är här med bebbarna och efteratt dom ätit välling och sussar i vårt sovrum så åt vi "vuxna" lite middag för oss själva.
När man har två små sötnosar på lite över ett år så inser man att ens lägenhet inte ALLS är barnsäker. Alla skor i skohyllan och alla PET-flaskorna i panta-påsen är utrivna, lådorna i köket är emd utrivna , och alla plastburkarna i skåpet. Alla min tidskriftsamlare är inputtade i bokhyllan och Lillemans matskål ligger i vardagsrummet. Trots att jag itne komemr hitta vispar och lådor igen ever känns det som så är dom förlåtna. För dom är så gud in i nordens söta. Man smälter när det kommer ett blont litet yrväder och räcker upp armarna mot en och vill sitta i knät för att se avd man gör. Älskade små söta ungar!

Jag läste lite om vad jag skrivit inna på min blogg, och bland det ett inlägg från en tider efter att jag skrev att Thilda skulle få en liten söt. Jag skrev att jag var helt övertygad om attd et var en pojke, och jag har vart det hela tiden. Jag har bara känt det på mig. Lia så med tre andra på sista tiden. Och guess what? Bönan blev ju en Theo. Hur kan det bara kännas så självklart? Det var samma sak när storebror och pernilla skulle få Wilda. Fast det räknas inte för Pernilla själv VISSTE(=trodde) att det skulle bli en tjej. Men det är kul att man lyckats så många gånger på rad nu=)

Nu ska jag krypa enr i soffan jämte Tias och se film med han och Erika och Janne nu.
So long!


Helg IGEN?

Haha jag har haft denna diskussionen här innan men på allvar? Det är ju fredag idag.
Vart fan tar tiden vägen? Aja, orkar inte...

Nu sitter jag och bästa-Natha i skolan och pluggar, eller ja, skulle pluggat, som ni kanske fattar=) Vi skickade hem Kim för han är hängig, så han kan vila upp sig lite.

I helgen har vi inte så mycket planerat. Ska bli sjukt skönt. Mest umgås med familj och lite vänner, ska bli skoj!!

Igår så var jag hos lasse, vi stack och handlade och när vi kom hem stack han ut och sprang och jag gjorde mat, pasta och köttfärssås blev det, smarrigt! Lagom till Idol dök Danne och Katta upp och vi kollade påd et och Vem slår Filip och Fredik, riktigt bra program! Jag åkte hem efter att vi tittat på lite bilder och skrattat åt Gordon Ramsay i Hell´s Kitchen. My GOD vad han är aggressiv! Kul titta på.

Hoppas ni alla(Natha, Erika och Lotti då) får en bra helg! Vi hörs flickor!

Och by the way;
Erika: Jag saknar dig med!! Vi kommer ner snart, jag vill se hur du bor!
Lotti: Brukar du bada i vattenpölar på hösten? Du är för rolig=)

Livet

Det finns så många OM.

Jag tänker på det ofta.

Allt kan vända så fort.

Sanna Ekman. Jag säger bara det.


Nytt försök

Jag har skrivit åtminstone ett inlägg sen sist, men det försvann, OCH det la sig inte i arkivet eller så...

Idag är jag på jobbet. Det är otroligt skönt komma iväg ifårn plugg-luvet ett litet tag ibland, om än så flr 6-8 timmar. Tempot i skolan är väldigt högt, och jag klagar inte på det, för kursen vi läser är väldigt intressant, det tycker nog de flesta verkar det som. Men ibland måste min hjärna få ta en paus ifrån paragrafer. Och ifrån LAS. Och ifrån case hit och dit. Och det gör jag bäst genom att vara på jobbet och jobba och prata med trevliga kollegor och kunder.

M är iväg denna veckan så jag ska rida och mocka hästboxar hela helgen typ, och jag ser fram emot det! Det är så skönt komma ut och rida, och i förrgår när jag red var Natha med! Hon var superduktig och jag var så imponerad av henne. Både hon och Qrut tyckte det var superkul, det syntes! Hon är för härlig Natha, många plus till dig gumman!

Lägenheten ser ibland bra ut och ibland är den stökig. Igår hade vi massa disk(som Tais skulle tagit, men?) och jag bestämde mig innan jag kom hem från stan på em att jag skulle baka på kvällen. Först diska då. När jag kommer hem vid sextiden så har ÄLSKLING vart och köpt en bänkdiskmaskin och diskat allt i köket=)
Hur glad blir man då? JO VÄLDIGT! Sen bkadae jag bröd och gjorde sparris och purjulökspastasås. Mums!!

I eftermiddag ska jag kanske se om jag kan få träffa Lasse en sväng, han kom hem från malta igår efter en veckans semester där, kul. För honom. Sen ska jag ta ett långt skönt, VARMT bad, för nu mina vänner, nu är vintern på väg. Handskar och mössa på!

RSS 2.0