Påskuppdatering!!

Påsken kom och försvann lika fort:)

Opponeringen avklarad och det känns himla skönt!

Jag avverkade min första vecka på praktiken första veckan och blev väldigt bra välkomnad! Alla är jättetrevliga och allt känns toppen där! Jag fick lära mig massa saker bara på tre dagar! Jag ser mycket fram emot de¨återstående 9 veckorna!

Påsken har varit rätt så lugn. I torsdags så var vi en sväng hos Lasse och Emma. Vi spelade spel och umgicks, Emmas kusiner var i Växjö och det var väldigt trevligt! Långfredagen var det dags för Hannas inflyttnings/födelsedagsfest! Först samlades ett gäng med tjejer och åt väldigt god plockmat som Hanna hade fixat! Efter det så dök det upp mer och mer folk. Sara, jag och Jennie bestämde oss för att gå ut, men det var fullt så vi gick tillbaka till Hanna. Var där en stund sen gick vi hemåt.

I lördags var jag hos mamma och pappa och var ute med Lilleman nästan hela dagen. På kvällen åt vi middag där med Mathias mamma med. Väldigt god mat och efter detta drog vi oss in mot stan. Jag mötte upp Lasse och några gamla vänner från högstadiet som Lasse gick med. Vi hamnade på Bishop och sen en sväng på Grace där jag även träffade Sofie, Danne och Petter.

 Igår så hjälpte jag mamma med att köra hem en byrå och sen var vi och handlade mat till Johan som skulle ha "Halv åtta hos mig" hemma. Han och några kompisar kör det varje söndag nu och ger varandra betyg:) Johan skulle göra fläskfilé, hasselbackspotatis och kantarellsås. Till efterrätt bjöd han på vaniljpanacotta med hallonsås! Det hade gått väldigt bra tydligen! Mamma köpte en blomma som han kunde ha på bordet och Johan säger högt och tydligt i affären "Okej, jag tar väl blomman då, men MÅSTE jag vattna den????" Hahahahahahaha, han kommer alltid vara "lillebror"!!

Idag har vi städat hela lägenheten och fått lunch hos Mathias mamma. Nu kollar vi tv och segar!!

GRATTIS PERNILLA på födelsedagen idag!!!!!!!
Imorgon fyller Lillemann 6(42 hund-)år!

I morgon är det dags för "arbete" igen!


RSS 2.0