Igår for jag, Liine, Lilleman och Leon ut ...

img_4914 (MMS)

Igår for jag, Liine, Lilleman och Leon ut till Sandras häst Cert! Liine skulle skritta och vi andra gå/åka vagn. I över en timme satt Liine fint på hästen medan jag svettades i backarna när jag drog Leon:). Men mysigt var det!!!!


Det regnar som gaaaaalet ute och jag läng...

Det regnar som gaaaaalet ute och jag längtar såååå till Norrland nu. Saknar den friska luften, min storebror och Pernilla, deras älskade barn, och luuuuugnet! Att få umgås lite med mina tre små(??) ungar och bara få slippa tänka på annat hade gjort mig gott nu. Åh vad jag längtar...


Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelg!!

Längesen jag längtade efter helg så som jag gjort denna veckan!

Igårkväll var vi hemma och åt goood middag(med nobissås för er lata jävlar som inte orkade er hit haha!!!) och vi bjöd även Johan på middag. Han är målvakt i Mathias innebandylag. Himla rolig kille!!:)

Efter det satt vi i soffan till sent. Tror jag gick och la mig vid två:) Supermysigt. Idag kom Calle och hämtade Mathias för de ska spela innebandycup i Alvesta idag. Jag ska göra mig i ordning nu och åka och titta med min lillebror. Sen ska han och jag ut med hundrana tänkte vi, JOhan hade Quera idag eftersom Henrietta jobbar lite! Var ett tag sen Lilleman träffade henne med, han har ju hängt lite med Maja nu, Kaians mammas rottweilertik. Hm, undra om Quera blir sur...?=)

Ha en bra heeeelg allihopa!!


Förlåt för seg uppdatering... Pratade m...

Förlåt för seg uppdatering... Pratade med min svägerska Pernilla innan. De var iväg samtidigt som oss, fast i Turkiet och kom på mig själv idag med att sakna mina ungar så mkt så var tvungen att ringa och höra hur det gått, inte pratat med dem sen se kom hem! Hon uppdaterade mig på läget: Wilda hade flörtat järnet med alla, vägrat bada i "det guppiga"(havet) och om Fabien som börjat rida! Både Wildisen och Fabbe är i åldrar då de tänker en del hit och dit och ibland så kommer det ju ut såna klockrena kommentarer:). Vad jag saknar er allihopa!!!!! Bror min hann inte prata med mig så mkt, kollade på match så allt var i sin ordning! Nu äntligen ska jag sova! Imon blir det lunch hos Madde(Kaians syster) och sen kaffe hos Liine tror jag! Hoppas på regnfritt imon!! Sov gott!!


Mysig söndagskväll i L-torp... Nalle har d...

img_0460 (MMS)

Mysig söndagskväll i L-torp... Nalle har det bra hos Tias och Maja och Lilleman låg jämte varann och mös på golvet precis. Maja med ena tassen på Lilleman. Han är en riktig tjejtjusare den där:)


Sandras sträckning var ingen sträckning ...

Sandras sträckning var ingen sträckning utan en tryckskada så hon har en svullnad och är blå! Men vi är såååå nöjda och har haft en jättekul dag!! Nu är vi tillbaka i Växjö och Team Hallberg är nöjda med en första placering!! Sandra kan knappt gå och har ont i hela kroppen, min rygg värker och Liine har ont i axlarna! Men vad gör det, Team Hallberg är ändå bäst!!:)


GULD till oss!!!!!!!!!!!!!! Både Sandra o...

img_0459 (MMS)

GULD till oss!!!!!!!!!!!!!! Både Sandra och Allegria har varit GRYMMA!!!!!!


Nu är det nära!!!!!!!!:)

img_0456 (MMS)

Nu är det nära!!!!!!!!:)


Sista groomingen snart! De såg fortfarande...

Sista groomingen snart! De såg fortfarande fräscha ut vid förra! Regnat lite men inte alls mycket! Vi hejar på dem så in i Norden!!!!:)


Paus-tänj!!:)

img_0455 (MMS)

Paus-tänj!!:)


Iväg är de igen! Sandras ljumske spökar...

Iväg är de igen! Sandras ljumske spökar lite men hon är vid gott mod och insmörjd med hästliniment!:) Pulsen gick fort ner till 58 och Allegria var coollugn i pausen! Åt och drack bra. Meeeen, nu börjar det bli spännande, måtte allt hålla!!! Sandra rider dock själv nu då Karmen blev halt:(. vi kör täta stop sista sträckan!! Håll tummarna!! Go Team Hallberg!!


Nu väntar vi med spänning... Näst sista pu...

img_0454 (MMS)

Nu väntar vi med spänning... Näst sista pulsningen för idag! Vid sista groomingen såg de fortfarande fräscha ut, Sandra har sträckt sig i ljumsken, vi får sträcka ut henne inför sista två milen sen. Uppdatering om hur pulsningen gick kommer snart! De ropade precis ut att Sandra passerat förvarningen nu!


Även Sandra behöver energi:)

img_0453 (MMS)

Även Sandra behöver energi:)


Såhär lever en äkta "groomy":). Pitstop nr...

img_0451 (MMS)

Såhär lever en äkta "groomy":). Pitstop nr 2 på sträcka två. Strecka ett var 3.1 mil, andra 2.9 och sista 1.9 mil! Nu kommer de snart! Vi står redo med babypuder och vatten!


Första pulsningen gick utmärkt! Vi pulsa...

Första pulsningen gick utmärkt! Vi pulsade efter typ fem min och då låg den på 54. Inga kommentarer, hon såg fin ut! Efter mat till båda och hö till Allegria så är de på banan! Team Hallberg mot nya mål!!!!!


Mot grinden! Allt går bra. Sandra har inte...

Mot grinden! Allt går bra. Sandra har inte velat ha läppsyl en enda gång:). Nu ska vi få ner pulsen på hästen, vet.besiktiga och få i Sandra mat:)


För er som vill veta: trollabadet är en po...

För er som vill veta: trollabadet är en poooool - inte en sjö:)


Andra groomingen klar!

img_7807 (MMS)

Andra groomingen klar!


Första groomingen är avklarad. Bra tempo o...

img_0445 (MMS)

Första groomingen är avklarad. Bra tempo och det riktigt lyste om dem! (Mest svett...). Var nog tur att Sandra enbart red i fleece, vädret är so far på vår sida!!:)


Ett i trillade bort!! Allegria heter hon, ...

Ett i trillade bort!! Allegria heter hon, och visst passar hon i blått??:)


Jag med Allegra!

img_9002 (MMS)

Jag med Allegra!


Nu kommer *8:an, de startade 15 min innan....

img_0444 (MMS)

Nu kommer *8:an, de startade 15 min innan. Liine verkar inte ha tävlingsnerver iaf... Kaffe är gott! Och nödvändigt när man redan vart vaken i snart 6 timmar... Spännande att få se hur första milen gått!


Hmm, Sandra står stilla. Vem hade ansvar f...

img_2714 (MMS)

Hmm, Sandra står stilla. Vem hade ansvar för kallibrering av tävlingsutrustningen????


Uppdatering! En del av Team Hallberg

img_9756 (MMS)

Uppdatering! En del av Team Hallberg


Idag ringde klockan vid 03.00. Sandra ska ...

Idag ringde klockan vid 03.00. Sandra ska tävla i Göingerltten, 8 mil. Team Hallberg består av Sandra: ryttare, Liine: första assistent, Tette: andra assistent. Hästen är en fransk arab vid namn Allegria, fux. Peppningen av Sandra har pågått hela natten. Teamet har sovit ihop, mött morgonen och överlevt vilsna kultingar på vägen. Dagen kunde inte börjat bättre och vi är taggade upp till tänderna! Nu blir det frukost i teambilen!


Min hund rullar sig på golvet som om han b...

img_0431 (MMS)

Min hund rullar sig på golvet som om han befann sig i det goaste vårgräset som finns! En paus från tuggandet på tjurmuskeln! Roligare hund finns inte:)


Jag har skadat min högra hälsena. Och är s...

Jag har skadat min högra hälsena. Och är så deppig idag. Suger att inte veta hur mitt liv ser ut om en månad. Suck!!


Joaquin vs. Olle

Ni som känner mig väl vet att filmen Walk the line har en speciell plats i mitt hjärta. Likaså Johnny Cash och Joaquin Phoenix som spelar Johnny i filmen. Om jag skulle få välja en känd skådespelare att få sitta ner och prata med så skulle jag vilja prata med Joaquin!


Men igår när jag satt och kollade på Idol 2010 fick jag en smärre chock när Olle Hedberg klev in i juryrummet och slår sig ner på en pall, iklädd jeansskjorta och med en gitarr i handen. Just då under den stunden han sjöng var han otroligt lik Joaquin just i filmen Walk the line!

Vad tycker ni?


Sjukt dålig bild med rödvinsglas och en Ma...

img_0426 (MMS)

Sjukt dålig bild med rödvinsglas och en Mathias i farten, men nu hänger tvn i sovrummet på väggen:). Och idag gick vår bil sönder med! Heja! Åkte ner med den till verkstaden på en gång och fick ta mammas bil på en gång, hon skulle ändå till jkpg imon, ibland är det bra med en snäll mamma! Igår gick hon långpromenad med Lilleman när vi båda var upptagna:). Johan hade Quera så båda vovvarna fick lite motion:). Nu ska vi se idol! Tjoflöjt!


Dagens frukost, väldigt torftig:). Yoghurt...

img_3916 (MMS)

Dagens frukost, väldigt torftig:). Yoghurt med pumpafrön, solrosfrön och gojibär, samt två kokta ägg!


Har ni inte läst denna bok så gör det! Läs...

img_3205 (MMS)

Har ni inte läst denna bok så gör det! Läser Maggans blogg och tycker så mycket om henne, hon verkar så rolig och sprallig! Ensamstående med tre barn i olika åldrar, rätt strongt! Efter att ha läst boken inser man verkligen vilken styrka denna lilla människa besitter! Riktigt bra bok!! Kärlek!!


Näst sista dagen! Idag är det rom och co...

Näst sista dagen! Idag är det rom och cola som gäller. Fick grotesk musikabstinens idag. Förutom en kille som uppträtt i baren några kvällar(halvtaskig röst och playback från en bärbar dator med allt ifrån My heart Will go on till I Will survive, behööööver jag säga mer? Han går under namnet One nightstand för hans "show" heter One man show. Han är som en taskig bakfylla som man bara vill glömma:) så har vi knappt hört någon musik, därför är Cornelis "faaaavoriten" Vreeswijk på högsta volym i mina hörlurar idag! Har berättat om min förkärlek till denna underbara människa innan, han gör så himla bra musik!! Deirdes samba passar utmärkt när man dricker rom och cola och har utsikt över havet:).


RSS 2.0