Rolig vecka!!

Jag har nu börjat mitt sommarjobb och det är himla skoj!
Det är ju på samma plats som jag gjorde min praktik och jag trivs superbra. I den gruppen jag jobbar finns det fyra tjejer till i åldrarna typ 30-40 (trodde dem var mer 25-35 när jag  började, men de var  visst lite äldre, vilket, om ni läser detta är en komplimang!!!). De är iaf superroliga alla fyra och vi skrattar rätt så mkt ihop. Sådär sköna människor som tar hand om mig på allra bästa sätt.

Idag var vi på midsommarlunch på ett jättemysigt ställe utanför stan!

Nu sitter jag och tittar på när Mathias gör armhävningar och  situps. Han har precis spelat en fotbollsmatch. OCH bladat runt sjön typ. Blir trött bara av att tänka på det:)

So long!

4 år

Idag är det fyra år sen Sanna slets ifrån oss ALLDELES för tidigt. Klumpen i magen satt som sten när vi åkte ut mot kyrkogården idag. Hörde mig själv dra in luft och hålla andan flera gånger. Väl där var det fint och mest bara det. Jag och Jennie var vid graven en sväng först och senare i eftermiddags möte jag och Sussie upp Sannas mamma, bror och styvbror där. Efter det åkte vi allihopa hem till Sannas mamma och fikade. Kladdkaka och alldeles för mkt kaffe.

Så inte en helt lyckad dag, på fler än ett sätt.
Sova så det blir tisdag kanske? Imorgon blir det IKEA med Liine och Leon.

So long.


And of you go!

Jaha, the BIG day is here. Vad säger man?

Tre år. Shit vad fort det gått!! Nej, dags för frissan att bli klar, sen är det champagne med på gröngräset med klassen på Universitetet som gäller!

So long!

Sommar och sol. Och koskit i hagen.

Nu har verkligen sommaren kommit hit. Hela dagen igår var det toppenväder. vad jag vet och kunde se i allafall. Jag jobbade ju hela eftermiddagen och kvällen så jag kunde inte direkt ta del av det. Efter jobbet mådde jag inte super precis, hade haft huvudvärk hela dagen och ätit något jag inte tålde. Åkte bara förbi Lasse och killarna och sa hej. De hade grillat och satt och spelade kort. De har låtit sina mustacher växa nu under mustach-kampen. HAHA, de är sååå söta allihopa!

Idag är schemat följande. Det ska hämtas bord till min examensfest, jag ska åka och köpa klänningen jag ska ha på mig och jag ska hjälpa mamma att städa lite hemma hos dom. Hon skulle tydligen jobba till sent ikväll så då är det ju klart att jag hjälper till! Pappa skulle nog vara hemma idag med och pyssla så jag får lite sällskap.

Det var verkligen skönt att jag löste klänningen igår. Hade inga pengar med mig då så kunde inte betala den bara, men det är undanhängd och det är snygg:)

På lördag blir vi runt 50 st tror jag, ett stort gäng! Det blir mat, sallad, kaffe och efterrätt. Jag tror att alla(eller de flesta iaf) av mina vänner kommer att gå ut sen. Nja, inte riktigt de flesta kanske. Men några hänger med mig ut. Väl ute ska jag möta upp de i min klass som med ska ut!

Nu ska jag göra mig iordning sen ska jag åka ner mot stan och hämta klänningen. Känns som att vädret kommer att hålla i sig idag med. Det tackar vi för!!:) Ser gärna att det är sånt här väder på lördag med, så vi kan sitta ute på kvällen!! 

Pernilla: Ja det är verkligen synd att ni inte kan komma!! Men det är MINST lika viktigt att heja på Anton, så ni är förlåtna hihi:) Men du hade behövts här och styrt och ställt lite, defintivt, avlastat mamma lite! Du kan ju det där med fest ju, du tränade ju sist vi var uppe hos er! Hälsa alla från mig och ge ungarna varsin puss från mig!!! KRAMAR!

Jag vid en kohage hemma hos Liines föräldrar förra
sommaren när vi plockade fläderblommor:)
I Liines brorsas femton storlekar för stora stövlar!

 

RSS 2.0