Helgen springer iväg...

Ja det gör den verkligen...

I fredags var vi ute hos Liine och Kaian som fått permis till lör fm, och käkade potatisgratäng, fläskfilé(JAAAAAA vi har saknat din mat Liine!!) och kollade på idol. En väldigt lugn kväll. Liine och Kaian var rätt trötta och så även vi andra... Vi kollade på en hellustig film, fast som ändå var lite intressant...

I lördags så var jag och Sofie på CityGross och handlade julsaker så nu är här fint. Mathias hade vart och köpt ljuskoner med=) På kvällen (sent) kom Sussie o Danne förbi och Jennie var här. Blev en halvseriös omgång TP innan alla blev supertrötta o ville sova... Idag har jag o Tias spelat badminton(vill bara tillägga att JAG vann med 12-7 tror jag. Vi hann inte spela klart och ALLA de tolv poängen må vara poänger som Mathias såg till att jag fick. Han gjorde några riktigt usla fake-missar!!) och sen blev det homemade gulaschsoppa med nybaktbröd hos mamma o pappa. Och glögg såklart, samt en hel del roliga kommentarer och El clasíco! Barca vann såklart efter att Zlatan gjort mål!!

Nu ligger jag och kollar på en sak som mamma tipsade mig om. Min familj har ju ett rätt stort intresse för hästar och igår hade mamma råkat zappa förbi Sthlm Horse Show som sände igårkväll och fastnade vid en kille som gjorde de mest fantastiska saker med sina hästar... Kolla in klippet på denna adressen, ni kommer inte ångra er!!:
http://svtplay.se/v/1791381/hastsport/se_hela_pignons_show_pa_sthlm_horse_show?cb,a1364159,1,f,103678/pb,a1364158,1,f,103678/pl,v,,1791602/sb,k103677,1,f,103678

I morgon är det en viktig dag i skolan, ska ha min första MBL-förhandlign som AG-företräde. SPÄNNANDE!
Önska mig lycka till.
Hoppas jag kan blogga lite i veckan. Vi flyttar nog ut till Liine o Kaian i morgon för att hålla koll på huset och stackars Simba ett tag! Liine o Kaian frågade om vi ville det och självklart gör vi det. Ska bli supermysigt att kunna släppa hunden utanför dörren och att få elda varje dag i braskaminen!!

Nu ska jag sova!

Bloggrus!

Jag är inne i mitt värsta bloggrus!!=) Kul va?

Ikväll har vi haft första myskvällen med glögg, pepparkakor och ädelost från Kavli(bra Tulle va??=). Jag, Tias, Danne, Sussie, Jennie, Lasse, Emma och Petter har nu avverkat första premiären!!
Plötsligt ringde det på dörren och Liine och Kaian dök upp. Jag hade messat Liine och skrivit att vi skulle glöggmysa(för att uppdatera henne på vad vi gör utanför sjukhusets väggar) och de hade blivit så sugna på att komma ut lite och träffa oss så dom var här en liten stund. Efter ett tag blev längtan för stor så dem åkte tillbaka till sjukhuset. Leon hade fått sola ett dygn nu, för att slippa gulsot! Skönt att få se dem!!

I morgon ska jag jobba och sen plugga. Denna veckan var rätt tom från början men nu börjar den med fylla sig=/. Men snart är det helg igen!

Nu ska vi kolla lite Filip och Fredrik. Heja Samuelsson, eller vad säger du Junsan??=)

En bra lördag.

Jag släpade migg upp giår för ett kortpass på jobbet och hade verkligen behövt sova ut, när jag för en gångsskull kom i säng i tid...

När jag jobbade fick jag ett mess från Liine som undrade om jag, Jennie och Sussie ville komma och hälsa på henne en stund precis när jag slutat. och SJÄLVKLART så ville vi det!
Sussie och Jennie ordnade paket och sen stack vi upp till besöksrummet, där vi för lite mer än ett år sen träffade Thilda och Theo för första gången=) Liine kom efter en sutnd och ser väldigt pigg och fräsch ut!
Hon pratade så himla varmt om sin lilla leon och vi frågade verkligen ut henne hur det var med honom! Liine hade för första gången fått hålla honom kvällen innan och var så himla stolt över sin lilla prins! Vi fick äntligen tillfälle att verkligen prata med henne och höra hennes version av hur det gick till och det var väldigt skönt!! I present emd oss hade vi en anteckningsbok där Liine och Kaian kan skriva om Leons första tid i livet. Allt som händer på dagarna nu kommer säkert vara kul att ha skrivit ner sen för jag  tror man glömmer detaljer rätt fort.
Vi hade även med oss ett gosedjurslejon. Leon betyder ju lejon som står för styrka mod och skönhet och vi tyckte det passade alldeles ypperligt med det nu.

Efter det var jag, Jennie och Emma på fika hos en lite småbitter Erika. Hon var inte alls på humör och vi hade rätt roligt åt henne=) Hon bad oss att skratta åt henne, hon skrattade rätt bra åt sig själv med=)

På kvällen körde jag mamma, pappa, Bosse o Berit till den årliga jaktfesten och sen var jag på "Trubbel i paradiset" med Emma o Sofie. Riktigt rolig film. Eller ja, mysig med ett par bra skratt! Min humor var det. Men lite förutsägbar dock=)

Nu har JAAAAAAAAAAAAG städat hela lägenheten efter att Mathias hade lagfest här igår. Att 15 vuxna killar kan skita ner så himla mkt? Fattar inte det... Fläckar överallt... Ska skura vardagsrummet här med och sen läsa lite innan jag åker till Sofie o Danna och pluggar!
So long!


Ännu mer kärlek!

Igårkväll kom Lotti och Milo för att sova hos oss och idag hjälpa mig att städa och rensa lite! TACK SÅ JÄTTEMYCKET! Jag och Lotti somnade seeeeeeeent inatt(idag på morgonen nästan) efter att ha legat och snackat om allt mellan himmel och jord, och mest om gamla minnen från när vi sov över hos varandra när vi var små. Så himla mysigt!
Klockan halv fem vaknade Milo(nej, vi hade inte hunnit sova så mkt då) och ville ha lite mat, så jag gav han lite i flaska medan jag och Lotti satt och pratade lite till. Så himla mysigt!!

Kaian var här idag och det var så himla skönt att få träffa honom(vi saknar dem som tusan, så var så himla skönt att få höra LIVE att allt var bra med dem alla!). Vi fick se lite bilder på en himla liten söt Leon. Ska bli så himla kul att få lära känna denna lilla krabat. Vi är så stolta över er Liine och Kaian, ni kommer bli underbara föräldrar, KÄRLEK!!

Ikväll har hela gänget varit här, ja nästan då. Jag, Tias, Lotti, Nicklas, Milo, Jennie, Sussie, Danne, Emma och Lasse har sett på idol och bara pratat. Väldigt skönt med såna fredagar. Blivit lite av en tradition att alla samlas här och kollar på idol. De flesta är ju så trötta efter en arbetsvecka på fredagskvällarna ändå, så är perfekt med lite fredagsmys då!

                                                        I morgon hejar vi på Korpen Kungz!!!!


Den dagen är ingen annan lik!



VÄLKOMMEN lille LEON!!
GRATTIS Liine och Kaian till er lille skatt!


RSS 2.0