Hade jag haft min kamera...

Hade jag haft min kamera hade jag tagit kort på min sötaste lilla underbara hund som ligger under skrivbordet, som i en liten koja och sover nu. Så himla söt är han!!

Utanför fönstret ösregnar det och verkligen dånar av åska, men han bryr sig inte och sover gott vidare... Ihopkrupe som en liten kringla!

Sötast i stan!!


Förlåt!!!

Jag vet att jag skrivit tråkiga inlägg på sista tiden men juni är bara inte min månad!! Alltför mkt skit har/händer i juni och likaså detta året. Jag lider med vänner och bekanta som får gå igenom så fruktansvärt hemska saker... Just i juni kommer allt så himla nära en. Så himla typiskt...

Jag tänker på er så himla mycket...


Livet är bra orättvist va?

Jag citerar det som jag och Jennie kom fram till igår.

Juni är helt enkelt ingen bra månad...

Tänker på er!!!


What happened MJ?

Detta är ändå en chock!!!



29/8 1958 - 25/6 2009


Tre år... TRE!!!

Jag har världens underbaraste vänner.... Som stöttar mig genom allt och på olika sätt. Alla på sitt egna vis, men det är helt rätt!! UNDERBARASTE!!!

Imorgon är en jobbig dag. Tre år går så fort. Så mkt har hänt sen dess och att inte du får vara med och dela här hos oss.... Mitt hjärta slits i stycken när jag tänker på det.....

Life goes on....!!

Sov gott.

Tiden den bara rinner iväg...

Snar(nästan) har jag haft lov en vecka och det går undan. Redan klarat av Kalmar hos Sara som var SUPERtrevligt, tack vännen! Hann tröffa både Sara, Lukas, Johan, Mange en snabbis och se Läppen på stan med, hihi=)
Sara uppsaterade mig på avd som händer och sker i Kalmar och det var inte så lite. Störst av allt är ju att deras lilla bebis som snart är färdigbakad ska titta ut! Ska bli så kul att få se vad det är för krabat som sprakade på mina händer igår!

I morgon tidig morgon åker jag och la familia till Sthlm för att fira storkussen som tar studenten, ska bli superkul! Skönt komma iväg.

Ska snart sova en sväng innan jag ska upp tidigt men vill IGEN tacka Lotti!!!!!!!!!!
Min hall är underbar!!! Jennie ska med ha tack på ett litet hörn. Du hjälpte ju med till lite=)

I morgon ännu tidigare morgon åker Lasse och Danne till Nice i France för att köra formel1(!!!!). Hoppas dom får en underbar resa och att de får kul. Tillochmed jag är avis på dem. Det är ju väldigt stort att få köra riktiga formel1 bilar.
Hoppas ni får kul boys!!

Nej, dags för att sova lite!
So long!

Säger bara EN sak: SOMMARLOV.

Nu har jag sommarlov. I tretton veckor. Skönt.... SÅåååååÅÅååÅååÅåååå skönt!

Ikväll har vi varit hos Rasse som tagit studenten och ätit och skrattat åt honom med sina härliga kommentarer som INTE är rumsrena inför hela släkten med farmor och farfar och morfar. Men dom är ju vana vid honom. Sjukt att liten blivit så stor (JAAAAA jag vet att han bara är 4 år yngre men han fyllde ju precis tolv????).

Första lediga veckan är dock rätt uppbokad. I morgon är det hopptävling för hela slanten med Sofie och hennes häst vänner, ska bli skitkul. På måndag ska jag till Kalmar och Sara. Passa på att träffa henne innan bääs kommer, för att sen åka dit och hälsa på när lillknodden väl tittat ut igen såklart. Men en sista tjejsnacksdag måste vi ha med Sara innan hon blir småbarnsförälder på nytt:) Lukas är ju stor nu och räknas inte till småbarnsskaran längre! 

På onsdag far jag till Stockholm på student och kommer hem torsdagkväll. Min äldsta kusin har med tydligen blivit tillräckligt stor för att ta studenten på bara några år så det måste firas med dunder och brak. Ska bli kul!! Efter det lugnar det sig lite. Jobbar nästa helg och ska ha myskväll med Sofie. Vi ska jobba ihop sen floata och gå ut och äta. Supermysigt!!

Hoppas på att få hit Lotti med för rensning i min bokhylla(Lotti är DA KING på rensning. Man ska alltid ha med henne på sånt!!), och lite skitsnack, som bara vi kan;). Ska med bli jättekul. Hon bor så långt iväg och saknar att inte umgås oftare med henne:( Kom tillbaka hit snart P-L!!!

Annars ska jag bara koppla av och ha det skönt. Ladda inför mitt liv som personalvetare helt enkelt. För nästa sommar kommer jag att få jobba tror jag. Så, detta blir nog mitt sista sommalov med chans till långledigt innan jag går i pension. Som multimiljonär såklart. Så ska jag INTE bo i Sverige på vintrarna kan jag säga för fy fan vad jag trivs i värmen.

So long my dear friends. Dags för lite sömn innan vi ska heja på tjejerna på hoppbanan i morgon!

En tanke till min lillebror som har ryggskott och knappt kan röra sig. Krya på dig lillen, puss till dig!!

GLÖMDE berätta en rolig sak ju!

I söndags tittade Lotti och Nickas in på en kopp kaffe innan de åkte från Växjö till Älmhult.
JAG KÄNDE NEMO SPARKA!!!

Vi satt i godan ro och pratade. Lotti hade händerna på sin mage och helt plötsligt sa hon: "Om du vill känna Nemo sparka så ska du nog känna nu". Jag kastade mig över hennes mage och efter bara några sekunder kände jag en spark mitt i min hand. Så himla underbart!! Jag lääääääängtar så tills du kommer ut!

Underbart!!=)


Lilla Nova

Är inne på sista veckan med skolan. Tentapluggar på dagarna men jag går lite på halvfart. Känns som att man redan tagit lite sommarlov. Det går lite trögt. Men bara hålla ut. Om tre dagar så är jag fri i tretton veckor.

Dagen har spenderats vid poolkanten med Sofie och Danne. Plugg, bad och sol. Kan det bli bättre? (Ja, om man tar bort plugget då kanske...)
Knappt jobbigt plugga då. Inte när man vet att alla andra sitter inne på sina jobb...tss=)

Åkte efter min härliga dag och tittade på Sussie när hon spelade korpen-fotboll med jobbet. Riktigt härligt att titta på!!

Efter en stund vid sidan av planen ringde en helt uppgiven och jätteledsen Erika. Nova hade blivit överkörd och Erika undrade om vi kunde begrava henne ute hos mina föräldrar. Vi åkte med Nova i en låda ut och begravde henne vid vildäppelträdet. Där ligger hon jättefint. Bästa platsen på hela Tropic!
Så himla sorgligt när sånt här händer. Jag kan bara relatera till hur jag skulle känna om något skulle hända Lilleman. Bara när vi fick åka med honom till vetrinären efter hans bråk med rottweilern så rasade ju min värld samman.
Man blir så himla fäst vid sina älsklingar. De är ju ens barn!! Man gör ju allt för dem. De ger ju så mycket glädje tillbaka!! De är ju underbara! Jag lider verkligen med dig Erika!

Jag har mått så superbra i flera veckor nu men igår så fick jag magkatarr av någon anledning, så haft svårt att äta idag. Ska väga mig i morgon igen och hoppas såklart att jag gått ner lite till. Har ju ändå gått ner 4 kg nu. Känns helt okej, men vill ju gå ner minst lika mycket till iaf. Men med tålamod och vilja så går det! Och rätt mat och motion såklart!

Nu ska jag gå och lägga mig, känner mig helt tom efter massa sol, plugg och Nova. Jag mår dåligt att se nära och kära vara så ledsna. Gör verkligen ont när man inte kan göra något för att de ska må bättre heller...



Lilla Nova i vintras i mattes hall.

Sov gott allesammans!

RSS 2.0