Tipptoppdag!!

ja jag har skrivit en tung tenta. ja det snöar. ja det är höst/vinter. Ja det är snart halloween.

Men fan vilken toppen dag det är idag!! Jag är KLAR med kursen i arbetsrätt(tentan gick väl sådär, sjukt svåra frågor, men hoppas på ett G iaf!), jaf har hällt upp ett glas vin, sitter och väntar på att jag ska ta ork och gå och göra mig i ordning för mysmiddga med Lotti, ska bli så mysigt.

Det snöar i Växjö nu. Det har lagt sig lite. Det är riktigt blaskigt, men det är snö. Jag är en riktig sommarmänniska, men jag ÄLSKAR när dte är riktig vinter ute. Det är ju så sjukt mysigt!! Tända ljus, kasta snöbollar, bygga snöbollslyktor, vara ute med hunden och busa. Sen är det Halloween med. Och Alla Helgons. Det är LITE jobbigt för så åker man runt till alla gravar, och det kan kännas lite i hjärtat. Jag kommer i helgen besöka min farfars grav, Sannas grav, minneslunden för att säga hej till svärfar och antagligen Mathias morfars/mormors grav och likaså hans farmors och farfars. Min mormor och morfar ligger begravda i Sthlm, så mina kusiner få ta hand om dem, och farmor ligger i Malmö. Så det får bli en annan gång. Jag kan tycka det är mysigt gå dit på kvällen, med alla tända ljus och så, men Sannas grav VET JAG kommer vara jobbig nu för jag har itne vart där på så lägne och jag har så dåligt samvete för det. Hälsade på hennes mamma förra veckan iaf och det känns bra! Hon är ju världens bästa!!

Nu ska jag se börja fixa mig för middagen med världens bästa Lotti!!

Höll ju på att glömma: Blev utmanad av Erika och ska skriva en lista med sju saker om mig själv. Det mesta vet ni som läser min blogg med all säkerhet, men ändå liksom, kan inte vara sämre än Ika!!

1. När jag var liten ville jag bli något som slutade på -olog, för det var så fint tyckte jag. Min pappa föreslog då gynekolog, vilket jag tyckte lät jättefint, utan att ha en aning om vad det betydde=) 
2. Jag har alltid rätt, så länge du inte kan överbevisa det motsatta.
3. Min vänner kallar mig Se & Hör. Jag vet allt om alla jämt, men jag vet inte varför? Det bara liksom kommer till mig när jag sover eller något? Kan ha att göra med att jag är lite nyfiken med...
4. Jag har vart bästa kompis med Lotti sen jag var 1-2 år. Vi har alltid gått i samma klass, 1-9 och även gymnasiet. Först nu som vi delat på oss. (Eftersom ngn nu flyttat till Älmhult med. hallå? Vem gör så mot sin BÄSTIS??=))
5. Folk säger att jag är lik min mamma til utseendet men min pappa och storebror till sättet, jag förstår inte alls vad dom menar?=)
6. Det var jag som sa att min lillebror skulle heta Johan. Mamma hatar mig än idag för detta, eftersom det var fyra Johan i samma klass när han började skola. De var 15 elever i den klassen.
7. Jag lärde mig läsa väldigt tidigt och tvingade min mamma att skriva ord på en lapp som jag skulle läsa varje kväll innan jag gick och la mig.

Och ja, de enda jag känner som bloggar då är ju Sara och Thilda, så jag utmanar ER!!!

Nu ska jag fixa mig, hoppas ni får en lika trvelig kväll som jag kommer att få HAHAHAHAHAHAHAH!!!!!


Sista racet

Idag är dagen innan dagen D. Dagen med TENTA. Det känns rätt okej. Eller ja, till och från. Ena stunden så känns det som att jag faktiskt kan en hel del, och andra stunden så känns det som att va fan, jag BORDE kunna mer. Men hur som helst så ska det inte vara omöjligt att fixa ett g. Om man bara skriver allt man kan och motiverar sina svar så ska det vara lugnt! Wish me luck.

Hunden är hos dagmatte och ska vara där tills Tias hämtar honom i eftermiddag! Så jag behöver itne tänka på att hämta vare sig honom eller Tias. Så all day long kan jag bara tänka på mig själv och tentan, skönt!

En morot är ju att jag och Lotti ska ut och äta i morgon. Det ska bli så HIMLA KUL!! Bara vi två, lite vin och god mat - och en jävla massa prat!! LÄNGTAR!

Var ute och red igår med Erika, så jävla skönt. Solen sken och det var verkligen perfekt väder, men jag måste köpa handskar och ett par vinterridbyxor sen, för oh my GOD vad kallt det var!! Men Qrut ät en pärla och det är så skönt att komma ut dig och rensa huvudet och få tänka på annat än skolan ibland. Tack Qrut!

Nu ska jag återgå till böckerna. Har en dov huvudvärk idag som inte ville försvinna en efter jag tagit alvedon. Ska vänta en stund sen ta en till, blev lite bättre efter jag drack lite kaffe md mjölk nu. Nu ska vi tydligen packa ihop våra saker och bege oss neråt mot Kim och Oscar som sitter nere i källaren, vi ska diskutera lite!

Plugg i biblioteket

Jag pluggar bäst i biblioteket. Jag inbillar mig för att detär för att här finns så mkt kunskap som flyger runt så här fastnar det liksom bäst. Känns bra.

Jag är en periodare. I mat, kläder, musik, ja typ allt. Just nu är jag inne mycket på sallader och kött. Jag älskar det stickade höstiga med leggings-modet som är nu. Jag lyssnar på den mesta musik mest hela tiden. Men jag har ju ett hundratal favorit låtar som jag alltid kommer älska. Denna är en favorit, liksom denna är just nu, f*n fin den är!! Min absoluta favoritlåt genom alla tider är denna. Den ligger mig varmt om hjärtat och kommer alltid att göra. Särskilt fin är den när man är lite nere!

På torsdag ska jag bli bjuden av BÄSTASTE på middag efter min tenta, ska bli supermysigt! Det är en försenad 22-årspresent från BÄSTASTE till mig=) Men, som man brukar säga, bättre sent än aldrig. Vi ska fira min födelsedag och att vi är klara med våra tentor då! Det ska bli vldigt mysigt och kul! Jag tycker också ni ska läsa hennes fiiiiiiiina inlägg om mig hon skrev häromdagen(igår tror jag det var, eller i natt rättare sagt!). Hon är bäst min lilla organizer/städtant/lovehandler/bästis/"kaninteslutaprata"/finafinafinaunderbaraäldstavän. Läs henne blogg, den är rolig och bra!

Nej, dags för mer plugg=) 

Ställa om vintertid...

...visade sig vara riktigt skönt! Jag vaknade klockan halv nio(halv åtta) och insåg att FAN vad skönt att klockan inte är mer!! Helt otroligt skönt!! Idag är en riktig söndag.
Vi tvättar, slappar, jag pluggar, hunden ligger och är helt seg. Rätt skönt med sånna dagar.

Jag ville bara skriva här att jag inte har glömt bort min blogg, men jag har ju lite annat att tänka på nu!
Lotti ska hjälpa mig göra om bloggen nu, så den blir fin och ompysslad=)

Dags för att läsa lite till!

Tentaångest och munsår

Just nu är jag mitt uppe i en tentaperiod. De senaste veckorna har varit hysteriska. Jag har haft almanackan HELT igentäppt med saker som ska göras. Först idga känner jag, shit, jag kan disponera min tid fritt. Visst, jag måste ju plugga, men det känns itne som ett måste eftesom det är väldigt intressant, och det känns ohyggligt bra känns det som. Har man hängt med på lektionerna, itne missat seminariumen och läst lite hit och dit, så tror jag man fixar det. Jag förstår det mesta känns det som. Känns väldigt bra.

Ikväll ska jag belöna mig emd lite rödvins-mys Antagligen hos Liine. Ska bli superfredagigt!!

Nu ska jag gå och klä på mig, ska åka med mamma hem efter hon slutat nu, och gå ut med hunden och plugga lite till. Kanske kan lura in henne på Hm och systemet med=)

ha en trevlig helg allihopa!

Ps. Erika, VÄLKOMMEN HEM!!!!!!!!!!!.
Lotti: LYCKA till på tentan!!!

Ny vecka, nya problem

Min vecka började med nackont och huvudvärk. Jag hade verkligen ont. Känner av det idga med, men inte lika farligt!

Igår hade vi föreläsning, och idag ska vi i gruppen plugga i bibblan. Ska försöka komma någonatans idag är det tänkt, det är ju inlämning på fredag! Men jag tror det ska gå bra!

Vi ska även välja inriktningar nu, det är lite jobbigt val. Det är ju ändå ett val om avd vi ska läsa resten av studietiden i prenicip och avgör ev också lite om vad vi kommer jobba med sen. Men jag har till 96% redan bestämt mig. Mitt val skiljer sig från de andra som jag BRUKAR umgås med i klassen. Även med Natha och Oscar och Kim, och det gör ont i mitt hjärta utav bara den. Jag trivs ju så väldigt bra med dem, och jag blir verkligen ledsen över att vi inte kommer gå ihop mer sen... Men måste vara stark och tänka på att läsa det jag vill!

Nu ska jag å ut emd hunden och gör mig iordning! Är väldigt trött idag med, måste börja träna!!


As we go on...

Grattis på din dag vännen.
Två och ett halvt år går fort, men samtidigt långsamt.
Du är saknad av många!
Sessan lilla....

Plugg, ridning och sjukhus?

Vilken dag det varit idag.
Mathias åkte ju som jag skrev tidigare in till sjukhuset idag, eller till vårdcentralen för att dom skulle kolla upp ´vad det var för problem emd hans mage. Sagt och gjort. Efter en halvtimme ringde han och sa att han blev skickad till akuten för de skulle ta mer tester och de trodde det var blindtarmen nu, och inte magkatarr som de trodde först. Sagt och gjort. Älskling satt på akuten i typ fyra timmar innan han fick svaret att han skulle bli inlagd för mer tester i morogn och då eventuellt operation med. USCH. Jag hatar sjukhus. Mathias med. Förtståeligt.
Well.
Kom precis från sjukhuset nu. Det låg en hel del ufon där och längst inne i allrummet vid datorn satt Tias och tryckte med droppställning, iklädd en väldigt fin Landstinget-skjorta. Stackaren. Lider verkligen med honom. Han var piggast av alla på avdelningen, om än hungrig eftersom han inte får äta något nu.

KRYA PÅ DIG ÄLSKLING! Vi hejar på dig här!

Nu ska jag sätta mig i soffan för första gången idag. Erika och jag red innan i eftermiddags och jag är helt slut. En helt underbar dag att rida på! Lotti är här med, dom håller mig sällskap, Erika ska sova här i natt med.

God natt!

Plugg. Och en galen Erika i köket.

Nu sitter jag och skriver mitt PM. I köket skuras, sorteras och lagas det mat! Det är Erika som är hemma igen. Och gud vad jag saknat denna papegoja!!
Hon är inte tyst i två minuter, hon är nyfiken, hon tjatar, hon skrattar, hon frågar massa frågor, hon tillrättavisar mig, hon klagar på mig(jag dammsög visst bra!), hon är precis som jag vill ha henne och hon är så sjukt rolig!! Och jag är så glad att hon är hemma ÄNTLIGEN!!!! JAG HAR SAKNAT DIG SÅ GUMMAN!

Nu ska hon göra mat till min sambo som ligger i sängen och är sjuk "Han behöver lagad mat!!". Köttfärssås och pasta!
Du är för rolig!

Om det är någon som  tror att hon är en jobbig kompis som pratar, klagar på mig och är nyfiken så tror ni fel. För hon är så sjukt rolig och ironisk när hon gör det, hela tiden emd glimten i ögat! Hon är en sån person man har roligt med om hon är arg, för hon är så söt!
En gång har jag och Erika bråkat på allvar, remember honey? Det var ändå kul=)

Nu går Erika med snabba bestämda steg in mot sovrummet, öppnar dörren och säger till Tias "Tias, du måste nog börja göra dig klar nu!", så han inte kommer försent till doktorn. Jag ger henne en menande blick "Sluta Tette, jag är arbetslös!"

Och nu sätter hon igång dammsugaren igen(JAG dammsög för två min sen, men tydligen inte tillräckligt bra).

Glömde jag säga att det är tur vi har dig vännen??
THANK GOD för att du är hemma igen=)


Gos med Lilleman i köket där vi bodde innan!

Kontrollera. Be organized!!!!!

Det är väldigt bra om man INNAN man river sönder papret som ska enr i pappersinsamlingen, att det verkligen är DET papret som man ska slänga som man river sönder.
Himla bra vore det. Jag är otroligt oorganiserad. Och jag har ingen kontroll över mig själv, var jag lägger saker(nycklar, plånbok, kort, pengar, saker till skolan, pennor mm).

Lotti, du som kan allt det där, hjälp mig!!

I fredags var det jag ocn Natha som gjorde storaratad entre på slottsstallarna, glad i hågen med en alldeles lagom(??) alkoholhalt i kroppen.
Så här såg det ut på förfesten. Och ja. Det var fler än vi där, åtminstone fem till, men inte just där vi var(Det måste ju tex vara ngn som tar kortet=)) Iaf. Här kommer kortet;

Singstar är väldigt kul!!

Homecoming QUEEN

Snart är hon hemma igen....

SOM VI LÄNGTAT!!! Tjejkvällar med pyjamasbyxor, glada skratt och promenader, men framförallt en väldigt bra kompis är varmt välkomna tillbaka! Vi har saknat dig Erika!!


Erika och jag på hennes "avskedsfest" i somras!

Ingen bra rubrik?

Idag började min dag med att jag fick hämta bilen på Tias jobb, han cyklade inte idag för det regnade som f*n när han skulle ge sig iväg så han tog bilen(som L bytte bromsar på igår, TACK!!). Lamporna för abs och annat hade börjat lysa med L ska titta på det, det krånglade lite igår så inget direkt oväntat kanske. Men utöver det så hade jag när jag kom hem från Tias jobb vid nio glömt lamporna på(????? Det piper ju om man inte stänger av dom? Sov jag eller?) så när jag skulle köra till skolan en timme senare så lät bilen typ töttöttöttö när jag vred om nyckeln. HE***TE. Tias fick köra från jobbet hem och vi kopplade ihop bilarna och fick igång vår audi. Vilken start på dagen. I väg till skolan, mötte upp världens bästa Natha för plugg och lunch och sen begav vi oss av mot seminarium.

Jag och Lotti och hundarna var i skogen idag och plockade massa trattisar!! Så har ett helt köksbord jag ska rensa nu, nästan hälften är klara. Ska plugga i morgon med så får rensa vid lunch i morgon, sen ska jag ut och rida i morgon!!! Ska bli så kul, längesen jag träffade Krutten nu!

I morogn kväll intar jag och natha Stallarna och dansgolvet. Ska bli så kul att festa med lite Campusfolk igen! Heja oss!

Vad helgen i övrigt bjuder på det får vi se=)

So long!

Ps. mamma och pappas kök blev SÅ FINT!!!
Ps igen. Erika, jag säger det igen!! DU ÄR SÅ MODIG. Jag (och många med mig) är så stolt över dig!!! PUSS gumman! 

RSS 2.0