Ingen bra rubrik?

Idag började min dag med att jag fick hämta bilen på Tias jobb, han cyklade inte idag för det regnade som f*n när han skulle ge sig iväg så han tog bilen(som L bytte bromsar på igår, TACK!!). Lamporna för abs och annat hade börjat lysa med L ska titta på det, det krånglade lite igår så inget direkt oväntat kanske. Men utöver det så hade jag när jag kom hem från Tias jobb vid nio glömt lamporna på(????? Det piper ju om man inte stänger av dom? Sov jag eller?) så när jag skulle köra till skolan en timme senare så lät bilen typ töttöttöttö när jag vred om nyckeln. HE***TE. Tias fick köra från jobbet hem och vi kopplade ihop bilarna och fick igång vår audi. Vilken start på dagen. I väg till skolan, mötte upp världens bästa Natha för plugg och lunch och sen begav vi oss av mot seminarium.

Jag och Lotti och hundarna var i skogen idag och plockade massa trattisar!! Så har ett helt köksbord jag ska rensa nu, nästan hälften är klara. Ska plugga i morgon med så får rensa vid lunch i morgon, sen ska jag ut och rida i morgon!!! Ska bli så kul, längesen jag träffade Krutten nu!

I morogn kväll intar jag och natha Stallarna och dansgolvet. Ska bli så kul att festa med lite Campusfolk igen! Heja oss!

Vad helgen i övrigt bjuder på det får vi se=)

So long!

Ps. mamma och pappas kök blev SÅ FINT!!!
Ps igen. Erika, jag säger det igen!! DU ÄR SÅ MODIG. Jag (och många med mig) är så stolt över dig!!! PUSS gumman! 

Kommentarer
Postat av: Erika

Älskade Tette!!

Kommer kanske hem en sväng nästa vecka, vill du hänga då? Pussar!

2008-10-03 @ 09:14:09
URL: http://metrobloggen.se/ikas

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0