Sjjuuuuuuuuukt tråkig



Min dag började underbart med ett avsnitt av min ÄLSKADE serie greys anatomy. Igår kväll klockan elva(?) så messade jag Natha(som lånat mig sin senaste säsong med Greys) att jag lipat till första avsnittet och att jag nu såg ut som en svullen gris. Två sekunder senare ringde min mobil med en orolig Natha som trodde jag deppat ihop när jag läst första avsnittet i psykologiboken. Natha min lilla ängel, du är så söt. En äkta vän! Hon trodde jag lipat sönder mig över boken, så hon var tvungen ringa mig! Förstår ni hur söt hon är?
Jag förklarade att nej Natha, Greys, kommer du ihåg att jag lånade den i eftermiddags?? Aaaaaaaaaaahhh, just det ja, hörde jag i andra änden! Vilket skratt!

Hon är en ängel och ni borde alla vara avundsjuka att jag har Natha i min klass, för hon är sjukt rolig och sjukt snäll! HEJA NATHALIE!

Tenta och jobb, skola och arbete

Ikväll fick vi våra svar på tentorna, jag blev godkänd!!!!!!!!!!!!!!!

MEN... När jag läste längre ner så står det att en av föreläsarna krävde att vi ska lämna in ett arbete på 1-2 sidor där vi redogjorde för varför vi inte kom på hans sista föreläsning/diskussion innan tentan? Vi hade itne ens tenta på den boken, utan skulle bara sitta och diskutera den, och ha föreläsning, hur kan han åd kräva att alla som inte kom ska skriva om den? Det var itne ens obligatoriskt? Blir så jävla sur... jag har inte läst boken, för jag jobbar och pluggar, jag måste sålla ut lite vad jag ska läsa och inte för att fixa detta! AHHHHHHH!!!!

SKITSAMMA!
Ikväll har Jennie vart på besök två gånger och druckit kaffe och pratat. Hon är så snäll som håller mig sällsakp när jag är sjuk och ofräsch. En riktig klippa!
I morgon ska jag lämna vovven hos dagmatten sen ska jag vara kvar i skolan lite längre, för vi ska träna på en övning vi ska ha på torsdag i grupper. Sen ska jag få träffa Natha och Oscar och Kim! Min studiegrupp! Saknat dem massa över helgen och i måndags när alla andra var i skolan men inte jag! SKITKUL!

Jag ska snart gå och lägga mig, men ska läsa lite på Nathas blogg med! Sov gott alla!


Hata vara sjuk

Denna gången lyckades inte jag få kontroll över fökyldningen som  nu gått över till hosta(sån torr, det händer liksom inget, bara river och river), feber(inte mkt, men ändå feber, sådär så man inte borde ut och springa, men man kan fungera normalt, JOBBIGT!) och huvudvärk. jag gnäller inte på att vara sjuk så, för jag är hyffsat pigg, men faan vad tråkigt det är ligga hemma! jag skulle jobbat idag, men man bör inte gå till jobbet med feber förklarade min chef för mig igår kväll. Och visst nej, men det är ju sååå segt ligga hemma. Därför ska jag nu börja damma lite, vilket i isg är jobbigare än att sitta på en stol en hel dag och knappra på en dator och prata i telefon. Men inte så trevligt när man låter som en skata och man måste snyta sig var och varannan minut!

I söndags så var vi ute med R och P och med deras hund Boss, vi åt sedan pizza hemma hos dom, och såg en film som jag verkligen sett frame mot att se men som inte alls var så bra, alla tyckte det! Den var en besvikelse!
Igår så låg vi bara hemma, Tias hade ont i magen igår(TUR VÄL VAR så verkade det itne vara magsjukan) så han var med hemma, och jag med. Vi ockuperade varsin del av soffan, och ig¨år kväll så gjorde vi panerade torskfileer! Mumma! Ikväll blir det spaghetti och köttfärssås!
I morgon går jag till skolan varesig jag har feber eller inte. Hinner/orkar inte vara sjuk mer nu!
På lördag så kommer Sara och Johan hit, och vi och Thilda och Tulle skulle hitta på ngt skoj ihop! Längtar tills vi sex får umgås, var längesen nu, vi har alltid så kul ihop!

Dagens roliga: Min älskade vovve!
Dagens äckliga: Snorpapper!


Min fina vovve i höstas

Helgen i stora drag

Min helg har bestått av målning och städning, lite socialt umgänge och massa onyttig mat och dricka. Jag har endast ätit pizza, vitt bröd och druckit läsk denna helgen. Skärpning Tette. P.g.a detta så har jag blivit förkyld. Dels för att nyttiga vitaminer och mineraler och alldeles lagom fett blviti ersatt av alldeles för mkt carbs och bad fat. Not good. Ska genast åka och förlänga mitt kort på simhallen, sen träna ite i mon eftermiddag.

I fredags var det så dags för den stora Flytten! Klockan 12,30 började vi med vårt första penseltag i Thildas och Tulles nya lägenhet. Klockan 23,30 gick jag därifrån efter elva timmars arbete. Rätt trött. MEN vi åtadkom rätt mkt. Vi målade taken i vardagsrum, hall, sovrum och lilla rummet två gånger(målade kanter med pensel resten med roller), och väggarna i samma rum. Jag målade dessutom listerna mellan hall/vardagsrum med. Vi var i genomsnitt 4 kacklande tjejer, plus Tulles pappa som fick stå ut med alla våra tusen frågor. Men vi hade riktigt kul och resultatet blev riktigt bra! Detta var fredagen, i lördags var vi 6 stycken snabba flickor som städade ur gamla lägenheten medans ex antal bakfulla killar lastade upp i nya lägenheten. Jag och Tuias var hos Thilda och TUlle en sväng igår och det ser ut som en röra. Ska smita bort där sen(dom bor nu bara 500 m från oss!!!) och se hur det går för dem. Thilda var helt slut igår stackaren, som hon stressat i flera dagar, så vi tvingade henne till att sova i tjugo min! Vi ska också ta tag i att städa lite!
Nu ska vi ut och gå med Boss och Brorsan och hans mysigaste!

RSS 2.0