Fem minuter över.

Är just vad jag har nu. Jag är iväg, mina böcker ligger hemma, och nu väntar jag. Så fem minuter över i mitt annars rätt hektiska liv.

Jag har inte så mkt roligt att skriva om. Jag gör ju bara en sak förutom äta och sova och det är pluggar. Igår pluggade jag i säkert 11 timmar. Minst. Sen var jag så trött så jag somnade innan jag la mig i sängen.

Ikväll blir det lite ströplugg, men ska även hinna dricka glögg och äta pepparkakor med Liine, Jennie, Thilda och några till kanske. Himla mysigt.

Längtar tills denna cirkus av tentor är över så jag kan börja julpyssla lite jag med. Baka julgodis och hänga upp gardiner och sånt kul. Ska bli så mysigt! Hade iaf tänkt hinna med att hänga upp ngn julstjärna i fönstret!

Och min mobil jag vill ha har inte kommit ännu och kommer inte komma heller verkar det som. Därför funderar jag på att åka och köpa den svarta nu. Det kommer ut en champagnefärgad nästa vecka hos Tre men vet itne vad jag tyckte om den.
Vìlken tycker ni?



eller


Jag lever, men i en bubbla.

Min vardag består nu av plugg, plugg och ännu mer plugg.
Det plus lite annat smått och gott har gjort att jag faktiskt inte orkat skriva här.

Jag lever, men i en bubbla. Jag ska bättra mig, men det är sjukt mkt nu. Jag läser två kurser och har två tentor inom några veckor. Alltså väldigt mkt. Och de tentorna jag har är bland de svåraste på hela utbildningen så ni kanske fattar?
Utöver det försöker jag vara en god vän och stötta, och det är prio nu med. Bara finnas där. Jag hoppas du vet att jag finns här, kan inte säga det tillräckligt många gånger.

Wish me luck then=)

KRAM från en trött

Step by step...

Idag har vi pluggat. Jag och iiiida var där klockan 09,00 och satte oss. Vi gick hem vid fyra. DÅ var vi så flamsiga och hade redan då pratat i en timme om diverse(HAHAHHA) saker. Vi fick alltså itne så mkt gjort idag som vi velat...

Nu väntar jag på att Tias ska bli klar så jag kan köra han och hans vän till stan för dom ska ut och äta. SJälv ska jag och Lilleman besöka Liine och Alice, sen kanske en sväng ut till mamma med. Ska se om Lilleman och Alice kan bli bundisar!

Nehe om man ska ta och skynda på honom lite, vi ska hämta han kompis snart och Tias kom precis ur duschen!
Jalla jalla!!

(Tänker på dig, mår inte bra när du inte mår bra)

Ha en trevlig helg alla!!

Ps. Min telefon har inte kommit!

Fartfylld dag.

Idag har vart en dag med stressat schema. Var i skolan vid kvart i nio nio! Möttes av en seg Natha. Hon va FULL!!!! Hon hade festat till sex på morgonen och sen bara sovit en timma!
Läs mer på hennes blogg om vår dag!

Efter föreläsning(då Natha skrattar åt diverse saker. Vi läser ekonomi. Vad finns att skratta åt??) och plugg i bibblan så begav vi oss mot solen. I solariet. Fick tag på ett dubbelrum(med två solarier) och låg och stekte på båda två. Natha typ somnade(läs:DECKADE) i solariet och jag var mest bara varm. Jag är nu illröd i ansikte, bröst, mage och lår och jag lider av vätskebrist. Efter detta besökte vi Liine för att hälsa på nya tjejen i gänget. Hon heter Alice, är 18 veckor och vill bara ligga i knät för annars så gnäller hon. Hon är förresten en kattunge som är sjukt söt!! Och så kelsjuk!! Hon skulle ligga i knät(förutom mitt då, jag är ingen kattmänniska, är en hund/barn-människa) på ALLA! Så kelen. Efter någon kopp kaffe och lite gluttande på "Loffe"(HAHA) så åkte jag hem med Erika som med var där. Sen va jag hemma några timmar innan jag gick och köpte Sushi till mig och McDonalds till Sara, sen gick jag till konserthuset och hängde lite bakom scenen på Chicago som går här nu. Sara är sminkös där så jag satt och pratade med henne när hon va ledig och tryckte i stackars tjej mat. Jobbat sen halv åtta idag utan mat stackaren! Sen nu åkte jag hem. Hann ned i bowlinghallen och sa hej till J innan jag gick till Sara med!

Imorogn är det plugg hela dagen, sen blir det en lugn kväll. Ska umgås lite och på lördag blir det avskedsfest för hela slanten! P ska följa med och det ska bli så kul!!!!!!!!!
Humöret är alltså lite bättre idag=)

Sov gott!

Det sitter fyra knarkare i din soffa?

...Bara fyra? Jag trodde det var fullsatt?
Från Smala Sussie, måste se den snart igen!

Idag är en ny dag och det känns rätt bra. Jag och Natha ska ses i skolan om en kvart(OJ vad bråttom jag fick nu!!), och hämta tentorna.
Nu ska här pluggas så det ryker!!

Sitter i Bibblan hela eftermiddagen så sväng förbi vettja?

So long!


Ny dag, nya tag i morgon!

Efter lite vännerhäng hos Liine och lite tröstande ord så är jag på väg upp. Flera av problemen har lagt sig. Nu är mitt största problem tentan. Att jag inte klarar den gör mig jävligt besviken på mig själv för jag trodde jag kunde bättre än så! Och att jag deesutom måste tentaplugga till två olika-SVÅRA-tentor samtidigt och utöver det en helt annan kurs med gör mig verkligen deppad nu. Men jag kan inte deppa mer. Redan på mkt bättre humör, ALLT TACK VARE MINA VÄNNER.

Jag fick skratta lite ikväll, ni vet riktiga glada skratt, och fick nu komma hem till Tias som gav mig den största och mysigaste kramen. Jag kommer bli ledsen igen ikväll. En gång bara. Den sista.

Jag är en sån som ger upp lätt. I några timmar, sen är jag fit for fight igen. Bara jag fått vara arg, besviken, ledsen och förbannad en stund. Sen rinner det av. Så kanske förresten inte nu, men i morgon är som jag skrev innan, en helt ny dag. då är det nya tag som gäller. Det är tufft att plugga, men andra har ju klarat det innan mig så då kan jag med fixa det!

Natti natti!

En jävla fucking pissdag!!!

Idag är en sån dag då jag bara inte orkar. Jag orkar inte le. Jag orkar inte skratta med när ni skrattar. Jag orkar knappt vara. Jag vill flygas till en anna del av världen och aldrig mer komma tillbaka. Och ändå är mina FETA problem inte ens fjuttiga om man jämför med mkt annat.

Jag skulle köra och handla-bilen pajjade.
Jag gick till skolan-fick UUUUUUU på min tenta(det är MITT ämne, alla andra klarade ju sig? Hur kan då JAG få U? JOOOO för jag har alltid sån jävla otur!!!!)
Detta var två av dagens MINDRE problem. De andra är för personliga och jag tänker inte dela med mig av dom här. Men detta är en helvetesdag utan dess like. FAN vad jag längtar tills den är över. Och jag hoppas verkligen på dig där uppe eller vart fan du nu befinner dig, att i morgon är en annan dag...

TACK ÄLSKADE UNDERBARA VÄNNER och MIN FAMILJ!!! Hade jag inte er så vet jag inte vad jag hade gjort idag!

Nu säger jag som Erika, nu ska jag duscha och gråta!!

Varför är allt emot just mig just nu för??
Varför just idag??
SNÄLLA inte idag, välj vilken annan dag som helst, men INTE IDAG!

Morgonstund har guld i mun...

Idag ska jag till skolan, har inte tid att missa mer av det vi går igenom där, blir tungt hämt aupp sen om jag ens nu kommer fixa denna tentan!

Jag ställde klockan idag med för att jag har lite innan skolan jag ska fixa nu med. Och idag får vi resultatet på Arbetsrättstentan!

Jag ville iaf bara tacka mina två trogna läsare Lotti och Erika för deras stöd, himla söta är ni! Jag är visst duktig på att gåupp tidigt Erika, träna på morgonen är det bästa, då har man det gjort sen och som sagt, man kommer upp med!
Ja Lotti, det kanske vi skulle? Ska vi säga det? Jag har till 1 juni på mig med mit och Tias vad, så vi siktar på det? Stenhårt nu då? Mest i % av sin kroppsvikt! Du får hålla i räkningen för oss båda!!

Nu ska jag äta frukost, sen göra mig ready för en ny dag och åka och köpa batterier till vågen=)
Ha en bra dag allihopa, ser ut att bli fint väder med!

Hur göra?

Jag och mathias har ju ett avd som pågår fram till sommaren. Det innefattar en hel del träning och nu efter magsjuka och annan ångest så ska jag rena mig själv och börja träna då. MEN. Jag tränar nu på medley men känner att jag vill byta. Priset är skitbra där, det ligger rätt nära här, det ingår simning i priset, men deras gym är alltid fullt och det är slitet!! Det är inte alls fräscht. Därför håller jag nu utkik efter andra ställen. Erika tränar ju på NC, så jag håller på att kolla lite på det, och T8ias tränar ju på HS, så jag ska kika lite där med. Men jag är ju både en pass och gym människa, så jag behöver ju kanske ngn som jag kan hoppa in på lite pass med. Men kanske rätt skönt kunna sköta allt sånt själv med? Men iaf mitt mål är att jag till sommaren ska vara fast och några kg lättare. En hel del några faktiskt. Nu är det dags att inta sitt forna jag!! FÖRHOPPNINGSVIS är denna gången här för att stanna och jag HOPPAS TROR VILL att det ska fungera nu. Kanske bara jag hittar ett ställe där jag trivs?

Kom igen! Peppe mig nu då!! Ge mig goda och nyttiga recept med gärna!


Städning-in med det rena ut med det sjuka.

Jag har inte glömt bloggen eller så. Nej inte alls. Jag har bara vart en sväng magsjuk=/ Det började i söndags och jag trodde jag var bakis, men det blev jag snart varse om att jag inte var. Piggnade till rätt fort, men ett halv dygn senare blev Tias sjuk med så vi har isolerat oss i vårt sovrum från omvärlden för att inte smitta ner några andra. Så nu ligger jag efter med skolan ännu mer. JIPPIE.

Vad tycker ni om min "nya" blogg då? Lotti som hjälpt mig. Tror inte vi är riktigt färdiga ännu, Headern ska bli lite annorlunda!

Hur var er helg?

Vilket krig... (Och min dag i Malmö!!)

...det pågår mot mig? Haha jag ska blogga varje dag(iaf nästan) när Lotti stylat om min blogg, jag lovar(fingrarna i kors OM jag inte fixar det...). Att jag inte hinner blogga så mycket är ju ett väldigt starkt bevis på att jag har bättre saker för mig=)

Nej skojar bara.
Igår var vi hos Fam organiserat kaos. Vi gjorde hemmagjord pizza, badade barn, skällde på hundar, flyttade på hundar som bredde ut sig överallt, städade i ordning och skällde på karlarna som tydligen tyckte det var roliagre snickra altan i regnet och drick öl än umgås med oss? Men det gjorde inte så mycket, vi hade rätt kul utan dom ändå. Vi är ju rätt duktiga på att prata själva med om man säger så=) Efter några glas vin/öl och tre sovande hundar, två sovande barn och en sovande(och snarkandes!!) J så åkte jag och Tias hemåt med vår hund. Vi somnade rätt kvickt sen, helt slut!

I förrgår var ju jag hos världens bästa Linus i Malmö och hade en underbar dag!! Jag sov hos Lotti och Nicklas ons-tors och tåg tåget från Älmhult vid 08.53. Jag hittade till staionen från Lotti och Nicklas alldeles själv!!(Hmm, Lotti KANSKE visade vägen dagen innan. Och det kanske är typ 500m, men ändå?). Lotti och jag satt och pratade massa på kvällen och vi åt lite kvällsfika och så, supermysigt. Jag fick inviga deras nya bäddsoffa!! Den var stenhård, men jag sov sjukt bra, och jag brukar ju alltid ha ont i ryggen men inte denna morgonen! Iaf, satte mig på tåget och blev uppmött av Linus och hans lilla solstråle utanför staionen. Sen åkte vi hme till dem och jag fick gå husesyn i deras nya radhus, superfint!! Verkligen jättemysigt och i ett jättefint område! Sen åkte vi in mot stan där vi lunchade, jag passade Lillen en sväng medans Linus var på möte och sen fikade vi och gick på konstutställning på Malmö Konsthall. Dagen tog ju slut alldeles för fort, och sen satte jag mig på tåget mot Växjö igen. Dagen vara alldeles perfekt och jag och Linus hann prata om det vi skulle prata om och om framtiden och lite så. Ska bli spännande;). När Linus börjar jobba efter pappa-ledigheten nu så ska jag tracka honom och följa med honom på jobbet och se hur det går till! KUL!!

Nu har vi städat och tvättat och diskat och så här, ska bege oss ut mot J och E en sväng och Mathias ska väl fortsätta hjälpa honom med altanen tror jag! Ikväll blir det fest i fina villan på finaste tomten vid Helgahavet i Växjö! Det ska bli mycket trevligt!
Ha en bra helg allihopa!

Jag är glad...

...för Erikas skull att hon itne satsade pengar på att jag INTE skulle blogga varje dag, för det var EFTER att Lotti fixat min blogg, vilket inte har hänt än. När det har hänt så ska jag blogga varje dag. Så var glad Erika=)

Denna veckan är hektisk, därför jag inte hinner skriva ngt här. Var på julmarknad med S igår och sen åkte vi till P och J och såg DH. Mycket mysig kväll!

Idag ska jag till skolan, nu snart, sen ska jag hem och plugga och fixa lite på stan, sen ska jag till Älmhuklt ikväll med tåget, sen sova hos Lotti och Nickas för att i morogn åka vidare med tåget till Malmö och till.... LINUS!!!! Ska umgås med han och Vilmer hela dagen i morgon och det skabli sååå mysigt! Bara gå runt i malmö, se deras nya fina hus och ta det lugnt. Har lovat passa Vilmer en liten stund medans Linus ska på möte med. Mys!

Nu ska jag till skolan!
Hoppla!

Obama och Caroline.

Jag vill börja med att säga GRATTIS till USA som nu fått sin första svarta president, en riktig seger!
Obama verkar vara en person som är vettig som president och jag har tyckt om honom från första början(Och NEJ jag är inte speciellt insatt i valet eftersom politik må vara viktigt men är rätt tråkigt, kanske inte innehållet, men alla löften hit och dit som sen aldrig blir av.). Han verkar också ha en sund inställning till mycket av det som JAG anser vara stora problem i USA.(Och NEJ igen, jag har aldrig vart där, men av det man lärt sig om Amerikat och "sett på film". Haha!!). MEEEEEEEEEEEEN jag tror inte på något som en politiker säger INNAN det har skett. Sen tycker jag rent allmänt att man ska tillföra lite mer humor in i politiken. Lite mer laid-back-attityder. Det kan behövas tycker jag. Det finns få politiker som är roliga att lyssna på.

Vi måste rent allmänt också bli mer hänsynstagande, och något jag är så trött på är tidningarnas jagande efter ständigt bättre rubriker. Människor bakom dessa tidningar måste vara så penga-kåta så det ryker om det. JAG FATTAR INTE hur en tidning kan skriva så hänsynslösa rubriker som en av dagstidningarna idag gjorde i "det senaste" som kommit upp i Caroline-mordet. Tänk på hennes mamma, pojkvän, familj, gamla klasskompisar, grannar, syskon ja alla som får läsa detta elände dag efter dag. Visst, dom kan undvika det som står på nätet, men det finns ju löpsedlar överallt... Jag lider så ofattbart med dem som får stå ut med det hemska att hon är borta och aldrig mer kommer tillbaka, att inte veta vad som hänt exakt, SEN dessutom behöva få allt upprotat igen och igen och igen varje dag. Därför tycker jag att idag måste NI visa mer respekt för medmänniskor. För det är faktiskt dem ni skriver om i era tidiningar, det är era medmänniskor med!!

Idag blir det middag på stan för att fira minnet av honom som inte finns kvar ibland oss.

En bra dag, en "snarthelgdag".

Onsdag är en riktig "snarthelgdag". Torsdag är itne en lika bra sån dag. Onsdag är den mest ultimata dagen för det.

Idag är det jobb som gäller för hela slanten. Sen ikväll är det visning av den nya golfen som kommer nu och det måste man ju såklart gå på och socialisera lite och prata skit med personalen. Sen ska jag till en tjej i min klass. HOn och en annan tjej ska ha lite fest för dom har/ska fylla/fyllt år, så ska fit och säga hej och grattis iaf, börjar tidigt i morgon och behöver plugga så jag ska hem och göra det sen med. Företagsekonomi.

Igår var jag hos S med Erika och vi såg Desperate Housewifes, riktigt bra är det! Jag har dessutom ett avsnitt av greys hemma som väntar på mig, ska försöka hinna se det mellan jobbet och Atteviks. Då jag också måste hinna handla lite. Jaja, löser sig väl.

Nej, jobba var det!
ps. När jag får min nya telefon så kommer jag kunna lägga upp fler bilder här varje dag=) Kul va??

My new darling...

...soon to be. My lovely lovely honey!! Visst är den ngt av det finaste(I mobilväg alltså).


Fast min blir nog i silver...

Sussa sött.


Ändring på gång!

Lotti ska hjälpa mig emd min blogg. Hon var här igår och vi pratade lite om det. Jag tycker det ska bli superkul, hon är ju så grym med! Vet inte riktigt vad jag ska ha för stil här dock, vi får se, får bli en överraskning sen=)

Ett problem dock: Jag lovade göra minst ett inlägg om dagen för att hon skulle hjälpa mig?
                                 Fixar jag det?

Well, nu ska jag till skolan snart och köpa ett kompendium till mig och natha sen ska jag plugga lite i bibblan sen ska jag ha föreläsning!

So long!

RSS 2.0