Pastasallad och sol på balkongen

Idag har det varmt lika varmt och skönt i Växjö som det var de senaste dagarna. Jag älskar Växjö när det är såhär fint väder! Kanske för att man referear till hur det var när man var liten?

Jag och Jennie har tillbringat mesta delen av dagen på balkongen. Vi gjorde även pastasallad och underbar Nobissås, som jag varmt kan rekommendera! Väldigt gott. Jag har även vart och fått fakebränna idag inför bröllopet vi ska på i helgen. Det blev sådär... Lite färg fick jag iaf!

Nu ska jag äta lite mer pastasallad, är så god!!

Här kommer en bild på Jennie och Lilleman i solen på balkongen!


Ignorera.

Jag tänker inte be om ursäkt nu. Jag har dåligt samvete OKEJ? Jag fortsätter som om inget hänt:D

Senaste tiden har vart skola och jobb typ enbart för mig. Jag har skrivitk omtenta i psykologi och den gick itne heller som den skulle. Jag och Ossi ska därför ta tag i våra liv och tillbringa mer tid vid de böckerna nu. Men när ska jag hinna allt??
Nästa vecka ska vi börja skriva en rapport om mitt fadderföretags kompetensutveckling, skitintressant ska det bli. Jag är i samma grupp som mina trogna, asså jag och tre killar (Natha är utbytt mot min förtrogne Danne, han är en riktigt härlig klick med färg i varadagen!) Natha läser hälsopsykologi(??) nu eftersom hon redan läst pedagogiken. Dessutom ska vi ju på bröllop nästa helg, det ska bli så kul. Möhippan blev riktigt lyckad, och jag tror bröllopet blir det med. Jag älskar ju bröllop så tror det blir kalas! Så jag har iaf en himla massa att dona med, det ska skrivas då, färgas hår, fixas naglar, vaxas ben, fixas med fejk bränna och allt. Så planering är A och O! Jag ska dessutom vara emd i Priks nu med och anordna årsmötet, ska bli skitkul!

Överlag är allt bara bra, Thildas mage växer dag för dag, nu har jag itne settd en på en vecka, men fått bild på UL bilden på bebben, och jag läääääängtar så! Sen har jag sett bilder på hennes mage och den är så fiiin! Sky´nda dig ut Bönan! (En kille, JAG VET DET!!)

Nu ska jag och Tias hämta Ralls, sen ska vi grilla och mysa på balkongen, och sen får vi se vad kvällen bjuder på, Tias åker i morgon morgon till Västervik så jag och Lilleman blir själva i helgen, som vi mest ska tillbringa hos mamma o pappa och sen en del i Sandsbro, Sara är ju med hemma själv då ju eftersom det är innebandylaget som åker iväg!

Hoppas alla ni där ute mår bra!

Sanna: Kul du hittat hit igen:D Uppdateringen sker, om än långsamt! Puss på dig!

Ha en bra helg i solen alla mina vänner!

Thulda vs. Thulina

Min bästaste vän Sara i Käääälma har på sin blogg berättat om vår andra kära vän Thilda. Thilda är tillsammans med Tulle. När Thilda blev tillsammans med Tulle så kärde vi känna hela hans kompis gäng, och det finns en himla massa smeknamn där med massa L i. När vi en gång var på väg till Liseberg, jag pch Tias med ett annat par som ingår i denna krets(han är en av dem killarna med massa L i namnet, och det har hans flickvän med!) så skulle jag säga "Thilda och Tulle", istället blev det Thulda. Så, vårt smeknamn på DOM är Thulda, och Sara och Johans smeknamn är Thulina på dem.

Sen sist jag skrev har det itne hänt så mkt. Nathalie kommer hem i natt, jag var och fikade på stan med J och Thilda igår, eller jag och J åt lunch först, sen kom Thilda och vi åt glass på stan, var ju sååå bra väder igår här! Riktigt vårväder! Härligt verkligen!

På kvällen igår så var jag ocg Sara och Caroline uteb och gick i typ en timme, kom hem när det var mörkt. Det var så skönt att bara ut och gå i går kväll. Sakta med säkert knatade vi över kullarna i Sandsbro(är man med barn öch har lite extra bära på så går man lite saktare än utan det extra att bära på). Väldigt skön kväll var det!!

Nu sitter jag här och läser/beställer kläder/ska gå ut med hunden/duscha/äta frukost/klä på mig. Lite ta tag i, ska vara i skolan klocklan 13.
Mathias är hos doktorn för han är lite sjuk:(

Här kommer en bild på de två söta


RSS 2.0