Besviken

Först vill jag säga grattis till C och D som idag nedkom med en liten fin flicka som ska få namnet Wilma! STORT Grattis!!

Idag satt jag som vanligt och läste på dagens tidningar(på nätet) om diverse (o)intressanta saker. En glad nyhet är ju fritagningen av Betancourt i Colombia som suttit kidnappad hos FARC gerillan i djungeln i typ sju år. GRATTIS COLOMBIA! Det är ju stort. Ni kan läsa mer på svd.se eller liknande. MEN detta leder mig till saken. Detta rä ju en stor grej!! En väldigt viktig nyhet, enligt mig. Den är betydligt mer viktig än att Charlotte Perelli har drabbats av en s.k. hjärnsjukdom. Denna nyhet stod längst upp på VISSA nyhetssidor idag. Jag tycker jättesynd om Charlotte som nu tydligen separerat(läs: INTE skiljt sig) från sin Nicola och säkert har det jobbigt redan innan. Verkligen. Men snälla, lämna henne i fred!! Hon behöver ju få rå om familjen!! Hon behöver inte sju journalister och fotografer utanför ytterdörren när hon ska gå till dagis! Låt henne vara och uppmärksamma den helt blodfria fritagningen av Betancourt!! Detta är väl så mycket viktigtra än att uppmärksamma Charlotte som mest av allt själv säger att hon VILL vara i fred?
Ibland undrar jag vart världen är på väg. Stackars Charlotte för att uppmärksamhet nu och stackars Betancourt för all ICKEuppmärksamhet!

Tacka vet jag Jennie! Nu ska vi baka muffins med hallon och vit choklad!!

RSS 2.0