Pummepott!!

Julen flög förbi i en rasande fart. Krille och Pernilla skulle köra till oss tidigt tisdag morgon innan julafton. Känner man dem så vet man att det inte skulle bli så. Vid kl 1 måndag natt kom dem iväg från Långsele och anlände hit tisdag eftermiddag efter besök i Sthlm på vägen.

Julafton var jättemysig. Som vanligt besökte killarna simhallen på morgonen och i år var ju Fabien tillräckligt stor för att få följa med. Jag var där också men nöjde mig med att simma och bada bubbelpool! Det har aldrig varit så mkt julklappar under granen hos mamma o pappa som det var i år! Jag och Mathias fick en ny dammsugare av mamma o pappa och en kryssning av Mathias mamma på Göta Kanal! Ska bli jättemysigt att åka iväg lite till våren! Vi fick massa annat med, presentkort, kläder, pengar och massa annat.

Juldagen var vi hos Sussie (och Danne, fast utan Danne). Vi hade supertrevligt och några av Mathias innebandykillar var också med, och Sanna och Martin var hemma från Sthlm! Det var trevligt ute med, men mkt folk och man har ju alltid trevligare på förfesten! Dagen efter var rätt lugn, och på kvällen var vi hos mina gudföräldrar och åt ris a la malta och glass! Alltid mysigt komma hem till dem, det är alltid fart och fläkt där med massa hundar! Lilleman fick testa att vara i hundhuset med de andra vovvarna som var på lite semester men han tyckte inte det var så jättekul. Han hade helst varit med oss inne i huset, men det fungerar inte med massa hundar som inte går ihop=)

Dagarna efter jul har flygit förbi med besök i Kosta och lite jobb och lite shopping på stan.

Farfar har lärt Wilda vad alla fem fingrarna heter och hon tycker det är jättekul att visa upp det=) De heter enligt henne: Pummepott, slickepott, långeman, bantebil och lilla vickevive=) Så söt är hon!! Fabien har vuxit på längden sen man såg honom sist och är som sin mor, smal som en sticka. Anton är verkligen en tonåring och växer han med. Tänk att han är 13 år!! Nyss var han ju fem år och frågade Johan vart vi hade vårt Globen i Växjö? (Då bodde dem i Sthlm och han trodde ju såklart att det fanns ett Globen i alla städer=) Johan och Anton är väldigt lika på många sätt, lika tankspridda och lugnet själva! Wilda och Fabien är ju mer lika den andra sidan av familjen med lite mer humör...=)

I morgon ska jag och Pernilla planera nyår, vi ska fira ute hos mamma o pappa med Krille o Pernilla, mamma o pappa, ett par kompisar till dem, och Lotti, Nicklas och Milo!! Ska bli så skönt, blir fin middag och lite lekar!

Nu ska jag sega i soffan med Jennie-Bennie-Bi. Och nu kom Danne och Sussie med=)
Kul med lite soffhäng!!

So long!

Liten uppdatering!

Nu var det ett tag sen IGEN jag skrev här, men bättre sent än aldrig!

I helgen var det fullt ös. I fredags så var det lite fredagsmys och idol-finals tittande ute hos Liine och Kaian. Lika skönt varje gång man träffar dem och dem är så glada över sin lilla plutt=) Fick ett kort på han igår och han har minsann gått upp en hel del i vikt och har nu passerat 1.5 kg-strecket, DUKTIG kille!!

I lördags fick vi även ett mess från Stiffe o Verre som hade kommit hem från BB med sin lilla Felicia! ÄNTLIGEN en liten tjej man kan köpa lite kläder till! Har ju bara haft Belle-Bus som tillskott till tjejgänget på sistone!

I lördags åkte jag och mathias och alla hans jobbarkompisar med fruar och sambos till Ronneby Brunn där vi blev bjudna på bowling och glögg först sen ett GIGANTISKT julbord med julshow. Vi hade verkligen supertrevligt och festade sen på rummen och hann med en sväng på nattklubb med! Vi hade verkligen supertrevligt. Massa roliga kommentarer och trevligt folk!

I söndags begav vi oss från Ronneby mot Älmhult. Inte speciellt svårt att hitta från Ronneby till Älmhult... BAH! Trodde vi ja!! Det slutade med att det tog oss en timme att hitta vart vi skulle svänga av(efter att pappa snabbt förklarat för oss innan vi åkte) och ca 30-40 min att köra dit! Haha, jag fick ringa Lotti 30 min innan vi skulle vara där och jag behövde inte ens säga när jag ringde att vi blev lite sena, hon hade redan listat ut det och sagt till Nicklas att antingen kommer vi 30 min innan eller 30 min efter=) Vi blev faktiskt bara 10-15 min försenade så det var lugnt.

Väl i Älmhult började vi med att hälsa på alla. Det var Lottis föräldrar med respektive och Lottis syster med sin familj. Även Lottis mormor och hennes sambo var där och såklart hela Nicklas familj=). Efter detta fick vi klä på oss och gå ut på Lotti och Nicklas altan där Lotti o Nicklas hade dukat upp emd champagne. Dem berättade varför dem valde att ha en namnfest och om Milos två namna (Milo Theodor). Mycket trevligt var det! Nicklas hade gjort thaikycklinggryta och till efterrätt blev det cheesecake med varm bärsås!
Milo fick så himla mycket fina presenter i form av halsband, jättefina barnblcker, spargrisar, gosedjur, fina små texter som en del hade skrivit och tavlor! Jag tror Lotti och Nicklas (och Milo såklart!!) var nöjda med dagen.

Idag har jag och Sussie simmat och badat bubbel och bastat så nu är man en helt ny människa. Jag har supermkt i skolan och ligger nog lite efter så tänker inte säga så mkt o det. Får lite ont i magen när jag tänker på det=) Bara att stå ut, inte långt kvar nu!!

Nu ska jag och Jennie ut i snön och ta kort. Här snöar supermkt nu!!=) HÄRLIGA JUUUUL!

Om exakt en vecka kommer min storebror, Pernilla, Anton, Fabien och Wilda ner till oss och ska vara här hela julen och nyår! Att jag längtar!!!

GOD JUL!


Rolig kväll!!

Jag och Jennie har nu tittat på sista avsnittet av Mammas pojkar. Roligt, fast ändå inte. Allihopa valde ju fel brudar, utom Tim!!

Det hela slutade iaf med att jag och jennie ligger i min och mathias säng och garvar ihjäl oss åt att våra magar kluckar när man trycker ut och drar in magarna fort. Vi skrattade så tårarna sprutade och Mathias kom in och frågade vad fan vi höll på med, men vilket roligt ljud!!!! Att ens mage kan låta som ett helt akvarium!!



Dagens roliga är iallafall detta klipp med min och (framförallt) Jennies favorit Tim!!
Vilket roligt klipp(just nu var det det iallafall!!)
http://www.tv4play.se/noje_och_humor/mammas_pojkar?videoId=1.1384790

SE DET!

Tjofadderittan!


Här händer det saker...

Fanatsilös rubrik, jag vet. Men det har faktiskt hänt en del saker.

Häromdagen flyttade jag och Mathias och Lilleman ut i skogen till Liine o Kaians hus. Deras kisse behöver lite sällskap och huset behöver någon som ser till att det inte blir för kallt här!
Igår eftermiddag var jag och Mathias och tog vaccinet och idag vaknade vi båda(Mathias värre) med superont i armen de tog sprutan i. Vi gick på promenad med Lilleman och mötte på vägen Liine o Kaians granne med sina hundar ute. Hon förklarade för oss en runda på 4 km man kunde gå, en perfekt morgonrunda med Lilleman!

Efter en stund såg jag fyra skuggor skymta en bit bort över vägen. Snabbt som tusan så hann verkligen inte se, kanske inbillade jag mig bara? Mathias trodde iaf det och vi kom väl överrens om att det inte var något. Tjiiiiiiii fick vi.
Efter 3/4 av rundan ställer sig Lilleman som är lös, 3 m framför oss och glor rakt in i skogen. Sen går allt väldigt fort. Han står väl där i några sekunder, sen går han fram en bit. I samma veva brakar det till i skogen precis vid Lilleman och ut kommer fyra grisar. De springer tvärs över vägen vi går på och Lilleman hamnar liksom mitt bland dem. Som tur väl är hände inget, de sprang rakt över vägen bara. Men SHIT vad mitt hjärta flög upp i halsen. Jag skrek LIIIIILLLLLEMMMMMAAAAANNNNNNNN rakt ut och trodde han skulle dö(jag dramatisk? Va? Neeeeeeeeeej... Vildsvin är faktiskt livsfarliga!!!)

Det gick bra iaf och nu är vi hemma och välbehållna!

Messade lite med Liine innan som berättade att Leon nu fått komma ut från sin kuvös!! Ett jättesteg för den lille och vi är så glada för deras skull!! GRATTIS till er!!

Nu ska vi se Brüno!


RSS 2.0