På senaste...

Den sista tiden har ju allt jag gjort, tänkt på eller velat göra gått ut på att bli klar med uppsatsen jag nu suttit med sen typ v. 4. Men NU ÄNTLIGEN är den klar.
Den är mer än klar. Den är även utskriven, fått en fin framsida och INLÄMNAD.

Inser ni mina kära (2?) läsare vad det betyder? För snart 6 terminer sen när jag började plugga var detta målet. Målet var att skriva och lämna in en uppsats. Det har ärligt varit ett av de tuffaste målen på denna utbildning för mig. Därför är det en BIG dag idag!!!!!

Känns som om tusen stenar trillat från mina axlar och jag kan nu vara ledig till på måndag!!! Då börjar arbetet med den uppsats jag ska opponera på, sen är opponeringen nästa vecka, sen börjar underbara 10 veckor med praktik. Och sen då? Jo, sen tar jag examen!!!!!!!!!!!

Därför ska jag, Sofie, Jennie och kanske Emma fira oss lite i eftermiddag, genom middag med god mat, vin och bara massa mysprat!!

En annan glad nyhet är ju att min "lillsyrra" Emma kommit hem efter sin månad i Thailand/Vietnamn/Kambodja. Snuskigt brun, fräsch och med massa spännande att berätta. Vi är alla glada att hon är hemma igen!=)

Vad har hänt annars? I lördags var det fest med "de gamla rävarna" som Hanna så fint uttryckte det. Det vill säga, det gamla tjejgänget från högstadiet, samt Erika, Madde, Frida och Linn! Mycket rolig kväll, inte lika kul i söndags dock haha=) Liine och Lotti hade sin "första" utekväll efter  barn och allt och det blev lyckat! Ingen av dem spårade ut haha!

Lilleman har fått en ny kompis som heter Zelda och som tillhör Danne och Sofie. En liten otroligt söt sak som Lilleman såklart blev kär i från första stund. Zelda är dock en riktig liten LADY och går inte med på vad som helst inte. Lilleman får nog kämpa lite till där innan hon accepterar honom helt!

Nu är det dags för att fixa till inför kvällen!!
Hoppas ni alla mår bra!


GREKLAND

Nu är det bokat, Grekland, Kreta. En hel vecka med Liine, Kaian och Leon!

Det ska bli så himla skönt!! Kan sommaren få ett bättre avslut?
Vi ska bada, sola, äta souvlaki, tzatziki och oliver i en vecka!


Bild från poolen på vårt hotell!

Ah, det ska bli såååååå skönt.

Eller vad säger ni mina vänner?=)


Nu ska jag fortsätta skriva, laga mat och snart åka och rida!

So long!!

RSS 2.0