Han är gammal, hon har åkt och snart är vi där....

Han har nu firats av ordentligt. Trevligt var det!
(Hussen alltså, inte hunden!)



Snart befinner jag mig här för några dagar
(Lånat bild från er Pernilla!)



Och denna fina har åkt=(
(Fast bara för en månad)


Liten uppdatering!

Just nu sitter ju jag med min C-uppsats och skriver och läser om vartannat. Har varit lite kämpigt för har inte vetat hur jag ska lägga upp det eller ens vad jag vill ha med. Jag kan förklara så långt att jag skriver om jämställdhet, men inte mer. Den är inte klar så vi får se vilken tvist den får i slutet=)

Efter mitt handledarmöte igår med min underbara handledares, om man alltid får ny energi ifrån så kändes allt så mkt bättre. Hon gav mig tips, råd och ett spark hur jag ska fortsätta! Så nu ska här läsas och skriva, och när man väl satt sig emd det och kommit in i det så går det väldigt bra. Hittills idag kommit rätt långt, nu är det ju bara resten kvar!!=)

Nästa onsdag åker vi till norrland och bror med familj. Tanken var från början att jag och mathias skulle åka upp ons och sen skulle mamma o pappa o johan åka upp fredag morgon, för vi skulle fira brorsans svärmor som fyller 60 år! Men mamma och pappa fick TYVÄRR förhinder då mamma har så himla mkt att göra på sitt jobb nu=/. Men jag och mathias åker upp på onsdag och hem på söndag. Lilleman får stanna hemma hos mamma och pappa, blir för långt för honom att åka upp på onsdag och hem söndag. (tar 10-12 tim att köra.)

Jag har kommit igång BRA med min träning. Har tränat fyra gånger sista veckan och har nu paus till torsdag. Då ska jag och Sofie på step/core och sen hoppas jag få med mig ngn på affro på lördag morgon(HOJTA OM NI ÄR PÅÅ??=). Det känns så himla bra, har redan märkt av det på både vågen och kläder! Och igår hade jag abstinens när jag inte skulle träna. Men fick inse att min kropp nog behöver vil mån-tors med tanke på hur seg jag var i helgen. Hade sån grym värk i hela kroppen!!

Nu ska jag äta lite mat och kolla på Vänner, sen ska jag skriva lite till och ikväll får vi se avd som händer!
I morgon blir det emd skriva och på fredag med, sen jobba eftermiddag och på kvällen ska jag och Erika umgås!
På lördag blir det lite fest, Nicklas har ju fyllt gubbe så det är väl dags att fira det kanske?=)


RSS 2.0