Ny kurs och frukost a la Thilda

Idag började vi våra inriktningar, det vil säga att jag började läsa juridik. Först ut är Handelsrättslig översiktskurs. Det visade sig att jag inte var antagen till kursen (mitt eget fel oops...) men det löste sig snabbt när jag pratade med en tjej (som nog itne hade en av sina bästa dagar...) på antagningen. Så nu är jag på bana igen. Vi kommer ha två heldagar (10-16 eller 09-15 hihi) i skolan i veckan ca, ibland bara en och ibland tre. Det känns skitbra! Då har man mycket tid på sig att läsa och så med! Sen kommer jag vara grymme på arbetsrätt!! Nu är jag "ledig" tis och ons.

Efter skolan har jag mest tagit det lugnt. Jag har ju försökt komma igång emd träningen nu på allvar, ska känna mig lite mer bekväm i sommar är tanken, och det är väldigt gött redan efter första gången! Så nu jävlar. Min promenad ikväll runt sjön, som ersatte ett step/core-pass blir dock flyttad till i morgon pga nackspärr och så. Det blir både simning och promenad i morgon, Thilda och Theo och Erika ska nog med också!

I fredags så var jag på middga hos Erika och träffade hennes kompis Emma, himla trevlig tjej. Vi hängde lite där, sen åkte jag och Jennie hem till mig. I lördags var vi (jag, Liine, Jennie och lite annat folk) ute. Erika skulle med gått ut, men hon ringde mig klockan 03,00 mellan fre och lör och behövde min bil eftersom hennes kompisar behövde in till BB för deras bebbe ville ut, och Erika fick ta hand om deras lille ursöta flicka. Så Erika var barnvakt till söndag förmidddag! GRATTIS till Emma och Silvio, och inte minst till Lovisa som blivit storsyrra till en liten pojk.

I mon på morgonen så blev jag bjuden (KAN HA varit lite av en självinbjudan) till Thilda på frukost. Klockan nio blev, efter mina protester halv tio, så då ska vi umgås och prata lite skit, mys!!

FÖRLÅT att dte itne läggs upp några bilder men min lovely cell är på mobil.sjukhuset och opereras lite. Den kommer igen inom några veckor, ni får hålla er tills dess! Det händer inte SÅ himla mycket kul. Vill ni ha bilder så gå till Erikas blogg, hon uppdaterar en del av mitt liv med de dagar vi umgås!

Nu ska jag se idrottsgalan!

Hemtenta-dag och fikadags!!

Idag klockan sju gick jag in på min utbildningssida på växjö universitet för att hämta ner min hemtenta!
Trodde jag. All min info hade försvunnit och istället stod det att jag läste något om Europa. Fuck NO. Så ingen tenta att hämta, men efter lite meck och sök på sidan så hittade jag in på rätt kurs och kunde plocka ner den, thank GOD!

Satt hemma med Natha och skrev eftersom min bärbara inte ville komma åt vårt trådlösa hemma så jag kunde hämta tentan till den datorn. Skrev och skrev ända fram till för en tre kvart sen. Nu är den inne. Nu är jag ledig. Ingen kurs igen förens på måndag. Dessa helgerna är sååååååå sköna.

Sitter och väntar på att Lotti o Nicklas ska komma, och så småningom Thilda och Theo. Jag är sååååå glad att jag är frisk nu så jag kan få hålla honom och pussa på honom. Lyckligare bebis hittar man inte, igår när vi var hos Thilda så log han HELA tiden. Så fort man tittar på honom så ler han så han håller på att trilla omkull. Han är så URSÖT så det finns inte! Älskade unge, vill bara äta upp dig!!

Ikväll ska jag nog äta middag hos Erika och träffa henne kompis Emma, som bor i Halmstad. Erika har berättat massa om Emma, men jag har aldrig träffat henne så nu är det dags t´änkte jag!

Och TACK IGEN älskade Erika som kom hit och tog ut Lilleman i nästan (!) en timme diag när vis att och skrev, och diskade och plockade undan (fanns itne så mkt göra h'r idag för städtanten, jag har skärpt mig vad gäller stöket och kaoset kring mig!). DU ÄR EN ÄNGEL!!!

Nej, på med kaffet för snart är det kafferep=)

Ha en trevlig helg!


GRATTIS ERIKA!!!

Grattis till Erika som fick jobbet som domstolssekreterare på tingsrätten i Växjö!
Du är så värd detta vännen!!!!


Äntligen äntligen...

Jag har glömt skriva här vart jag ska en helg i februari.
Jag ska till Norrland. ÄLSKADE Norrland!

Ska dit för att fira min brors svärfar som fyller 60 år och sen min brors svågers son som ska döpas! Allt på samma helg, jättekul ska det bli.

Jag älskar Norrland, sommar som vinter. Sommaren är det så mysigt att bada i älvarna, sitta sent en kväll och kolla ut över en dalar och berg och man kan se hur långt som helst. Allt är så stilla!! Eller äta grillad älg-filé och riktig hemmagjord falukorv!
Eller att på vintern åka med skotrarna upp på bergen och grilla korv och bara mysa! Det är verkligen livet!
Men visst, jag skulle inte kunna bo där, men vara där en gång på sommaren och en på vintern är perfekt!
Sen finns ju min bror och mina brorsbarn där, och dem kan man ju inte få för mycket av! Saknar er så jag tror jag storknar! Snart ses vi!!


Konsten att ljuga...

Jag vet någon som ska bli storebror.



GRATTIS Sara och Johan!!

Och grattis till bästa Lukas som ska bli storebror!!

Det var inte meningen att jag skulle få reda på det redan i mitten av december, men eftersom Sara är så dålig på att ljuga när jag frågar varför hon har hela väskan full med järntabletter så fick jag det ändå. Jag fick svära på att inte berätta det, och jag lovade såklart, samtidigt som Sara lovade att jag skulle få avslöja det här... Som sagt bra på att ljuga det är hon inte den där Sara!! =)


2009!!

Nu har det nya året kommit igång på riktigt.
Jag har fyllt år och fått himla mkt fint av både familj och vänner. Smycken, hudcremer, presentkort och mycket annat!

Igår umgicks jag med Erika mer eller mindre hela dagen. Jag sov på hennes soffa i natt efter att vi druckit vin och tittat på Wallander-Mastermind. Nu har jag och Tias varit och handlat och han ska snart träna och jag ska äta middag hos Erika med henne och Sara, ska bli himla mysigt!

Tentan nästa vecka blev omvandlad till en hemtena. Rätt skönt, blir förhoppningsvis lite lättare att skriva då, men man ska inte ta ut något i förväg!
Vårt arbete ligger lite på is nu eftersom vi itne fick tag i någon att intervjua, men vår föreläsare sa att vi får göra det och lämna in det när vi är klara med det. Han var himla förstående och snäll!

Nu ska jag byta om och hoppa i myskläder för att bege mig mot Erika!

Hoppas på ett bra 2009!


Jag säger då det...


Första och sista dagen.

Idag är riktiga första dagen på det nya året. Sista dagen jag jobbar för denn "omgång" med.

Ikväll ska jag och Mathias och Tulle och Thilda(som ikväll är Theo-fria) fira lite. Middag och vin på Båten sen ska vi bowla. Ska bli svinkul! Längtar som fan.

Nyårsafton tillbringades med 5 glada barn, 5 glada vovvar och typ 15 glada vuxna i skogen utanför Moheda i ett sueprfint hus. God mat, god dricka, trevligt sällskap och lite smällare. Jag, Elise och Erika tog de sista starka jägermeisterna vid 02,00 ca. Mathias körde hem sen eftersom han lagom till nyår vaknade med feber och huvudvärk. Han (och Erika) Var nog de enda i hela Sverige som vaknade utan huvudvärk och "varför lär jag mig aldrig" klingandes i huvudet igår. Erika steg upp vid nio hur pigg som helst, trots de sena shottarna. En riktigt trevlig kväll med trevligt sällskap och glada miner!
Igår var Jag o Tias, Janne o Erika ute i säkert en timme med våra busfrön till hundar. Gucci och Lilleman racade gärnet i backarna på elljusspåret(typ) medans Tito mest hamnade på efterkälken hela tiden. Det var rejält uppiggande med den promenaden iaf.

Längtar till ikväll Thilda!

Någon fyller år i morgon, och någon på söndag!
Gissa vilka=)

Hoppas allas 2009 blir bra!!!

RSS 2.0