Examen och älskad lillebror

Idag har varit/kommer blie en aktiv dag!
Jag började min morgon med en stadig mörk macka med ost på(mm, kanske inte världens nyttigaste ost heller, det var Sture Thilda, härlig STUREOST!) och en macka med kalkon och keso på(nyupptäckt favorit!). Sen bar det av mot skolan med tre timmars föreläsning med islänningen! Riktigt intressant är det. Det är en kurs i nationalekonomi och statsvetenskap kan man säga. Bra föreläsare och kursen är mesr grundläggande, riktigt intressant!
Efter skolan åkte jag hem till Sara, som jag inte träffta på flera veckor och vi snackade lite innan hon började jobba. Jag åkte då ut till mamma o pappa, eller ja min lillebror var hemma, så vi var ute och gick emd vovven och pratade mest, längesen vi pratade nu såd et var väldigt mysigt! hanär ju bäst min lillebror:D

Efter det hamnade jag hemma, Jennie kom förbi en sväng nu och snart ska jag hämta Tias på jobbet och sen se när han spelar boll, efter det skla jag ut i skogen till ett nybyggt garage och umgås med killar med olja rinnandes i åndrorna och som tänder mer på en rusande v8 än någon annat! Och nej, de är inget "fordonsfolk" heller. Bara vanliga killar med ett alldeles underbart intresse(ÄLSKAR sitta och titta på folk som mekar med sina bilar som blir sååå fina!) Måste nog förresten förtydliga detta lite... Haha detta kan bli långt kom jag på nu.

När jag var någonstans precis innan man fick moppe började jag umgås med lite killar som var rätt mycket äldre än mig då(idag känns det som om dom är i min ålder??). DÅ och DÄR startade mitt kanske lite udda intresse för bilar. Det har sedan växt en del sen dess, men jag kan itne speciellt mycket, men tycker det är kul. Det är en speciell känsla att stå jämte banan när två bilar rusar motorerna och det bara låter sommar och härliga kvällar om det! Sen dess är jag fast. Men de folk jag umgås med kör INTE runt i halvrostiga volvo 740 som dom bytt avgassystem på. Nej, här är det klass om gäller och MYCKET pengar som läggs ner på deras ögonstenar till åk! DÅ är det coolt. Men iaf. Så ikväll ska jag åka ut och se hur det går för toyota-killarna i skogen. Ska bli kul.

I morgon ska jag jobba igen, det känns så bra att jag ska börja jobba heltid om bara några veckor! Ska bli skönt, plus att det kommer ge en hel del pengar, välkommet framförallt! Innan dess ska dock en student och två examen firas, det är Sara som blir klar sjuksyrra och Nicklas som bli klar coaching kille. GRATTIS TILL ER!! Och till P som tar studenten!

Här är lillebror en tidig morogn när vi by car, är på väg att fira mammas födelsedag i frankrike!
image13

Upp och ner

Idag är det fredag och det är ju så himla skönt! I skolan har vi börjat en ny kurs och jag jobbade i eftermiddags och varje gång jag är där så blir jag lite vemodig över hur mycket jag missar när jag inte är där och hur mycket jag tycker om både mitt jobb och mina arbetskamrater! Alla är helt underbara!

Jag har de sista dagarna lyssnat på sjukt mycket gammal musik, gammal musik som i HÖGSTADIE musik! BAH!! Den är ju så bra, och VILKA MINNEN som kommer fram, FAN vad kul jag hade då. Är det någon period i mitt liv jag vill leva om så är det den perioden. Man hade så sjukt mycket problem, men avd handlade dom om? Något ALLVARLIGT? Nej, typ att han inte var kär i mig men jag i honom. Känns som skitsaker nu? (vet att man tyckte det var botten då...) Men jag skulle göra vad som för att få leva om det. Exakt som det var. Vårt tjejgäng från back in the days håller ju dessutom ihop fortfarande? Det är ju itne ovanligt, vissa av oss har vart vänner sen vi var två, andra lärde vi känna när vi började sjuan. Och idag sitter vi här, de flesta med pojkvänner sen många år och en av oss ska ha en bebis (Gängets första:)). Livet går så sjukt fort. Jag hinner inte med!! Jag är glad att jag iaf har kvar mina gamla goa tjejer, fan vad jag älskar er allihopa!

På söndag flyttar min Erika till Lund, jag önskar henne all LYCKA med sitt nya liv där, men GUD vad jag kommer sakna dig här hemma! Du är ju bäst! LOVE YOU!

Nu ska göra tacos med brorsan, P, M och K:D

ha en trevlig helg!


Erika och jag

Sol, jobb och plugg

Jag ÄLSKAR våren mer än någon annan årstid på året. På våren kommer massa gamla härliga minnen upp till ytan och iaf jag blir en helt ny människa. Förr var jag som de flesta andra som blev deppiga och tjuriga när hösten blev blaskig och snön var på väg. Men nu för tiden klagar jag bara för den sociala sakens skull, möjligtvis, men jag hatar inte den årstiden som alla andra tycks göra. Julen ÄR trevlig, likaså nyår, då är det ju ett nytt år(nej har ju inte fått åldersnojja ännu, är inte som lilla söta NATHA :D:D). Men egentligen, det är OKEJ för mig att det blir höst och vinter.

Efter våren kommer sommaren. De sista åren har början av sommaren vart lite jobbig, har sina naturliga orsaker(och nu menar jag inte allergin, även om den med är jobbig...). Men iofs så påverkar det mig då och då vilken tid på året det än är. Då är det skönt att man har sin Jennie, eller sina andra underbara vänner som man kan prata med. (Vänner är BÄTTRE än sommaren!!)

Nu babblar jag massa onödigt, hur som haver, jag har jobbat och pluggat, burit skräp och haft ett underbart träningspass med Lotti denna veckan. Jag har jobbat dels på mitt vanliga jobb men även för min kära L! Hur skulle jag klara mig utan dig? Du är ju det underbaraste man kan ha när man pluggar? En väldigt god vän OCH mentor!

Jag har försökt hinna träffa Thilda men saker kommer alltid emellan, sen jobbar hon ju så sent ibland med, men jag saknar verkligen henne och BÖNAN! Vill gosa med mage! De var bjudna till oss på valborg med men hade TUREN att hamna i ett varmt land och fick gå på bröllop!

Annars rullar allt på. Har träffat LK någon gång denna veckan med, eller var nog förra. Hade en underbar valborg i goda vänners lag, mycket trevlig överraskning kom det då. Helgen i övrigt tillbringades på det bästa stället av alla när det är fint väder. Förutom den lilla snoken som kom och hälsa på oss på altanen.

Lägger inte lite bilder från valborg och på snoken:D


Snokas


Kära och söta


Jennie med Fjompas


Knuti flummar

RSS 2.0