Helgen.

Detta har varit en riktig toppenhelg!

I fredags åkte vi direkt efter jobb och handling ut mot skogarna i Mästreda till G och S. Och lillan såklart.
Vi blev bjudna på älgstek och massa gott till. Vilken middag!! Det var så himla gott och verkligen en toppenfredag! Och lilla Isabelle är så himla söt!! Hon har växt så himla mkt sen vi sågs sist!

Lördagen bestod av helgpyssel mest, var på shoppingrunda, förlängde mina naglar och lite annat pyssel.
På kvällen var vi på middag hos Mathias mamma med mina föräldrar med. God mat och trevlig sällskap, inte fel.
Vid kvart i elva tog vi taxi in till stan och Mathias och hunden åkte hem och jag ner till stan för att möta upp Sara och Linda! Har inte träffat Sara på jag vet inte när, och Linda var med längesen:)
Det var jättekul att prata ikapp lite, även om man har lite svårt att prata när man är ute på ett dansgolv. Men Sara kommer hit ikväll med efter att hon jobbat och ska sova här så då hinner vi förhoppningsvis prata lite till!

Nu håller jag på att laga middag, blir söndagsstek med grönsaker och sås och till efterrätt blåbärspaj med kokos och citrongrädde till. Ska bli gott, mums!!
Så nu ska jag, Mathias och Mr L´oreal äta söndagsmiddag!
Ha en bra kväll alla!!


Vad blir det för mat? Det är ett av mina f...

Vad blir det för mat? Det är ett av mina favoritprogram så sitter i sängen och tittar på det, har unnat mig ett glas vin:). Givande dag på jobbet idag, trivs verkligen bättre och bättre! Vi nio nya är ett bra gäng, har sjukt kul ihop! Vi är i olika åldrar och med vitt skilda bakgrund. Vi har alla jobbat med kundservice på olika sätt och kommer från alla Sveriges hörn verkligen, men har humorn gemensamt, väldigt roligt gäng! Vi diskuterade skillnader i dialekter och olika ords betydelse idag, haha! Imorgon är första dagen efter alla utbildningar, ska bli väldig kul och spännande. Jaa, jag trivs helt enkelt! Snart sova! God natt!


Tips! Dessa är mina favoriter. Om någon ha...

img_0538 (MMS)

Tips! Dessa är mina favoriter. Om någon har idétorka på hudvård:). Usch. Jag börjar bli gammal, kan inte sova om jag druckit kaffe för sent på dagen... Ska försöka nu iaf! God natt!


Åkte dit på arslet igen...

Jag är ingen TV-människa, men några TV-serier finns det som jag fastnat så totalt för.
Ska lista dem nedanflr och förklara VARFÖR de betyder så mycket för mig. (Utan inbördes ordning på någon gilla-skala! De är MINST lika bra allihop).

1. VÄNNER - börjar med den gamla trogna först. Vänner älskar jag för att det är så jag ser mig med mina vänner. Skratt, gråt, att ställa upp för varandra. Men framförallt för att jag älskar den där känslan av att tillhöra något som inte är samma sak om jag eller någon annan försvinner. Sen är det ju sjukt bra underhållning. Alla karaktärer i Vänner har ju SIN egen sak. Min favorit-karaktär är... Hm. Jag vet inte. "How you doin?"

2. SATC - denna underbara serie älskar jag för att den är glammig. Jag får känna mig som en i deras gäng, eftersom de säger sina hemlisar till mig med. Jag får kolla på fina kläder med dem, jag får träffa kändisar och jag får FRAMFÖRALLT vara i NY! Favvis... Samantha. "I'm trysexuell, i'll try everything once"

3. NCIS - detta är min och Mathias favoritserie. Tycker verkligen om Gibbs, och Abby. Och Ducky. Och de andra med... Tycker ju polisserier är lite bra och denna är extra bra. Team-saken kanske? Och att alla karaktärer är så himla olika kanske? "Tony: I've never experienced Gibbs without his morning coffee. We're in uncharted waters here, Kate."

4. GREY´S ANATOMY - detta är serien jag ville diskutera lite mer och lite varför jag skriver detta inlägg. När vi var yngre kollade jag, min lillebror och mamma ALLTID på ER (Cityakuten). När Greys skulle börja trodde jag att det var en sån typ av serie, och jag var verkligen trött på det. Jag kollade inte på Greys första säsongerna, men fick låna boxarna av Natha. Shit. Jag blev såååå fast. Saken är den att jag tror att det kanske finns 7 avsnitt som jag INTE lipat till. Jag har lipat som en gris vissa avsnitt. Helt sanslöst. På grund av detta slutade jag att titta på denna serien efter typ säsong 4-5. Jag orkade helt enkelt inte bli så ledsen:). Så nu har kag inte sett några avsnitt alls på jättelänge. Ikväll råkade den stå på i bakgrunden när jag satt vid datorn. i TIO MINUTER kollade jag på slutet av ett avsnitt, och guess what. Mm, jag började lipa. Meredith har fått missfall och ska testa om hon har alzhemier-genen, Christina har köpt en lägenhet till sig och Owen, för att HAN vill ha den. Callie är lycklig, Lill-Grey erkände ett fel hos sog själv och Derek är den mest underbara kille som finns med den bästa av alla "what happens happens"-inställningar.

Jag tror jag är fast igen. BIG time...

"Pick me, chose me, love me..."


Måndag

Eftersom min sambo och Johan kom på att det var en toppenidé att se Paranormal Activity idag så har jag bänkat mig under täcket i sängen med datorn. Jag klarar inte va såna filmer men är rätt nöjd ändå:)

Istället ägnas min kväll åt inspiration.

Då jag har det jobb jag har så undkommer man inte färg, form, inspiration, inredning och massa annat som har med design och sånt kul att göra. Därför har jag heeeeelt snöat in på detta nu. Jag letar efter alla fina saker jag kan på alla håll och kanter. Jag har inget superintresse men känner att detta ligger mig rätt varmt om hjärtat. Eftersom vi bor i en hyreslägenhet så känner vi inte jättemycket för att göra om helt och totalt här. Vi har gjort iordning vardagsrummet, det ska bara adderas en färg därinne, lutar åt antingen grönt eller lila. Lite inne på lila nu för tiden...
Sovrummet är mysigt här, men jag skulle viljat ha väggarna gråa. Inte vanligt gråa utan i skiftande grå så att det ser ut som stenväggar typ, svårt att förklara.. Sen badrummet här ska vi inte tala om. Det är original 70-tal, och visst, tapeten därinne har sin charm, men nja, det skulle jag med gjort om ifall jag fick välja, likaså köket (mest planeringen av det, men även färgerna, trots att det är vitt/mörkrött, okej ändå). Hallgolvet är rätt nylagt, men gjort innan vi flyttade hit och jag skulle aldrig valt den mattan. Inte tapeten direkt heller, jag är ju mer en "målarfärgs-människa"! Nej, så nu surfar jag runt på diverse ställen och letar efter framtida saker att önska mig:)

Jag älskar ju att mysa i en lägenhet där jag satt min egen prägel, och jag verkligen ääälskar vår lägenhet med högt i tak, höga golvlister och gamla fönster(som drar också!). Har man inte gått på vårt golv på länge(typ när man stiger upp på morgonen) så kan man ibland trampa på ställen som drar igång knak i väggarna. Det kan vandra i väggarna runt ett helt rum, eller ja, det är bara vardgasrummet och sovrummet det händer i. Det tycker jag är charmigt, även om jag första året höll på att hoppa upp i taket varje gång det händer, låter lite otäckt, typ som att huset ska trilla ihop:)

Nej, nu ska jag tvinga ur Liine lite info sen surfa vidare och drömma lite...

Sussa gott!


Bara jag som längtar efter mer snö och jul...

img_0531 (MMS)

Bara jag som längtar efter mer snö och julen..? Kanske för tidigt att fråga...?:) Mathias jobbar natt så har varit väldigt tyst och tomt hemma ikväll. Men mitt huvud behöver dock det, huvudvärken vill inte ge med sig. Nej, sovdags nu så hoppas vi på att vi alla får vakna upp till ännu en vacker dag i morgon! Värdesätt det goda och strunta i det onda!! God natt alla!


Mathias gör brunch. Jag är sjuk. Han har h...

img_0528 (MMS)

Mathias gör brunch. Jag är sjuk. Han har hörselkåpor med radio i på sig. Trodde inte jag var SÅ gnällig...?:)


Långhelg!

Eftersom vi haft långa dagar med utbildning nu så fick vi ledigt idag, vilket var perfekt.
En lång helg behövdes! Jag valnade upp förkyld idag men mår ändå ok, trots att jag inte tagit ngn medicin.

I eftermiddag ska jag hjälpa Liine passa Leon lite, hon ska ha möte och kunde verkligen inte ha honom med så självklart ställer man upp om man kan! Han och jag ska hem till Lotti och Milo och fika lite. Ska bli mysigt. Frdagsmys!

Nu håller jag på att plocka iordning lite och ska städa en sväng tänkte jag. Jag vart ute med hunden och fixat så nu är jag snart helt redo för helg.

Ikväll ska vi till Liine och Kaian, vi ska bara se Idol och käka lite, bli lugnt.
Imorgon ska Mathias spela cup emd sitt fotbollslag sen på kvällen far vi antagligen till Kalmar. Vi skulle först åkt till Sara och Johan och hälsa på, men eftersom dem har fullt upp emd huset så flyttar vi nog fram det lite. Ev skulle jag träffa henne och barnen en sväng i morgon!
Kanske åker vi förbi Johan på Öland och tittar till dem vid huset för att se hur det går!

Nu ska jag ta tag i dammsugningen:)

Trevlig helg alla!


Leon redo för sin första innebandymatch i februari i år, 4 månader gammal.

God kväll! Efter att i förra veckan ha s...

God kväll! Efter att i förra veckan ha sagt att "helt sjukt konstigt att jag inte blivit förkyld nu när jag börjat på ny arbetsplats" fick jag det right back at me! Nu ligger jag och snörvlar med nässpray, halstabletter, värktabletter och snorpapper jämte mig! Men det är verkligen inte så farligt! Är ledig till på måndag så jag repar mig nog:). Ville få ngn att tycka synd om mig lite! Imon blir det städ och plock hemma, komma ifatt lite! Trivs bättre och bättre på mitt jobb! Underbara arbetskamrater och jag har verkligen kul! Ser fram emot nästa vecka med telefonsamtal och nya roligheter! Ska bli kul att se vem som kommer vinna vår interna tävling i min arbetsgrupp! A och J har ännu inte avslöjat första priset! Åh längtar till måndag:). Nighty nighty! Ps. Min Pech har flyttat till Sthlm/Malta!! Kommer sakna honom här i stan! Hoppas vi ses snart Mr P!!!!!:)


Sitter inne på ett varmt tåg och tittar ...

Sitter inne på ett varmt tåg och tittar ut över fortfarande rätt gröna (på sina ställen) fält, sjöar, skogar, kalhyggen och sovande hus. Det ligger lite lätt dimma över allt och solen lyser orange borta i horisonten. Gräset är fullt med dagg. Vi fick skrapa bilen idag. Det finns hopp om en bra dag idag! Känner det på mig;)


RSS 2.0