Mallorca here we come!!

Om bara några timmar (vi ska äta lunch hos mamma o pappa, jag ska till stallet och mathias ska spela en innebandy-match bara) så sitter vi på flyget till mallroca!!!!

Ska bli så himla skönt och jag har packat för mkt i min resväska=) Som alltid ska jag ha FÖR MKT med mig. Jag hade packat ner sex skor men fick skäll av Jennie så fick snällt ta ut iaf två-tre par. Och kläder.... Herregud, har hur mkt som helst med mig, och jag som bara skulle ha en halvfull resväska så jag kan shoppa=) Men men, det får gå ändå!

Men iaf så blir det nog inte så mkt bloggande för min del närmsta veckan, ska faktiskt bli skönt slippa datorer, tv på svenska och allt... Ska bli skönt bara få slappa och sega en vecka!

Nej nu ska jag prata med min bror sen ska vi åka på lunch på Norratropic!

Pernilla: Ja jag har en egen blogg och klart att du får länka till mig!! Hoppas allt är bra med er med! Hinner jag inte ringa idag innan vi åker så mmsar jag en fin bild till er!!=)

So long friends! Här ska det semestras!!

Planerande innan resa och mys i Ä-hult

Mina dagara går mest ut på att tänka på vad som ska packas med och skola och jobb.
Nu är det iaf slut på skola för denna veckan och i morgon är det städ, tvätt och packning som gäller.

Idag på förmiddagen var jag i Älmhult och hälsade på Lotti, Nicklas, Milo och Kingo. Det är alltid lika kul och Lotti och Nicklas är ju så roliga med sina diskussioner! Medan jag och Milo mös och jag försökte underlätta hans akut-magknip(som han fick medan han sov!!) så pysslade Lotti och Nicklas. Eller mest Lotti, Nickals var på IKEA en sväng.

Jag tror Lotti tyckte det var rätt skönt att få hålla på att pyssla lite. Synd jag inte kunde stanna längre(skulle ju till skolan), så hade jag kunnat gå ut och gå med Milo så hade dem fått hålla på hemma lite. Lotti älskar ju det!!
Får ta det nästa gång vi ses, när vi kommit hem!
Milo blir bara sötare pch sötare för varje gång man träffar honom. Han låg idag i mitt knä och sov i över en timme och jag pussade honom säkert 100 gånger!! Jag hade iofs kunnat sitta och prata ännu mer med Lotti, kom på två saker i bilne på vägen hem jag glömt säga till dig!! Inget viktigt men saker jag tänkt på vägen till er att jag skulle säga ju!! Vi får ha en update när jag kommer hem igen!

Nu gör jag kyckling. Jag släppte iväg Tias(trots en avtalad städkväll) på hockeyn och sitter nu bara och tar det lugnt medans Stinas kyckling blir klar i ugnen! Ska till Lasse o Emma o se idol sen och trippa in till Erika och säga hej med tänkte jag, i flyttstöket!

So long my friends!!

Ps. Tog massa bilder på Milo idag men hittar inte min sladd till telefonen och inte min minneskortsomvandlare heller!

Är det en vanlig dag...

...nej det är ingen vanlig dag för det är Milos 1-månadersdag HURRA HURRA HURRA!!!

Lilla hjärtat!


Hoppas att du får en bra dag!!


Lugn helg.

Efetrsom jag varit lite sjuk nu(och äntligen börjar må bättre jippie!) så har det blivit en lugn helg.
Var ute hos Liine o Kaian idag och Mathias hjälpte dem med badrummet o så... Jag hjälpte Liine att måla väldigt lite men ändå lite=) Får inte överanstränga mig nu ju...(hihi).

Har ikväll ätit tacos med Danne, Sussie, Jennie o Tias såklart. Erika kom förbi med.
Danne o Suss åkte tidigt och Tias gick och la sig. han har ju jobbat så himla mycket de senaste dagarna plus att han i natt kom hem vid fyra efter poker med jobbarkompisarna=)
Så han var lite trött!

I morgon blir det plugg och lite skola sen----> Flickan som lekte med elden!!!
Jag, Jennie, Tias, Liine, Kaian, Sandra och Bobbe ska se den i morgon. Ska bli så himla kul!!!

Nu ska jag plocka lite sen sova!

Natti!

Ännu underbarare...

Han fixade även all disk och städade iordning i vardagsrummet!!
Vilken pärla jag har!!!

Jag satt och läste gamla inlägg nu, jag måste ge mig själv lite creds, ibland är jag riktigt rolig??
Jag läste inläggen från för ett år sen och framåt-----> Vilken höst jag hade?? Hur orkade jag? TACK ALLA MINA UNDERBARA! Ni var verkligen ett stort stöd när jag hade så sjukt mkt att göra.

Och tack Jennie för sitt ursöta mess idag när jag kom ut från toan=)
Love U right back!!

Nu är det sova och bli frisk som gäller!
Heja mig!!

Ps. På sändag ska jag, tias o jennie se nya stieg larsson filmen!!!!!

Kakelrivning och förkyldning

Igår fick Liine och kaian sitt nya hus. GRATTIS TILL ER!

VI var där och rev en himelens massa kakel. Vi var typ 7 st som jobbade på och fick en hel del gjort. Hela badrummet med kakel och väggar, garederober och inredning(toastol, duschväggar, komod, handdukshängare och lite sånt) åkte ut. Det var väldigt kul.
Anledningen till att de ska fixa badrummet är att det var fukt under kaklet, vilket inte är bra. Och fukt var det. På vissa ställen var det tom emd BLÖTT. Men nu är det bara platsmattan kvar och lite kakel, sen kan de börja om med det.
Det hittades en mus bakom garderoberna-död. Liine skadade fingret och fick en spik rakt in i foten, jag och Sussie är idag helt igentäppta i hela huvudet. Jag fick stanna hemma från skolan för jag mår så dåligt. Superförkyld och huvudvärk. Usch. Dessutom släpade deras nya kisse in en mus i sovrummet som den lekte med en stund och sen sprang ut med. Jippie=)

Idag är jag då som sagt hemma. Inte sovit en blund i natt, bara legat och snurrat, haft ont i huvudet, snorat och tyckt synd om mig själv. mathias tyckte med synd om mig idag på morgonen och var jättesöt.
Nu är han på väg hem med mat till mig, och hämta mig så jag kan ta bilen och åka och hyra mig en film så jag får vila lite. Det står massa disk i köket men försöker att itne gå in där så jag behäver se det pch ta tag i det.

Ikväll hade jag tänkt se om jag orkar ta mig till Thilda och Tulle en sväng, om de ska vara i huset, och hjälpa dem med Theo en sväng, så dom kommer någonvart!

Idag är jag jättekär i dig;)



Fredag och akutjobb

God morgon.

Idag var tanken att jag skulle tvätta, ut emd hunden, fixa lite här hemma, ta det lugnt, ner på stan en sväng coh lite så. Så blir det alltså itne riktigt.
Min far ringde och frågade om jag kunde jobba efetrmiddag idag då alla var sjuka, lediga eller iväg på jobbet idag, så självklart gör jag det=)

Så det blir allt jag tänkt göra idag, men en snabbversion av det...=)

Pratade med Sussie nu och hon följer emd mig ut och går emd hunden, lite roligare att ha ngn att prata emd under tiden man går. Måste ju få veta allt om henne nya skola=) Spännande att hon äntligen börjat plugga!

Nej, nu får jag sätta fart då om jags ka hinna!

Ha en bra dag allihopa!

Bortskämd hund och skällande hund i övergiven stuga?

Har precis kommit hem efter lite äventyr med Erika.

Vi började med att åka och titta på en stugaa som var till salu som Erika var lite sugen att titta på. Mäklaren hade sagt att de som ägde stugan hade det som sommarstuga.

När vi kom dit var det övergivet och tyst och vi gick runt och kikade in i fönster och så. När vi hade gptt nästan ett varv runt huset så börjar en hund skälla där inne. HJÄLP!!!

Vi sprang mot bilen och körde därifrån. Mitt hjärta var i halsen!

Efetr det tittade vi på ett annat hus som låg på en gård men supersnälla ägare som var hur trevliga som helst.

Men seeeeeeeeeeeeeeeeen tittade vi på huset med stort H.
Ligger i en liten glänta, såg fint ut, utifrån iaf. En riktig favorit!!!

Nu när jag och Tias satt i soffan så började vår hund stirra så som han brukar göra när han vet att hans mat väntar på honom och till slut så stirrade han ut i halllen och - hör och häpna - skällde på oss för att vi skulle lyssna på honom!! hallå? Visst att han skäller men inte för att påkalla uppmärksamhet på det viset!

Vet ni avd han ville? När jag reste mig upp sprang han raka vägen ut i köket och satte nosen mot skafferidörren och viftade på svansen. Han ville ha godis? Ja jag säger då det. Han är ju bra bortskämd. Nu har han ju kommit på den braiga idéen att skälla när han vill ha godis med?? Och jag tycker ju bara han är söt är det värsta när han gör så och ger ju såklart honom godis(jättebra upp muntra det beteendet). Meeeeeeeen. Han är ju vår bebis så klart att han ska ha godis när han gör ngt så gulligt=)

Nu är det idol!!!
Såg i ögonvrån på reklamen att en gammal skolkompis till mig sjöng, vars syrra jag umgicks med väldigt flitigt innan och som jag träffar då och då fortfarande! HEJA DIG, jag vet att hon är gryyyyyyyyyyym!!

En rolig sak som bara Lotti "fattar" tror jag....

Helt plötsligt började jag nynna:...

"Å-å-å-å Miiiiiiilo!!! Vi måste höja våra röster för att hööööööööas".

Lotti: Ska ju inte vara Milo, men började nynna på den nu helt plötsligt. Inte tänkt på det på hundra år, men kommer du ihåg?
Tror du har bandet hemma hos dig...?

Kan vi inte snälla kolla på Men in tights snart??? (Inte för att det har med det över att göra)
Jag kommer till dig så tittar vi på den och Dude wheres my car?
Snälla...? Bara en Tette-Lotti(Milo får SÅKLART vara med=))-dag?
Hade varit sjukt kul=)


Middag på stan

Jag skulle jobbat kväll idag men fick ta förmiddagspasset då Sofie är sjuk, vilket var rätt skönt.
Slippa jobba till åtta är väääldigt skönt insåg jag när jag gick hem vid två!

Ikväll ska jag, Tias, Gadde och Sara äta ute. Ska bli så himla gott och har redan nu bestämt vad jag ska äta ikväll. Ska bli så himla gott!

När jag kom hem efter att varit ute hos mamma o pappa en sväng emd hunden och cyklat med honom så hittade jag Jennie här hemma. Hon hade somnat under mitt duntäcke i min säng och var helt borta. Hon påstår att hon itne sov utan "tungvilade" bara. Inte tungvilade som i att vila tungan utan tungvila som i att vila tungt=)

Nu ska jag måla naglarna och sen ska jag fixa mig. Killarna komemr när som och ska duscha innan vi åker ner på stan så njuter av lite lugn och ro nu!

So long my friends, hoppas ni får en fin helg!

I morgon är det årliga kräftskivan hos Fam Toresson=)


Världens finaste

Idag har jag varit på besök hos familjen Granquist-Berglund (som ni kanske sett på Lottis blogg. Här kommer iaf ett mer "allmänt" inlägg:)).
Jag har pratat, vaggat, luktat och myst med nya tillskottet Milo. Vilken liten pingla han är. Han är så himla underbar! Jag är alldeles lyrisk över honom.

Tycker detta är så stort och vuxet att min lilla sparv till bästis har gått och blivit mamma? Och ja jag veeeeet, hon har renoverat tre kök, ägt två bostadrätter och ett hus och köpt ny bil, varit tillsamman med Nicklas i "godknowshowlong" och äger en egen hund och allt sånt annat vuxet, men att skaffa barn är i en helt annan liga!! Det är liksom sånt man gör när man är vuxen och när blev vi det liksom?? Jag missade nog det provet eller något, Lotti?? Det var ju inte längesen vi hade vårt lilla "vad"?=)

Milo är iaf en alldeles underbar bebis som har varit hyffsat snäll mot sin mamma under "bakningen", kom ut kvickt och ändå hyffsat(!!!) smärtfritt och nu är typ bara mysig och ickeklagande och så sjukt härlig att umgås med(förutom att han då sover typ 22 av dygnets 24 timmar, men han är ju hur söt som helst att titta på då!)
Jag är så glad att jag ska få lära känna dig!

Kort från dagen

Lillsparven ligger och sover medans vi "vuxna" sitter och pratar om något moget.


Kingo ligger vid vagnen och vaktar lillhusse när han sover.


Jag flummar hellre framför kameran än hjälper stackars Milo som föröker
tala om för mig att "hallå Tette, jag har faktiskt tappat nappen!!".



Lotti kom på att besticken behövde oljas, what liksom? Har man tid med sånt när man har en liten bebbe?
Svar: Ja, självklart. När man har en liten snäll bebbe som är nöjd mest så har man det=)

För övrigt denna dag hann vi med kaffe, prat, en sväng på IKEA, prata lite till, äta lunch, kolla på alla kort dom tagit och såklart igen beundrat lilla Milo=)

TACK MINA FINA VÄNNER!

RSS 2.0