Ingen ursäkt

Jag har varit sålig på uppdatering av mitt liv de senste veckorna, men jag har bara inte haft någon vidare lust! Idag är det fint väder(och jag sitter inne!!) och jag har fått lite mer ork idag känner jag. VÅREN ÄR PÅ VÄG!!

Jag gick upp vid halv åtta idag och klädde på mig ut-och-gå-kläder och sen gav jag min hund hans medicin(han skulle i söndags, lös, hälsa på en hund han såg i vår trädgård, eller ja här utanför, men den hunden var lite sur så Lilleman fick ett hugg över ögat och huvudet. Han fick sövas och sys och äter nu penicillin och smärtstillande.) och ta med honom ut. Sen gick jag och mötte upp Sofie och Ida och vi gick runt sjön. Lilleman fick vara hemma och vila. Efter det vägde vi oss hos viktväktarna där de de fått med mig. Det gick riktigt bra, nästan gått ner ett kilo på en vecka, bra start!

Efter det tog jag mig hem och började tvätta och städa ur badrummet riktigt grundligt. Har rensat bland alla saker och slängt en massa. SÅ SKÖNT!

För några helger sen så var vi upp till Norrland. Jag, bror och päronen åkte dit. Mathias fick stanna hemma med vovve. Vi skulle upp och överraska brorsans svärfar som fyllde 60-år samt gå på Vilmers dop. (Pernillas brorsson). En himla trevlig helg med massa trevligt folk i från Norrlandsskogarna. ÄLSKAR komma upp dit. Det är så skönt. Brorsan och dom kommer ner hit i sommar och jag, Mathias, Johan och Emma ska nog åka upp till dem en sväng tror jag. På sommaren är det sjukt härligt i Norrland.

Annars är allt som vanligt. Skolan rullar på, jag är fortfarande lite lat där. Danne och jag pratade om det häromdagen och vi tror båda två att det är för att man inte har någon press på sig. Inget som jagar en riktigt än. Tenatn flyttades dessutom fram tre dagar så nu har vi tre veckor på oss att plugga till den, då vi är HELT lediga. Det ska man ju fixa.

Nej nu ska jag ta ut min hund i fina vädret och ringa Jennie som ligger hemma och är sjuk. Stackare. Och hoppas Thilda är på benen snart igen, hon och Tulle(inte Theo som tur väl är!!) har varit magsjuka=(

Tyvärr kan jag itne lägga upp bilder för vår dator är knäpp!


Dålig uppdatering

Det har varit lite mycket nu på sistone så därför har jag inte hunnit med att uppdatera, inte helelr haft riktig lust.

Igår och idag så har det varit hemma studier. Kan väl erkänna att det inte lästs så mycket=/ Jag städade här igår och idag har jag inte hunnit med så mycket annat än att handla lite, vart ute med hunden och laga mat typ, bjöd Lasse på spagetti och köttfärssås, med semla till efterrätt. Mycket gott. Nu sitter jag med mitt kaffe här(jag har lärt mig dricka kaffe!! Fattar ni, det är ju hur gott som helst? Jag är hooked!!). Nu ska jag snart slå mig ner i soffan med mina böcker och överstrykningspennor sen jävlar! Nu ska jag lära mig! 

I helgen var vi på Magnus Betnér, mycket trevligt. Thilda och Tulle och Lotti och Nicklas hade med biljetter så innan gick vi ut och åt, väldigt god mat. Efteråt så gick vi hem till Sanna och drack lite och umgicks. Mest med varandra men även, till min FASA, med henned majsorm. Alla utom jag klarade typ av att känna på henne och hålla henne men det kryper utmed ryggraden på mig när jag ser dom. Jag vågade känna lite med ena fingerspetsen på henne när Lotti höll henne bort från mig. Och sen hennes lilla tunga som åker ut och darrar, nej min vovve får räcka=). Annars är allt bra, vi ska göra om i vårt varadgsrum nu så vi ska måla hela rummet vitt och sen ska vi sätta upp en ny tv-hylla som jag köpt och sen i mitten av mars kommer vår nya soffa (JIPPIE!!). Det kommer bli superbra tror jag. Får lägga ut bilder när allt är klart sen. Jag har fått tillbaka min telefon så nu kanske jag kommer lägga ut lite fler bilder, inte idag dock, orkar inte=/

Nej, mot soffan!!
  

RSS 2.0