Träning på schemat

Ikväll står, efter kaffe med Emma och Jennie, träning på schemat.
Jag och Sofie ska träna step/core. Efterso jag ännu inte fått upp mitt flås misstänker jag att jag komemr vara helt slut sen, passet är ju dessutom 1 tim och 15 min. Sofie är dock världens bästa pepp att ha med mig, så det ska nog gå bra. Jag försöker så gott jag kan att vara positiv. Får inte ta ut mig, för jag vill ju att det ska vara kul!
På lördag blir det affro och på måndag blir det aerobics!

HEJA OSS!

Ett litet tack...

Jag är ett hopplöst fall. En sån som vill gå ner lite i vikt, samtidigt som jag bara vill äta god mat, godis och slippa röra på mig. Tack Sofie som varje vecka frågar flera gånger om jag ska med och träna. Nu finns ingen återvändo, ingen förkyldning att klaga på. Nu ska jag fan komma igång!!!


Hope for Haiti, Iphone och mitt älskade norrland!

Sitter och lyssnar på några av de artister som gjorde framsträdanden på galan Hope for Haiti now. Justin Timberlakes version av Hallelujah och Beyonces version av Halo är riktigta 10-poängare! Har ni möjlighet så lyssna på dem, och SJÄLVKLART ska ni skänka en slant till de drabbade i Haiti! Pluspoäng till alla de skådespelare, artister och andra kändisar som ställde upp och engagerade sig i galan, en del av dem ska ha avbrutit semestrar i andra delar av världen för att återvända till USA för att kunna ställa upp, verkligen fint gjort!

Jag och Mathias beställde i fredags våra nya telefoner. Det blev varsin Iphone. Jag har velat fram och tillbaka med detta men betsämde mig för den nu. Den kommer nog i morgon, ska bli såååå kul att börja pilla med den!!

I mitten av februari packar jag och mathias in oss, våra skidor och våra skriller i bilen och far till Norrland. Det ska bli så skööööönt, även om jag kommer skriva på min(just nu förbannade) uppsats under tiden, så ska det bli så skönt komma dit. Jag älskar att åka dit. Det är speciellt både sommar och vinter, det har sina fördelar under båda årstiderna. Enda nackdelen är att det tar så lång tid att åka dit=/ Men vad gör man inte för att få träffa sina älskade brorsbarn och självklart brorsan själv och Pernilla! Ska bli otroligt kul och skönt!

Annars händer inte mer än att jag skriver. På mi uppsats. Och jag orkar inte skriva hur det går eller hur långt jag kommit för just nu är det inte så kul=) Men men, bit ihop, gör om gör rätt.

Citerar en av mina nya favoriter från Stjärnor på Slottet, Siwan: eeeeeeeoooooooowwww va geeooooottt!!

So long!

Happy new year!!

Det nya året har då sannerligen satt fart redan!

Nyår var trevligt förutom att jag mådde piss och sämst av alla, var så himla förkyld och kunde inte äta någonting. Min mage var helt i balans men så fort jag skulle äta så började jag må illa!!

Det var iaf mysig middag hemma hos mamma o pappa med brorsan o Pernilla och alla barnen. Vi lekte charader och Fabien och Anton var med och var så himla duktiga!!

Jag fyllde ju år efter det och det var middag hos mamma och pappa, stekt kött med hemmagjord klyftpotatis och kantarellsås!! MUMMA! Jag fick hur många grattis som helst både över internet och sms under hela dagen, TACK ALLIHOPA!

Nu har jag lämnat in mitt sista PM och börjat med C-uppsatsen. Ska på handledning på måndag för att spika det sista så att jag sen bara kan börja skriva skriva skriva! Ska bli kul, men känns lite ensamt att sitta hemma helt själv. Får nog förlägga delar av min vecka till bibblan, kanske ihop med Sofie!

Vi har även fått träffa (titta på) Leon några gånger. Liine och Kaian bjöd ut oss på middag och vi har varit där ngra gånger till, deras element har varit lite muppiga så deras personliga hjälpreda har vart där och knackat=)
Leon är så himla söt och växer i ett rasande tempo, nu väger han över 2300 gram!!! Han börjar bli stor (jämfört med för någon månad sen bara!!). Det är så himla skönt att veta att deär hemma, och de verkar så glada och de passar så himla bra ihop.

Jag lägger ut lite bilder från tiden som har gått=)


Jag och Wilda vid korvgrillningen hos mamma och pappa


Mathias och Wilda är kramgoa på nyår


Jag och Anton, snart lika långa=)


Fabien och Anton, båda tycker
det är kul att grilla korv egentligen=)


Brorsan och Pernilla!!=)


Lotti, Nickals och Milo var också med. Inget kort på dem alla ihop dock=/
Milo ser ut som om han nallat lite mkt på skumpan??=)

GOTT NYTT ÅR OCH EN GOD FORTSÄTTNING!!!!!


RSS 2.0