Kort uppdatering! Sitter vid poolen på et...

Kort uppdatering! Sitter vid poolen på ett underbart varmt Kreta. Dricker urgod Blue Lagoon och tittar ut över havet:). Äter tztsiki och oliver varje dag! Hoppas ni har det bra i regniga Sverige!! Dags för ett dopp!:)


25 min kvar till SEMESTER! Om två dygn si...

25 min kvar till SEMESTER! Om två dygn sitter vi lyckliga sju på planet mot Kreta!!!! Men först blir det myslunch med Suss, Liine och Leon i L-torp... Tror det lutade åt färsk citronpasta med bacon/lök/kantarellsås! Mums!


Förlåt för ickebefintlig uppdatering:)....

Förlåt för ickebefintlig uppdatering:). I fredags var det rejält fredagsmys med vin och hämtmat med Ola och Magda, igår kalas för MILO som fyllde ETT år!!!!! GRATTIS!! På kvällen förfest hos Sandy och sen var vi på Loft. En suuuuperhelg med andra ord! Och fem dagar kvar till Kreta!!!!!!! Nu: Two and a half men.


Såhär kan man med sova:)

img_0406 (MMS)

Såhär kan man med sova:)


Mina nya vänner:)

img_0403 (MMS)

Mina nya vänner:)


Av eeeeeen miljaaaaaard pinnar i skogen va...

img_0398 (MMS)

Av eeeeeen miljaaaaaard pinnar i skogen valde Fjompas en gammal slangbit han hittade?:) Har förresten börjat med Liines lillebrors anti-skällhalsband som han haft till sin hund Rocky på Lilleman nu. Första gången han skällde till och det sprutade citronvatten upp i nosen på honom tvärnitade han och smög tillbaka mot mig:), så förhoppningsvis fungerar det efter ett tag!   Ska testa ett tag nu! Han har inte kopplat citronspruttet med skallet än:).


Blir två bilder från min blueberryevening:...

img_0400 (MMS)

Blir två bilder från min blueberryevening:) Visst ser det GOTT ut?? (Någon som vet hur man får in två bilder i ett inlägg när man skriver från iPhone?) Ute i skogen någon halvtimma och plockade.  Sen var jag, lillebror och Henrietta ute med hundarna en sväng till men då blev det ännu mindre. Lilleman och Quera var mer intresserade av att äta blåbär än plocka haha!!  Glömde ta bild på dem, men dem är så himla söta ihop och har fungerat superbra ihop från första stund!


Glad lillebror! Finaste lillebror ska b...

img_0397 (MMS)

Glad lillebror! Finaste lillebror ska bli elektriker! Nu sitter vi i bilen på väg att hälsa på skolan där han ska gå!


Denna läser jag nu. Läst två av hennes and...

img_0396 (MMS)

Denna läser jag nu. Läst två av hennes andra böcker, och har tyckt att alla vart lite tröga i början, innan man fått ordning på alla karaktärer och så. Men sen är de väldans bra :)


What's up med denna klibbiga värme????:). ...

What's up med denna klibbiga värme????:). Jag klagar inte, vill bara fråga! (Skitkul att mobilblogga!!!)


Det verkar fungera utmärkt att mobilblogg...

Det verkar fungera utmärkt att mobilblogga:). Skoj! Nu är jag klar med mina veckor på mitt sommarjobb och nu väntar några rätt lugna veckor innan vi är ett gäng som drar söder ut, till Kreta!! Saknar redan alla på mitt sommarjobb, men Växjö är ju inte större än att jag kommer träffa dem ibland! So long!!


Testar att skriva från min mobil:)

Testar att skriva från min mobil:)


RSS 2.0