Sommarlov here I come!

Okej, det var ett tag sen jag fick sommarlov, och jag har redan kommit in i de vanorna! Just nu saknar jag inte skolan alls, utan tycker det är rätt skönt att gå upp halv sju varje morgon(nja, det blir lite senare vissa morgnar, när jag är lite trött) och åka till mitt jobb. På jobbet håller jag just nu på med mindre stimulerande arbetsuppgifter men det är okej ändå. Har härliga underhållande jobbarkompisar så det ordnar sig. Sen är det bara två veckor kvar till underbar S E M E S T E R ! ! 

Midsommar var underbar. Trots regn var tionde minut så var allas humör på topp. Vi var 17 st som firade midsommar i mina föräldrars hus. Vi lekte lekar åt midsommar mat, grillade, åt jordgubbstårta, drack vanilj och rabarberbål och badade. Det var väldigt kul. Fyra halv fem kröp jag ner i min säng helt utmattad, efter att ha plockat i ordning i hela huset. Halvsov medans Gadde låg på golvet jämte mig halvnaken, med en filt om sig och bekämpade sin hicka som nästan är en tradition nu när han har druckit. Det är ingen vanlig hicka, den är ond=)

I lördags var vi på efterlängtad bio och såg Sex and the city. Det var jag, Lotti, Natha och Nathas jobbarkompis med pojkvän. Filmen var bättre än jag trodde, mycket bättre. Jag trodde det skulle bli svårt att göra bra film av så bra serie, eftersom seriens "grej" är att ha korta avsnitt lite. Men GUD vad dom lyckats bra. Det började lite tillgjort men lsutade så bra. Natha och jag satt och snörvlade HELA filmen och gjorde nästan va med lika många näsdukar var. Och nej. Vi var itne förkylda. Natha var förkyld, därav överkonsumtion av näsdukar. jag var bara ett känslomonster som lipade så fort det fanns tillfälle. Men jag är inte ensam, Erika hade med lipat när hon såg den! Därför ska jag se den igen för att se om det var en engångsföteelse.

På fredag åker mor och far iväg igen, så då inkvarterar vi oss i skogen igen. Eller ja, på landet iaf. Ska bli skönt, bara det är ju semester! I morgon hoppas jag på att få komma ut och rida! Ska bli skönt!
Nu ska jag nog banne mig gräva ner mig i sängen och sätta på Sex and the city. ha

RSS 2.0