Med stora steg.

I helgen avverkades ett hejdundrandes kalas för Ponta och Ralle som ska/har fyllt 25 år! Vi var ca 60 pers som lekte lite, åt god mat, efterrätt och umgicks i lördags. Vi hade supertrevligt långt in på natten och jag tror att jag somnade någon gång runt halv fyra, efter att Ralles snälla snälla pappa körde hem oss!

Jaa, vad ska jag säga? Om fem dagar tar jag min examen.
Haha, mamma har ju nojat över detta hur länge som helst. Vilka ska vi bjuda, hur många blir det, hur många barn, kommer dem, kommer de andra, vad ska vi ha för mat, ska vi ha kladdkaka eller rabarberpaj, bla bla bla... Jag är ju lite mer INTE så nojig. Men hon säger att det är för att hon är mamma och att hon vill att det ska bli en bra dag.
Jag tänker såhär: VAD SOM kan få hända på lördag. Mina tre år är slut, jag tar examen. Jag ska fira med vänner, lite släkt och massa mat, det kommer bli såååååååå bra:)

Juni kommer närmre och närmre märks, inte min favvis-månad direkt. Och varje år gör den sig påmind på de allra mest korkade sätt och vis. Ska försöka att bara låta det bero.

Vad har hänt mer?
Jag har fått sommarjobb i några veckor. Vet inte så mkt än då det inte är helt klart så därför kommer jag itne skriva mer än så! Också sökt jobb och väntar på svar nu, hoppas det dimper ner i veckan, hade gjort min vecka än mer glad:)

Förövrigt hoppas jag att Sara och Gadde INTE får barn denna veckan så dem kan komma på min examen och att vädret är okej på lördag med!
Min moster, hennes man och mina kussar kommer ner med, DET ska bli så HIMLA skoj!

Skepp o hoj!


Blogg-lidande.

Eftersom mitt liv ser ut som det gr just nu med jobbletande, plugg(det sista!!!), praktik och träning så blir bloggen lidande.

Som ni kanske frstår så är mitt liv lite hektiskt just nu. Jag jobbar, går på praktik och skriver rapport, tränar och ja, inte så myclet mer än det. Igår blev jag dessutom superallergisk och på det dundertrött. Jag är ALDRIG trött. Inte ens om jag sovit fr lite. Jo, trött är jag, men det märks inte på mig. Det märks inte förens det är för sent och jag blir sjuk av att ha sovit för lite. Fast nu beror tröttheten på att jag börjar inse att skolan snart är slut, jag är som sagt allergisk(man är fruktansvärt hängig när man är allergisk och det blir inte bättre av tabletterna kan jag lova...) och det är måndag..

Ikväll har hund och sambo flytt lägenheten och söder och stan. De är och äter köttfärssås på okänd ort:) Bara för att jag skulle få plugga i fred. Jag ska laga mat nu, sen plugga, skriver bäst på kvällarna av någon outgrundlig anledning.

Helgen var underbar. I fredags firade vi Emma som fyller år IDAG!(GRATTIS GUMMAN!!!!!). Det var supertrevligt. Blandat med skåningar, smålänningar och stockholmare, kortspel och massa vin och vi hade jättemysigt.

I lördags sa jag GRATTIS till Lasse som befinner sig på andra sidan jorden och fyllde 25 år. Han landar i Svea rike på onsdag. På kvällen var på inflyttningsfest hos vänner som köpt hus. Ytterligare mer vin, grillad oxfilé och senare även en eller två danssteg. Söndagen var som sagt allergisk(och endast det för er som tror något annat).

Nu är det bara två veckor som kommer se ut såhär, sen är det examen och sen är jag arbetslös. Det ska bli spännande att se hur länge jag kommer att vara det, och vart jag hamnar liksom? Jag är öppen för förslag!!

NU blir det pasta och sås till det!

Min LillStrumpabästis har fått jobb i Sthlm och lämnar Växjö för sin hemstad! GRATTIS, verkligen duktigt kämpat!! Kommer sakna dig så ooooliiiiidligt mycket!!!


RSS 2.0