Älskade underbara helg

När man pluggar så gör man det måndag-söndag. Men jobbar man smaitidgt så känner man ändå av att det är helg. Stämningen på jobbet på fredagen är underbar, alla är glada, lättade och ser fram emot att vara lite lediga. Nu hann jag bara vara med på mötet opå jobbet idag och där är det allvar som gäller, allt ska gås igenom och så, så hann itne känna av den stämningen idag dock.

Jag for sen till skolan och efter det hem till Skrället (nathas kisse, för er som inte visste det). Jag pratade lite med henne, fixade, gav mat och vatten och godis, hon mådde toppen sa hon.
Åkte hem och lämnade av hunden som jag hämtat hos dagmatte och for ner på stan med Sara. Vi hade inplanerat ett träningspass, men kom på att vi ville gå på stan istället, så vi traskade på där istället. Köpte lite nya kläder och födelsedagspresent till Tias, som fyller 26 snart!
Håller ju på att leta klännig till bröllopet ännu... Jag orkar inte mer nu, får ont i magen bara jag tänker på det!

Igår var vi med på stan, fikade med Thilda och L och A. L sa sådär, by the way när vi gick hem att "om du vill Tette så får jag ett mönster på en fin klännig nästa vecka, om du vill kan ja sy en åt dig?" Thilda och jag tittade på varann. "Jättensällt L, men bröllopet är om mindre än en månad?" Hon är ju så söt lilla vännen. Thilda fattade itne hur hon ens kunde erbjuda sig! Haha, L du är så söt!!

I helgen ska vi iaf ta det RÄTT lugnt. Ikväll ska jag och Sara dricka vin hos henne och Gadde, sen i morgonska killarna spela fotbollsturnering, jag ska väl dit och titta lite, sen ut och gå massa och långt med vovve. Ska bli skönt komma ut i naturen lite. I morgon kväll vet jag itne riktigt vad som händer... Får se:D

Nu ska jag plocka i ordning lite här hemma, sen se vart killarna tog vägen, om dom åkte och hjälpte Mia hämta sin nya soffa:D

So long!

Jobb, träning, match och våfflor?

Idag har jag jobbat så det står härliga till. Eller jag hade velat.
Jag har haft nada att göra idag, så satt med på en utbildning som var helt meningslös att jag var med på för jag kunde redan allt som sades på den. Men är skönt vara på jobbet iallafall,en bra kontrast till skolan och skönt träffa alla mina kära arbetskompisar!

Nu ska jag och Sara åka och träna, BodyPump blir det idag. Sen ska vi duscha och så där, sen åka och se Tias och G´s match, ska bli väldigt kul, alltid kul se dem spela!
Jag är bjuden till Liine på våfflor idag och jag hoppas jag hinner dit en sväng sen. Så det inte blir så sent. Jag får ju dock itne äta några våfflor, men kan ju alltid vara socil iaf=) 

Igårkväll var Jennie, Thilda, Hanna och Lotti hos mig. Hanna hade tränat nör hon kom så jag gjorde mat till henne och mig. Thilda och Jennie hade ätit(Thilda MÅSTE ju äta nu=)) och Lotti hade med ätit. Jag gjorde kycklinggryta med ris och sallad. Sen läste jag igenom Jennies hemtenta som var jättebra! Sen somnade jag till CSi i sängen!

Nu är Sara på väg, dags att pumpa=)

image2

Kanske lite för mkt? 


Bad energy. Eller vad f*n skylla på?

Ja, jag suger på detta. Jag är så jävla dålig på att vara kosekvent. Jag glömmer bort, jag har för mkt att göra, jag tycker det är kul ibland.

Senaste tiden har jag pluggat psykologi, men det gick så jävla dåligt för jag var så totalt omotiverad till att plugga nu, så jag orkade inte bry mig. Jag var inte enrvös innan tentan och jag struntade totalt i om det gick bra eller inte. Idag får vi svaren på vad vi fick, NU är jag nervös. Tänk om...

Nu har vi vart påsklediga lit eoch idag om två timmar börjar vår nästa kurs. Det är pedagogik, och ska bli intressant. Natha har redan läst pedagogiken så hon ska läsa hälsopsykologi nu. Jag ska försöka få bra betyg på denna kursen, kan behöva den boosten denna kursen. Skulle vara kul.

Allt är bra här hemma, Tias jobbar idag som vanligt, vi har en spännande vår framför oss:D Vi ska på bröllop om exakt en månad, och det ska bli så kul, och innand ess ska det ordans med möhippa och svensexa! De som ska gifta sig är en gammal killkompis till Tias, som han känt länge, som är lika gammal som Tias, dom är ett gäng med killar från coola förorten som umgås och nu ska en av dem bli vuxen och gifta sig:D Han flicka är en söt sak från södra sverige som är jättesnäll, och hon är lite äldre än mig. Ska bli sjukt kul!!

Nu är det dags för dusch och piff sen mot skolan och få betygen för psykologin och sen sätta sig i bänekn och lära sig hur man på bästa sätt lär ut? Hmm, kul:D

Ha en bra dag, SKA UPPDATERA OFTARE NU!:D

Ps.
Jag har börjat min "diet" igen. IGEN. Nu jävlar ska det hända grejer har jag bestämt, supermotiverad till det. Idag skulle vi simma som vanligt på morgonen. Jag vaknade, kunde inte röra mig. Hade sån mensvärk så fick snällt ligga kvar i sängen och våndas. F*n. Så bra start på min diet fick jag.

RSS 2.0