Utmanad av Erika

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Nja, inget speciellt som jag kommer på nu, lika tråkig som innan:)


Höll du några av dina nyårslöften?

Jag har slutat med nyårslöften av just den anledningen att jag aldrig håller dem:)


Vilka länder besökte du?

Ungern är nog det enda landet jag varit i förutom Sverige detta året., och på väg dit var jag i Danmark med!!

Är det något du saknar år 2008 som du vill ha år 2009?
Ökat självförtroende vore väl bra? Och motivation att verkligen ta tag i träningen!


Vilket datum från år 2008 kommer du alltid att minnas?

25 augusti. Dagen då Theo föddes!


Vad är det bästa som hänt dig år 2008?
 
Inne på Theo här igen, att få se Thilda bli mamma:)


Största misstaget?
 
Ingen aning, inga större misstag gjorda tror jag!


Har du varit sjuk eller skadat dig?
 
Lite magsjuk, men annars okej. Ryggen har väl krånglat lite, men det gör den ju jämt!


Bästa köpet?
 
Vår nya tv tror jag!


Vad spenderade du mest pengar på?
 
Litteratur?


Vilken var din favorittrend?
Håller med Erika, leggings och sjalar!!


Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2008?

Take a bow med Rihanna, och jag kommer tänka sommar och på Petra bla.

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? 
Jag har nog faktiskt varit mer ledsen i år. Kan inte säga varför dock.


Har du förändrats mycket?

Nej det tror jag inte.


Vilket plagg använde du mest?

Leggings och stövlar, och sjalar!


Favoritprogram på tv?
 
Greys Anatomy såklart!


Hatar du någon nu som du inte hatade i början av året?

Nej, jag är absolut ingen hatande människa.


Bästa boken du läste i år?
 
Haha, någon studentlitteratur? Hinner inte med skönlitterära böcker nu!


Något du önskade dig och fick?
 
Ja, önskade att vi skulle få vår SAAB såld, och det fick vi:) 

Något du önskade dig men inte fick?
En ny soffa vill jag ha men det har jag itne fått ännu!


Årets bästa film?

"Sex and the city" och "Mamma Mia!"


Ett uttryck du missbrukat 2008:
Haha skulle väl vara "Indeed" då...


Något som du irriterat dig på under året?

Ja, det finns det...


Vad gjorde du på din födelsedag 2008? 
Hade födelsadagsfika hemma hos mig med min familj.


De bästa nya människorna du träffade?

Sofie och Ida!!


Favoritmånad?
 
April-maj någon gång. Precis innan sommaren kom hit, vårmånaderna!


Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?

Finns väl alltid saker som skulle göra allt bättre men 2008 har varit ett bra år!

Jag utmanar Thilda och Sara!!


Jul jul strålande jul

Idag var jag på stan med Jocke(en gammal killkompis). Han köpte sina julklappar. Den sista ska han köpa i morgon haha. Såååååå typiskt honom!!

Har haft lite uppesittarkväll här ikväll. Sammanlagt 9 pers som kommit och gått under kvällen. Pastasallad med nobissås blev det, chips och vin. Och en himla massa TP. Har varit jättetrevligt. Mamma o pappa vann lite pengar från bingolotto. Dom har alltid sån tur de två.

I morgon(idag) är det julafton. Kul. Ska bli mys men är ändå vemodigt och jag vet inte varför. Kanske för att jag kommer sakna storebror med familj i morgon! Dom ska fira med norrlandsfolket i år. Nästa jul är jag med dom. Iallafall, ha en GOD JUL i morgon allihopa!

KRAM


Tvätt och städdag

Helgen har varit supertrevlg. I fredags skulle jag och Sofie mysa ner oss i en soffa och se film tänkte vi. Efter lite farande hit och dit så hamnade vi på Höggan. Jag var seg efter årets jullunch med jobbet(började dricka klockan 12, hade min topp vid tre fyra), och promenad på stan med Tulda.

I lördags var det så dags för Höggan igen och middag. Mycket trevlig kväll med middag med Robban, Lasse, Malin, Emma, Danne och Sofie. Emma, Malin och Robban stack på en fiiin fest sen så vi andra var kvar och spelade jeopardy och massa andra roliga lekar, skitkul! Åkte taxi med Danne och Sofie hem och gick hem ifrån dem sen.

Igår var jag och Mathias ute i stallet och jag red en ltien sväng! Jag fick t.o.m. upp Mathias i sadeln!! Fast dock bara i två sek och Qrut stod hela tiden stilla! Kvällen avslutades på mysvis med glögg och julgodis hos Liine.

Idag ska jag vara städtant och tvätta hela dagen. Här ska bli rent och snyggt! So long!

JULLEDIG

Alla som jag pratat med på sistone har sagt  i tröstande syfte "Ja men snart är du ju ändå julledig" MY AS! Går man på universitetet(Ja Jennie, svar på din fråga=) så är man inte julledig. På papret har vi kurs som pågår hela julen. Men idag efter jullunchen med jobbet, julklappen utdelad, maten intagen oche n och annan snaps och öl med killarna så känner jag mig julledig! Och det är så skönt.

Vi åt en helt okej jullunch på ett välkänt litet ställe på söder i Växjö. Sen åkte jag och P och D och A på jobbet ner till stan och tog ytterligare en öl. Så kul. P och D är ändå MINST tio år äldre än mig men jag har lika kul med dom jämt. A är ju lite mer i min ålder. Och då har vi ändå så olika liv och intressen man kan ha. Fast vi har väl lite lika humor! A är sååååå rolig!! Haha.

Efter ölen med grabsen så hittade jag Thilda och Tulle och Theo på stan. Gick en sväng med dom och sen fikade vi lite. Alltid lika mysigt träffa min favvis-kille. Som vanligt lika glad så fort man tittar på honom. Idag var han lite tvär, men gick över rätt fort. Hade lite ont i magen tror jag. SÖTNOS!

Nu ska jag fixa mig och sen bege mig mot Öster för film hos S!!
 

Första mötet...

Jag är en riktig människokännare. Jag brukar oftast känna rätt fort vilka jag går ihop med och vilka som är goda människor. Oftast. Jag brukar känna när något inte riktigt stämmer och allt för ofta har jag faktiskt haft rätt.
Men ibland så har jag inte det. Ibland så får jag den där känslan av att någon inte alls är vad jag tycker mig behöva umgås med. Ibland visar sig detta vara helt fel.

Jag ger ofta folk en andra chans. Trots denna känslan i ryggraden så måste jag försöka lite till. Och ibland så ger det mycket tillbaka. Jag är jätteglad att jag träffat vissa människor. Grymma människor som är ärliga och uppriktiga och som jag verkligen känner WOW, viken personlighet. Personer som genast tar till sig mig. För den jag är.

Tack ni. Ni är underbara!!

Ser fram emot helgen, nu när tentorna är klara så ska jag bara ha kul i helgen. It starts tomorrow!

FY FAN VAD JAG ÄR BRA

Jag glömde nämna innan att jag i förbifarten idag såg att jag fått G på ekonomitentan.

Nu såg jag i förbifarten att jag även fått G på arbetsrätten!
HUR JÄVLA BRA ÄR MAN INTE DÅ?? Jag är så jävla glad nu. Jag höll på börja lipa. Ringde pappa först som tyckte jag vart jätteduktig och som sa åt mig att hälla upp ett stort glas vin och bara fiiiira!!
Yes box, done sa jag. Så nu sitter jag här med mitt vin och hela Växjö vet nog om vad jag har lyckats med. Jag är så glad.
SSSSSÅÅÅÅÅ glad. Nu är jag helt i fas med ALLT. Tette, du är grym, FATTA!!

Tack Tette!!

Citat Jennie: GOD JUL FÖR HELVETE!! Hihi.

Sannerligen kan jag fira jul med gott samvete. Denna julen blev bättre än jag vågat hoppas på. Jag trodde G i det ena, men nu är det 100% utfall. Säg grattis till mig då!!

Syskonkärlek

Nu sitter den där. Eller dom rättare sagt. Mina bröders personnummer. Båda två har sett den, storebror via mms eftersom han bor så långt bort. Både Johan och Krille tyckte den var supersnygg! Kul=) Krille visste inte ens att jag skulle göra den ju, så han fick nog en liten chock. En för tidigt födelsedagspresent. Fast vet ju att han tycker det är snyggt. han har ju själv halva kroppen täckt med tatueringar.
Lillebror tycker nog det är kul att jag har hans personnummer. Han är nog stolt! Han tycker ju också mkt om tatueringar, han har en SKITSNYGG dödskalle på sidan av vaden, riktigt snygg!

Erika har hållt mig sällskap hela dagen. Vännen fick reda på att hon gått vidare på sitt jobb idag, nu står det mellan henne och två till, och två av dem får varsin plats, vi håller tummarna superhårt för Erika! Hon är väl värd en plats!!
Tack för idag gumman!!

Lite bilder från senaste!


Mr Tattoo doin his thing!


Såhär ont gjorde det ibland! Men jag är en krigare,
jag skrek bara på Mr Tattoo typ en gång?
(Han som gjorde tattoon är en bekant till mig, han som
lärde mig dricka whiskey och cola en solig midsommarafton på Gotland!)


Jag och bästaste älsklings-Theo för ngn vecka sen!
GULLUNGE, man skulle ju kunna äta upp dig.
Nu när man tittar på Theo så skiner han upp som en sol
nästan varje gång man pratar med honom, man blir alldeles
varm när lilla krabaten ler mot en! Så himla söt lilla sockergull!


Precis hemkommen

Nu är jag hemma!

Efter en eftermiddag på stan(2 gånger!!) så har jag nu kommit hem. Tias kommer väl hem från Älmhult vilken minut som helst.
Jag var först nere på stan i eftermiddags och mötte Erika, så vi gick runt en sväng tillsammans. Hennes mamma var med henne så vi smög runt på stan medans mormor gick runt med barnen. Sötnosar! Dom sov där jag kom, Fabbe hade precis vaknat så var inte så pigg på bus för ovanlighetens skull. Men efter en stund så lös han upp så fort man tittade på honom. Den andre lillknodden vaknade sen med och dom är såååå söta! Så fort man tittar på dom så la dom av sånna asgarv så dom tjöt. Så himla charmiga, går inte stå emot dom två små gullungarna!

Åkte upp till Thilda, hon frågade om jag ville ta ut hennes lillknodd på lite äventyr(=ut och gå) så jag tänkte att jag kunde gå ner till stan och fixa lite julklappar med lillebror och sen gå upp till Thilda igen. Thilda är en cool mamma, skönt att hon litar på en och inte behöver ringa hela tiden, så hon kunde få slappna av och vila lite stackaren. Hon har ju vart sjuk i en och en halv vecka nu! Sagt och gjort, jag och Theo traskade ner till stan, han sov två sekunder efter att vi la han i vagnen. Var på stan i tre timmar(!!) och han sov hela tiden. På slutet mötte jag Lasse och några av hans kompisar och Lasse fråga: "Tette har han sovit hela tiden?" Eh, ja? sa jag lite nervöst. "Är du säker på att han lever?" Sa Lasse då. Böev lite nervös och var tvungen sticka ner handen i vagnen och känna så han var varm och andades. Han snarkade. Theo har med blivit lite förkyld så han behövde nog bara få sova länge! vandrade sen hem till Thilda igen och då kom Tulle hem med pizza som vi delade på. Gott! Satt och pratade lite och drack kaffe och sen fick jag skjuts hem av min bror!

Så nu borde jag plugga lite till, men jag evt itne om jag orkar. Ska läsa lite till i boken och se om jag fattar ngt mer. Sjukt svårt detta arbetet tycker jag. Så mkt man måste ha kolla på och vi får inte ihop det med företag och intervjuer och allt nu innan jul precis. Natha och Ossi ska ju åka hem över jul med. Så himla dumt attd om lägger en kurs såhär över jul, alla åker ju hem såklart för att fira med sina familjer. Det är ju inte alls många av alla i klassen som kommer från Växjö!  Har handledning i morgon så vi får se hur det går.

I morgon kl 11 smäller det. Jag är så nervös. Erika ska följa med och hålla handen. Tur det!


Ett vanligt inlägg.

Igår pluggade jag en del på dagen och sen så åkte jag upp till Thilda. I förrgår så mådde ju Thilda inte alls bra när jag ringde henne så jag smög upp där medans hon och Theo låg och sov, Jennie kom precis efteråt och när Thilda vaknade så hade jag gjort kaffe. Mysigt! Sen fikade vi och Theo vaknade med och så till slut kom Tulles mamma (farmor) med på besök. Trevligt.

Igår fikade vi igen då hos Thilda. Satt och pratade, letade lite julklappar på internet som jag ska köpa och så. Ska förska få en del köpt idag med så det är klart sen. Ska ner till M idag med och se om allt är klart inför i morgon!!!!

Igår när jag satt och pluggade så ringde Jennie. Hon var väldigt uppgiven och förbannad. Hennes bil hade börjat bete sig som stora molnmaskinen när hon körde till samarkand, cå nu vågade hon inte köra den en meter. Det hade rykt som tusan och luktat bränt. Jag körde upp med en toarulle och en och en halv liter vatten i högsta hugg. När vi(jag och Jennie=inte såååå kunniga på bilar. Jag kan väl ändå liiiite men fattade nada) kollade i motorn så var alla vätskor lagom mycket och allt såg bra ut, förutom att det lukatde bränt. Jag ringde L som körde från sitt jobb och kom och kollade, TACK! Han hittade inget fel ochs a att det nog inte var ngn fara, hade lite olika teorier om avd det kunde vara men inget farligt. Jennie körde vidare sen, dock i max 20 km/h men ändå=)

Igårkväll var det pepparkaksbak hos mamma o pappa. Vi drack glögg och stimmade. Dom blev ju supergoda iaf!
Sen åkte vi hem och tittade på Bodyguard!

Nu ska jag göra mig iordning och sen plugga!


Jag kände något som kan mätas på Richter-skalan.

Idag på morgonen vaknar jag av att jag långt bort känner att det känns lite ostabilt och att vitrinskåpet i vardagsrummet dansar rumba. Mathias säger: "Haha, coolt det blåser så mkt ute så att huset rör på sig och vitrinskåpet med". Mmm, mumlar jag tittar ut genom sovrumsfönstret på de mörka skuggorna i luften som är grenar från de stora träden vi har utanför. Blickstilla. Tänker inte mer på det. Somnar. Läste det nu på aftonbladet att det var skalvet, och flera av mina vänner hade med känt av det. Undra om Lotti och Nicklas kände det mer väl, dom som är 6 mil söder ut...

Måste vi undersöka!

Idag ska det pluggas och köpas julklappar och bakas pepparkakor hos mamma o pappa. SKOJ!!

Flum på IKEA, bränd knäck och julstök

Igår skulle vi åka till Älmhult och till Lotti och Nicklas och fixa lite i deras kök. Det var jag, Mathias, Erika och Jennie som skulle åka. Erika fick stanna hemma med misstänkt maginfluensa(som visade sig vara dålig sill).
Vi fikade hos Lotti och Nicklas och sen for vi tjejer ner mot IKEA. Jennie hade endast med sig plånboken in, det är ju himla smidigt slippa bära runt på väskan. Lotti fick rätt snart gå eftersom hon skulle jobba. En liten stund därefter fick Jennie panik i blicken och sa "Tette, min plånbok??" varpå vi river upp allt ur vagnen(Jennie hade köpt typ 20 handdukar!!) och letar plånbok. Men nej, ingen plånbok. Vi ställde vagnen och rusar genom hela varuhuset och stannar på alla möjliga ställen vi vart på. Ingen plånbok. När vi var nästan vid kassorna så hör vi i högtalarna "Kan Jennie Jonsson komma till informationen". Sagt och gjort, vi rusar dit och på vägen diskuterar vi hur de kan lämna ifrån sig plånboken utan att veta att Jennie verkligen är Jennie så jag säger "Tänk igenom avd du har i plånboken så du kan bevisa för dom att den är din." DAAAAAAAA. Dom kan ju kolla på körkortet kom på när vi väl var framme.
Shoppingen fortsatte. Vi betalade, jag först sen Jennie. När Jennie fått sitt kvitto kommer hon till mig; "Tette, hur kan jag ha handlat för 2600?" Nej det kan du itne gjort vännen. Jag kolla igneom henne kvitto och ser att hon fått betala 1696 kr för tre burkar som skulle kostat 39 kr. Krabb med det. FRUKTANSVÄRT kul dag!

Idag när jag slog upp mina brun-gröna så kom jag på att jag FAN ska göra julgodis. Knäck och kola skulle det bli. Knäcken brändes vid och jag fick verkligen vädra hela lägenheten. Luktar fortfarande bränt. Mamma kom och hjälpte mig fixa grytan så den är okej igen=)

Lussefikade hos bror och Emma innen, mkt trevligt. Dom hade bakat lussekatter som var gudomliga!!

Ikväll har jag vart hos Sofie och julbakat. Vi var ca 7 tjejer som bakade lussekatter, pepparkakor, mozartkulor, nougat, kola, vit choklad med krossade polkagrisar i och några andra sorter. Guysen kom och gick under kvällen. Det fnittrades hysteriskt åt hurvida man ska ha ägg I lussekatterna eller PÅ. Sofie trampade på en plåt med jäsande lussisar och det bakades diverse fula, fina och snuskiga pepparkakor och lussekatter. Mozartkulorna vet man inte avd de innehåller förens man äter dom. Men vi hade iaf jättekul!! Kvällen avslutades med glögg och provsmak av allt. Och en tävling i vem som kunde få in flest hasselnötter under överläppen. Danne vann med 12 st. Lasse gjorde även en toastol i mandelmassa. Den kommen en glad PA-student få i morgon på sittningen=) Haha.

Nu är jag helt slut och ska knyta mig. I morgon blir det plugg med Ossi, Natha och lilla Lovisa som Natha ska passa i mrogon! Kul kul!

God natt


Trevlig dag

Idag har vart en härlig dag. Var i skolan på förmiddagen sen hämtade jag Erika och vi åkte och handlade ltie och köpte lite julblommor. Jag köpte en svart klänning på HM som jag inte bestämt mig för att behålla ännu.

Nu är det dags för julbord på Mathias jobb. Ska bli trevligt. Det var två från hans jobb som inte kunde komma, annars blir vi hela gänget, så ca 20 st kanske?

I morgon bär det av mot Älmhult till Lotti och Nicklas och Kingo. Ska bli superkul att få komma dit!!

Ha en bra kväll allihopa!

När man minst anar det...

Då kommer det smygande. Som ett slag i ansiktet... Jag tänker på det lite titt som tätt. Sen helt plötsligt så står man där som en liten människa som förstår hur liten hon egentligen är, hur lite hon kan styra över. Inget kan göras ogjort, och inget hade kunnat göra det heller. Visst, det finns en massa men tänk om, men det hjälper inte nu. Ingen återvändo... Som sagt, när man minst anar det. Men ingen av oss ska gå under nu. Ingen av oss. (Tack för de orden!)

Jag tänker på er på lördag.

GRATTIS till Jennie som fick VG!!!! på sitt specialarbete! DUKTIG FLICKA!!

Jag är fri. Och lycklig!!

NU ÄR ALLT ÄNTLIGEN ÖVER!!

När jag gick ut från salen där vi skrev infann sig en känsla av lugn. Äntligen. Det  kändes så bra och jag höll på att börja lipa! FAN VAD SKÖNT. Jag överlevde dessa veckorna. Och jag är så JÄVLA LYCKLIG!!

Mathias är i Tyskland idag med Janne och hans bror och pappa så om ca 6 timmar har vi förrådet fullt med vin, sprit, öl och whiskey. Jag ska dricka en öl ikväll, och bara njuta.

Här hemma ljuder julmusik och kaffedoft. Nu ska jag och Jennie fira att vi är klara med allt. Det är så skönt.

Nu är Tette tillbaka-as we know her!

Förtydligande.

Okej, jag får nog förtydliga det hela lite haha...

Jag älskar alla min vänner. Verkligen alla. Annars hade ni inte vart mina vänner. Alla har stor förståelse för att jag inte hinner/orkar höra av mig nu. Och det är underbart! Ni är verkligen underbara allihopa! är så glad att jag har er!
Alla min underbara klasskompisar och vänner i klassen. Tack allihopa!

Nu kommer jag inte skriva fler sånna här inlägg. Känns som om jag tackar er för den här gången, och så är det INTE!!!!

Hej och hå, nu ska jag.........................PLUGGA!!!!!

Och pigan sa till drängen.....


Underbara älskade vänner!!!

Tack alla SÖTA ni som skrivit kommentarer till mig, det betyder jättemycket!!! Tack allihopa igen!! KÄRLEK!!!

När jag kom hem på lunchen idag så hade Jennie gjort köttfärssås och spagetti, eller hon hade med sig det hemifrån, från sin mamma, och hennes mammas DUNDERgoda lussebullar. Erika var här, och hade vart ute med Lilleman en stund, TACK gumman!! Så behöver inte ha dåligt samvete om jag inte hinner ut med honom någon längre stund ikväll.

Åkte tillbaka till skolan och lämnade Erika och Jennie hemma.
Kom hem nu. Höll på börja lipa. Hela lägenheten är skinande ren. Erika har tagit hand om all disk, städat hela köket och hela hallen och hela vardagsrummet. Jag vet inte ens vad jag ska säga. Fattar ni vilka vänner man har?? Erika ansåg ju att hon lika gärna kunde städa här, hon har ju inget bättre för sig. Jag kan inte med ord beskriva hur mkt detta betyder för mig? Nu är det bara skolan jag behöver koncentrera mig på. Jag behöver inte tänka på disken och alla hundhår hemma. FATTA SKÖNT!!! TACK TACK TACK Erika!! Och Jennie fixade maten idag så det behövde jag inte heller tänka på. OICh dessutom kom Erika med saffransskorpor till mig. Med nötter i dock, så jag kan inte äta dem, men ändå??

ÄLSKAR ER ALLA MINA UNDERBARA UNDERBARA VÄNNER!!!

                

Deppdag. Jag hatar deppdagar.

Jag har haft sjukt mkt att göra de senaste veckorna, eller det är inte många olika saker men fullt upp hela tiden med plugget. Jag har åkt till biblioteket, pluggat, vart duktig, lärt mig det jag ska lära mig(hoppas jag), verkligen ansträngt mig. Jag har inte tyckt det var speciellt jobbigt att PLUGGA. Det som är jobbigt är att inte hinna med något annat runt omkring. Jag har känt att det är helt okej. Jag ska ju bara plugga till dessa två tentorna, sen är det över.

Tills idag kände jag så. Pratade med Lasse i telefon, och klagade över hur pissigt mitt liv är just nu. "Men du, det är snart över, sen får du ju vara lite julledig" sa han och försökte muntra upp mig.
Nu när denna veckan är påbörjad och jag börjar tänka på hur nästa vecka kommer se ut så känner jag inget lugn. Jag kommer inte ha ngt julledigt. När tentan är gjort på torsdag så måste jag och Natha och Ossi ta tag i vårt arbete(som kommer kräva sjukt mkt tid!!) som ska vara inlämnat i början av januari. Sen är nästa tenta den 16 januari. Och efter den så börjar arbetsrätten(som jag kom på; om jag INTE fixar omtentan nu, får jag ens börja på arbetsrätten då?) och sen kommer allt bara ösa på. Sen kommer jag säkert ha en tenta liggandes över sommaren, och kommer inte kunna få slappna av riktigt. Fuck säger jag bara. När fan ska jag få vara ledig?? Jag ser verkligen inget slut på det nu. Det är stress hela tiden, och jag känner hela tiden att DET måste jag också hinna med, stackars hund, han MÅSTE jag hinna med. Jag måste HINNA träffa henne och honom och jag MÅSTE HINNA städa hemma. Och allt annat. Hjälp? Jag är inte dålig på att planera, jag har pluggat när jag väl vart i skolan dessa veckor, så jag är rätt nöjd. Men när ska jag INTE KÄNNA MÅSTEN?

Jag är sjukt nere över detta idag. Jag älskar ha mkt att göra, men nu är det jag gör MÅSTEN. Jag kan inte lägga NÅGOT av det åt sidan för att sätta mig och titta på tv eller plocka undan något som INTE ingår i min planering.

Det är måndag och jag har redan NU hela kommande helgen planerad. Känns ju stabilt. Måste dessutom köpa en ny almanacka.

Hur uppfattar ni mig, mina vänner? Är jag stressad? Är jag alltid upptagen? Svårt koncentrera mig? Är jag förändrad nu från för någon månad sen?

Dags igen....

Då är det dags igen... Att ta tag i plugget.

Jag ska lära mig lite konstiga ord som har med arbetsrätt att göra! Sen läsa lite i min bok/böcker.
Sen ska jag duscha och fixa mig. Sen får vi se vad som händer. Ska bli skitkul. Verkligen motiverad nu!! (Jag försöker intala mig så iallafall...)

Nej, shape up Tette!

Tjohopp!

Jennie.

Ikväll ska jag umgås med Jennie, för det vill jag. Vi vet inte vad vi ska göra, men sushi det ska vi iaf äta! MUMS!
Jennie är jätterolig, man skrattar nästan hela tiden när man är med henne. Mest med henne men ibland också åt henne för hon är så rolig ibland. Massa roliga kommentarer och flumsaker. Typ "Det är braaaaaa, jättebra. Integritet, bra..." Eller "indeed!", eller åt tomtefar på viagra från götebåååååårg. Sjukt kul har vi. ROliga som få ihop är vi. Ska fan trycka i henne lite vin ikväll och se vilka nya kommentarer som hamnar på lager.

Här kommer lite bilder på guld-klimpen.


På fest hos Liine.


Jennie med ett glas vin i vår gamla lägenhet!


Jennie på fest hos Erika i somras innan Erika tog sin sväng till Lund! SÖT!


Jennie, jag och Erika. Inte helt spiknyktra kanske. Men kul hade vi=)


Jennie på ytterligare en fest hos oss.
Lite ironiskt att det bara blev festkort på Jennie, hon brukar inte festa för ofta!

Nu ska vi planera kvällen. Ciao!!


En gjord, en kvar.

Nu har trycket minskat lite. En av tentorna är klar, och sen har vi då den sista för ett tag på torsdag i arbetsrätt.

Tentan vi skrev idag var väldigt annorlunda jämfört med vad vi trodde. Det var väldigt mkt teori kring vad som händer om man ändrar där, vad som händer med de olika budgetarna om ditten sker och så vidare. Inte direkt det vi pluggat på men ändå så man kan dralite slutsatser. Vågar inte gissa på att det räcker till ett G men jag HOPPAS!!! Hade vart så skönt ha ur världen sen.

Nu är jag då ledig lite för idag. I eftermiddag ska jag bara göra roliga saker. Kanske ska på stan med mamma, sen åka ut och gå emd min hund(som har ätit upp alla pepparkakor jag fick av Erika igår.!!!! Och dom låg på bänken, inte på golvet eller så). Sen ska jag äta sushi ikväll och dricka lite vin tror jag. Om en vecka är allt över. Det är så skönt.

Här kommer lite bilder från kvällen igår:


Fina Erika i sin supersnygga frisyr!!

Erikas kisse, Nova. Äntligen är du hemma!!



Lasses kissekatt Hugo(Även kallad Biffen). Han är GIGANTISKT. Och då är han ändå liten nu!

Kul med kort va??=)

Nu ska jag åka till stan med mamma, sen träffa Lotti och ev Erika och Thilda(fast hon vet itne om det än=)) och sen ska jag ut och gå med Lilleman.

PREMIÄR!!

Här kommer lite bilder tagna med min nya mobil=)

Några av dem är INTE tagna med den. Eller hur Erika? Hihi.


Haloween hos T och S förrförra året. Tias var utklädd till hund, Erika till sjuksköterska.
Det slutade emd att Tias var utklädd till sjuksköterska och Erika till hund. HAHA.
Erika såg också ut såhär en stund? Snygg va?


Jag och min ny bästis, Alice. Det är Liines kisse och hon är även bästis med Lilleman. Efter ex antal timmars väsande så fort han tittade på henne. Nu kan dom pussas. Hon älskar mat och gos. Hon ligger mer än gärna i knäet och sover...


...eller i min halsduk. Där sov hon gott rätt länge, så himla söt, visst??(Och jag tycker inte ens om katter annars, men Alice går bara inte att inte tycka om!!)


GOD JUL önskar till sist Lilleman. Och hans äckliga tennisboll som han släpar med sig överallt. Tog mig tio minuter ta ett kort med luvan på honom. Han tyckte det var roligare leka med tofsen på den.

Nu ska jag åka och fika hos Erika och hjälpa henne sätta i sin piercing i naveln, sen åka och fika IGEN, fast hos Lasses föräldrar. Med Lasse då. Han bor ju där nu igen!

Kram på er alla!

Ps. Jag har pluggat bra idag, men gav upp till slut då ALLT bara blev fel, så nu får det vara nog. Ska repetera lite till innan jag ska sova. Wish me luck!

Min dag har varit okej...

Min dag idag har varit okej... Pluggat en del, inte så mkt ändå. Mitt huvud har varit lite på andra håll idag!

Nu satte jag mig vid datorn och skulle sätta på lite julmusik och hänga upp lite gardiner innan Jennie kommer och vi ska plugga vidare. Men musiken är värsta sorglig och jag börjar tänka... Jag kände inte honom. Vet bara vem han var, och speciellt hans lillebror, vi har gått i skola ihop. Men ändå, det är så sjukt jävla sorgligt. Och jag kan inte låta bli att tänka på det eftersom jag iaf kan tänka mig vad hans vänner går igenom. Jag kan inte ens tänka mig vad hans familj går igenom, men hans vänner kan jag iaf tänka mig, eftersom jag och mina vänner varit i samma situation. Sen visst känner ju alla olika, men som sagt kan iaf tänka mig. 
Det är sjukt sorgligt iaf och jag önskar dem allt gott och allt stöd dem kan få!

Nej, nu kan jag inte deppa mer. På med lite mer glad julmusik och ta tag i gardinerna!

Hoppas ni mår bra därute! Och ta hand om varandra!! 

Jag börjar se ett slut.

Jag början äntligen se ett slut på denna vecka! Jag har i flera dagar bitit ihop men känt mig totalt värdelös och att jag aldrig kommer lära mig AFFO-pålägg, nuvärdemetoden, vad som är skillnad på olika budgetar och massa andra saker.
Men TACK VARE Dolly så ÄNTLIGEN ÄNTLIGEN föll det idag ner både en och två poletter. Och det var så skönt. Har nu lärt mig två STORA saker på bara några timmar, och det känns så himla skönt. Vet inte än om jag kan tillräckligt för att fixa denna tentan, men nu finns det iaf hopp om det!!

Annars gör jag som jag sagt innan inte så mkt mer än pluggar. Har fått tid för min tatuering som ska dit nu. Vi känner han som ska göra den lite och det är även han som kommer rita den. Han skulle skickat ett första utkast idag men det har inte kommit ngt än så det kommer väl förhoppningsvis i morgon. SPÄNNANDE! Det ska bli en liten hyllning till mina kära bröder iaf=)

Nu ska jag lägga mig och lära mig formlerna för hur man räknar ut soliditet, kassalikviditet(?), avkastning, nollpunktvolymen och omsättning och täckningsbidrag och täckningsgrad. Kul va?

God natt!

RSS 2.0