Världens bästa 28-åring!

GRATTIS ERIKA på din födelsedag!!

Har ju ny dator så kan inte lägga ut några bilder, har inga på denna datorn! Men säga GRATTIS går ju!!
Hoppas din dag varit bra vännen, och att du inte får alltför mycket träningsvärk i morgon!!

Idag har skolan börjat och det var ett uppvaknande att återigen kastas in i den akademiska världen.
Det är verkligen kul och jag ser fram emot det sista året, ska bli superkul. Kan inte fatta att det är sista året.
Vi börjar emd att läsa Europarättslig reglering, och eftersom jag inte kan så mkt om hur EU fungerar eller dess rättssystem så ska det bli väldigt intressant. Eftermiddagens föreläsning gav faktiskt en rätt bra bild av hur det är uppbyggt så har ju lärt mig rätt mkt redan!!

Nu ska jag göra falukorv och potatismos!

So long my friends!


THEO FYLLER 1 ÅR!

Idag fyller Theo ett år!!!
Kan inte fatta att det redan gått ett år sen du föddes?? Det är så kul att se hur du utvecklas hela tiden, börjat gå och börjat dagis och allt redan!

GRATTIS THEO!!


Lotti: Haha, det kortet hittade ja gömt långt in på Sussies dator=)

Nemo har tittat fram.

Här omdagen ringde Lotti mig och sa att de fått tid för fotografering i stan hos Emelie på fredag klockan tio och undrade om jag kunde fixa hennes hår och sminka henne. Det bestämdes att hon skulle komma till mitt jobb vid åtta så jag hann fixa det.

Igårkväll så messade Lotti mig vid 23:36 och vi messade om att vi idag då skulle ses och så bestämdes det.
Jag sov sjukt dåligt inatt och vaknade vid flera tillfällen av att mitt öga värkte. Vid kvart i sju gick jag upp och gjorde mig iordning. Klockan 07:05 ringde hem telefonen. Hemligt nummer. Jag tänkte genast att det J*vla säljarna aldrig ger med sig och svarade med otrevlig röst. Det var Lotti som sa "tja". Hon berättade att de i natt hade fått åka in och att det på morgonen tittat ut en liten kille på dryga 2.5 kg. Jag trodde ju såklart inte på henne och frågade nog femton gånger om hon ljög för mig. Men nej, en timma och 15 min tidigare hade han anlänt. När jag insåg det så började jag böla såklart. Blödiga jag :)

Men nu ÄNTLIGEN är han här. Om än kvickt och utan förvarning, men det är ju så kul. Fick precis en bild på honom från Nicklas och jag kan lova att han är så sjukt söt!!! Liten och go=)

Kan ni tro det? Att hon blivit mamma...?


Jag är så glad för er skull!!!!!
GRATTIS!


Middag med Emmisen och Lasse

Ikvällhar Emmisen och Lasse varit här på middag. Tias åt lite efter för han spelade fotbollsmatch.
Himla gott blev det och trevligt sällskap som alltid.
Vi åt ungsbakade grönsaker med kycklinggryta. Alltid en hit.

Nu ska vi lägga oss och titta på NCIS, en utav våra favvoserier. Den är så bra.

Dagen började med en långpromenad med Lilleman. Efter det cyklade jag fram och tillbaka till Johan och sen fram och tillbaka till Liine. Så lite har jag rört på mig idag. Börjar bli mer och mer taggad för att börja träna nu. Liine och jag ska kanske på BodyBalance i morgon med. Hoppas hon kan, annars blir det nog inte av att jag åker dit själv.

Vi ska även köpa ny dator nu med, en bärbar. Vår stationära har lagt av nu, fast vi jag tror inte problemet är så stort, så det går nog att fixa, måste bara ha ngn som kan, några tips?

Har städat sovrummet idag och Ä L S K A R när det är ordning. Jag fattar inte varför jag inte gör det oftare ;)
I morgoon ska jag ha "ta-hand-om-Lilleman-dag" och städa vidare så hela lägenheten är i ordning till jag börjar skolan. SÅ himla mkt skönare då.

Ha det så bra alla därute.

Ps. Det kommer komma lite bilder från min sommar. Var tänkt ikväll med min kamera tycker inte om Jennies dator tydligen?


Sommar och sol

Just nu sitter jag i Emma och Lasses trädgård och har det bra!
Jag och Emma ska jobba på Kalle-dagarna ikväll i ett öltält, Lasse ska jobba på Rix Fm-festivalen. Kommer bli en rolig kväll.

Sen sist jag skrev har det hänt mkt; Jag har varit på Öland, två gånger i Karlskrona, Ronneby, storebror med familj har varit här i en vecka, jag har jobbat lite och varit i Kalmar och hälsat på nytillskotet i familjen Danelö-Sethsson(riktig liten pingla!!)
Jag har det superbra, hoppas ni har det med! Jag ska uppdatera er emd bilder på sista veckornas händelser så snart vårt internet hemma har börjat fungera(snart en månad sen det gick sönder!!). Lite ovän med vissa bredbandsleverantörer just nu.

Allt är bra iaf, solen lyser på oss nu med och det är så himla skönt!!

Ta hand om er!

RSS 2.0