Pummepott!!

Julen flög förbi i en rasande fart. Krille och Pernilla skulle köra till oss tidigt tisdag morgon innan julafton. Känner man dem så vet man att det inte skulle bli så. Vid kl 1 måndag natt kom dem iväg från Långsele och anlände hit tisdag eftermiddag efter besök i Sthlm på vägen.

Julafton var jättemysig. Som vanligt besökte killarna simhallen på morgonen och i år var ju Fabien tillräckligt stor för att få följa med. Jag var där också men nöjde mig med att simma och bada bubbelpool! Det har aldrig varit så mkt julklappar under granen hos mamma o pappa som det var i år! Jag och Mathias fick en ny dammsugare av mamma o pappa och en kryssning av Mathias mamma på Göta Kanal! Ska bli jättemysigt att åka iväg lite till våren! Vi fick massa annat med, presentkort, kläder, pengar och massa annat.

Juldagen var vi hos Sussie (och Danne, fast utan Danne). Vi hade supertrevligt och några av Mathias innebandykillar var också med, och Sanna och Martin var hemma från Sthlm! Det var trevligt ute med, men mkt folk och man har ju alltid trevligare på förfesten! Dagen efter var rätt lugn, och på kvällen var vi hos mina gudföräldrar och åt ris a la malta och glass! Alltid mysigt komma hem till dem, det är alltid fart och fläkt där med massa hundar! Lilleman fick testa att vara i hundhuset med de andra vovvarna som var på lite semester men han tyckte inte det var så jättekul. Han hade helst varit med oss inne i huset, men det fungerar inte med massa hundar som inte går ihop=)

Dagarna efter jul har flygit förbi med besök i Kosta och lite jobb och lite shopping på stan.

Farfar har lärt Wilda vad alla fem fingrarna heter och hon tycker det är jättekul att visa upp det=) De heter enligt henne: Pummepott, slickepott, långeman, bantebil och lilla vickevive=) Så söt är hon!! Fabien har vuxit på längden sen man såg honom sist och är som sin mor, smal som en sticka. Anton är verkligen en tonåring och växer han med. Tänk att han är 13 år!! Nyss var han ju fem år och frågade Johan vart vi hade vårt Globen i Växjö? (Då bodde dem i Sthlm och han trodde ju såklart att det fanns ett Globen i alla städer=) Johan och Anton är väldigt lika på många sätt, lika tankspridda och lugnet själva! Wilda och Fabien är ju mer lika den andra sidan av familjen med lite mer humör...=)

I morgon ska jag och Pernilla planera nyår, vi ska fira ute hos mamma o pappa med Krille o Pernilla, mamma o pappa, ett par kompisar till dem, och Lotti, Nicklas och Milo!! Ska bli så skönt, blir fin middag och lite lekar!

Nu ska jag sega i soffan med Jennie-Bennie-Bi. Och nu kom Danne och Sussie med=)
Kul med lite soffhäng!!

So long!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0