Avtrillad broms och mammor utan några barn

Denna helgen har gått i alkoholens tecken den med. Fredagen bjöd på kaske den sista grillkvällen för i år hos Liine. Vi var 9 hungriga tjejer som pratade, drack vin, åt god mat och spelade spel. Sussie och Hanna hade ju kommit hem från USA och berättade om allt roligt dom upplevt. Thilda och lille Theo var med såklart, så Theo var med på sin första tjejfest=)

Lördagen blev rätt tung, eftersom vi kom  hem vid tre(Mathias och Gadde kom bort där någong gång sen blev det mer öl och mer spel...). På kvällen var vi inbjudna till invigning av Mathias och deras kunders nya lokaler. Jag trodde väl vi skulle vara där en liten sväng bara, att det skulle vara rätt segt och lagom god mat. FEL!
Kvällen var otrolig. Det bjöds på välkomstdrink först med snittar och mingel. Efter det var det buffé bde efterrätt och varmrätt, samtidigt som en söt tjej kom och försåg oss med vin och snapsar och öl och cider och vatten. Och dukade av efter oss. Efter detta blev det kaffe med kaka och whiskey och conjac och baileys. Och öppen bar med då med massa öl vin cider och drinkar av alla de slag. Allt detta ackompnajerades av ett superbra band! Tre tjejer och en kille med band som var supergrymma!!

Igår blev då en rätt lugn dag, rensade ut så nu finns INGA flyttlådor kvar i lägenheten(Jo dom som ska ner i källaren står i hallen tills ikväll!) och allt är hyffsat i ordning! Igår kväll blev det pizza och Ensam mamma söker med Jennie. Mitt under programmet säger Tias(på tv:n visar dom ett inslag med en av mammorna som sitter och pratar med en kille): Men, hade hon barn med eller??
Jag och Jennie tittar på varandra och viker oss dubbla av skratt, Men vaddå då? SÄger Tias ca tre gånger innan jag får ut mig: Men älskling, vi tittar på Ensam MAMMA söker??? Vad tror du?
Han glömde helt enkelt bort sig en stund vad det var vi tittade på=)

I dag blir det mkt plugg och sen ska vi köpa nya bromsar till bilen, då en av skivorna faktiskt trillade av(??) i fredags, så nu kör vi lånade bilar hit och dit=)

Take care!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0